εχεις δικο φιλε μου μαλλον αυτη ειναι αλλα δεν την ειχα τιμησει...η αννα ειναι απο ηλια ηλιου
μηπως ξερεις εαν αξιζει? η τιμη της παντως ειναι προσιτη 50 ευρω
εχεις δικο φιλε μου μαλλον αυτη ειναι αλλα δεν την ειχα τιμησει...η αννα ειναι απο ηλια ηλιου
αυτη ειναι σιγουρα ;) για καποιον που θελει να παει με μια εγχειρισμενη αξιζει.εχεις δικο φιλε μου μαλλον αυτη ειναι αλλα δεν την ειχα τιμησει...
μηπως ξερεις εαν αξιζει? η τιμη της παντως ειναι προσιτη 50 ευρω
εγω.ηλια ηλιου?τι ειναι αυτο ρεν μπραντ?αυτη ειναι σιγουρα ;) για καποιον που θελει να παει με μια εγχειρισμενη αξιζει.
ρεν μπραντ?
ηλια ηλιου?
οχι... ειναι ο Rembrandt Harmenszoon... re mprant(ρεν μπραντ) ;) anyway η αννα που λεμε δουλευε στο ηλια ηλιου 82(νομιζω)πριν κανα χρονο και.τωρα πλεον ειναι ελευθερη επαγγελματιας. ψηνεσαι να την δοκιμασεις?ηλια ηλιου?
και αυτην ναι.απλως ηθελα να ξερω αν ειναι στην αθηνα επειδη θα ανεβω παλι σε κανα μηνα.οχι... ειναι ο Rembrandt Harmenszoon... re mprant(ρεν μπραντ) ;) anyway η αννα που λεμε δουλευε στο ηλια ηλιου 82(νομιζω)πριν κανα χρονο και.τωρα πλεον ειναι ελευθερη επαγγελματιας. ψηνεσαι να την δοκιμασεις?
στην αθηνα ειναι. μολις ερθεις στειλε μου πμ να σου πω ;)και αυτην ναι.απλως ηθελα να ξερω αν ειναι στην αθηνα επειδη θα ανεβω παλι σε κανα μηνα.
λοιπον, σου προτεινω την eve με χιλια!μπορεις να συννενοηθεις μαζι της,εχει προφιλ εδω ;) για οταν ερθει αθηνα.φίλε brad pitt σου έστειλα ένα pm.
Σε παρακαλώ αν μπορείς διαβασε το
ευχαριστώ
Λές να είναι η .... γνωστή σταρ?
παιδια καλησπερα...γνωριζουμε τιποτα για αυτη τη κοπελα....
η εκεινη η η ελενα ειναι στο μπαρ συνηθως.Πριν κανά 2 Σάββατα την είχα πετύχει να δουλεύει στο "ΚΟΥΚΛΕΣ" barwoman πίσω από τον πάγκο. Πολύ όμορφη στο πρόσωπο από κοντά, ωραίο στήθος, ε τώρα από την μέση και κάτω δεν φαινόταν πίσω από τον πάγκο πόσο καλλίγραμμη είναι
η εκεινη η η ελενα ειναι στο μπαρ συνηθως.
Έλενα εννοείς την άλλη που είναι πολύ λεπτή, πιο μεγάλη σε ηλικία , μελαχρινλη, μακριά μαλλιά και την φωνάζουν..."Marilou" ?
Αυτή η www.adoos.gr/post/20271507/xara_trans]XARA TRANS [/url]είναι η Χαρά απο Μυτιλήνη που λένε στις κριτικές αρκετοί?
Καλό κομμάτι δείχνει πάντως!!! ;)
για σενα ειδικα, επειδη σε αγαπαμε θα στην κανουμε δωρο για ΟΛΟ το βραδυ...
καλοπιωτη
Αυτή η www.adoos.gr/post/20271507/xara_trans]XARA TRANS [/url]είναι η Χαρά απο Μυτιλήνη που λένε στις κριτικές αρκετοί?
Καλό κομμάτι δείχνει πάντως!!! ;)