lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Σου ζαλισαμε τα αρχιδια ε?
Σου ζαλισαμε τα αρχιδια ε?
Ναι.Μονο παθητικη,απο στηθος ΜΗΔΕΝ,ουτε το μπλουζακι δεν βγαζει.
Ακομη κλαιω το 70αρι
σε ποια φωτο το δειχνει αυτο?εξαλλου εχει φυγει τωρα,δεν ειναι πια αθηνα.Στις φωτο δειχνει να εχει ενα μικρο εστο στηθος.. οταν λες ΜΗΔΕΝ εννοεισ καθολου ή μικρο? εχει σημασία
για τη Χαρα δεν μιλαμε?σε ποια φωτο το δειχνει αυτο?εξαλλου εχει φυγει τωρα,δεν ειναι πια αθηνα.
ναι.εξαρταται για ποια χαρα μιλας εσυ... την εγχειρισμενη η την αλλη?για τη Χαρα δεν μιλαμε?
www.adoos.gr/post/20314501/pamela_transexual_authentikh_6976725197]Αυτη [/url]ρε παιδιά δηλώνει ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΡΑΝΣ!!!
Πάμε έλα λέει !!!
Γνωρίζει κάποιος τον λόγο ???
Mακριά απο την συγκεκριμένη. Πολύ εκνευρισμένη και απότομη και καθόλου χαλαρή. Δεν κάθησα έφυγα. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος της και λίγο πανηγύρι... Λέει ρε hotyan αυθεντική γιατί η Λίνα (CD) έκανε ένα site μέ μέλη 3000+ και αρκετές έχασαν δουλειά απο το συγκεκριμένο σάιτ γιατί αρκετοί gays λένε ότι είναι τρανς και είναι δωρεάν η επίσκεψή. Γιαυτο λέει έτσι και τα έχει πάρει. Κατάλαβες;
Διάβασα και μη θετική κριτική για την συγκεκριμένη και πάλι είπα να την δοκιμάσω αλλά δεν μου άρεσε. Ας μα πει κάποιος για τις υπηρεσίες τις. Εγω δεν τις γνωρίζω. Πάντως δεν αυτοδιαφιμίζεται.Αυτα φίλε.
αυτην λεμε αντριαννα,την στελλα ;) την τρελη... (γραφε βρε συ με ελληνικα)POIA XARA LETE. MIA MELAXRHNI STELLA THN LENE KAI EPIDI THN GNORIZA KAPOTE PROSOPIKA.
AFTH XANEI DEN STEKI KALA STON EGKEFALO THS. NA PW PWS EPINE KAI TIPOTA ENTAKSH
ASE POU AFTO TO STOMA DEN TO KLHNI POTE THS. TRELOS EINAI
POIA XARA LETE. MIA MELAXRHNI STELLA THN LENE KAI EPIDI THN GNORIZA KAPOTE PROSOPIKA.
AFTH XANEI DEN STEKI KALA STON EGKEFALO THS. NA PW PWS EPINE KAI TIPOTA ENTAKSH
ASE POU AFTO TO STOMA DEN TO KLHNI POTE THS. TRELOS EINAI
αυτην λεμε αντριαννα,την στελλα ;) την τρελη... (γραφε βρε συ με ελληνικα)
Γιά σου Αλέξανδρε!!
δεν κανω καθολου πλακα. καλα τα λεει η αντριαννα,την χαρα22 κανονικα στελλα την λενε ;)Αντριάνα θα κατάλαβες οτι ο brad σου κάνει λίγο πλάκα. ;)
Καλοπροαίρετη σίγουρα!!!
Εχεις απόλυτο δίκιο brad, Δεν πρόσεξα καλά πώς το έγραψες.δεν κανω καθολου πλακα. καλα τα λεει η αντριαννα,την χαρα22 κανονικα στελλα την λενε ;)
την ξανθια λες?Re paidia kserei kaneis pws lene mia pou kanei piatsa me ena mercedes mikro sta mesa tis syggrou ??