acerman
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν έχω πάει, αλλά πολύ θηλυκή μου φαίνεται αυτή
ευχαριστω για την απαντηση
δεν έχω πάει, αλλά πολύ θηλυκή μου φαίνεται αυτή
Μας το παιζε και ιδιοκτητρια η Χριστινα ...Κάποιες επισημάνσεις για το Φυλής 99 (προς ενημέρωση)...
1ον : η σπασαρχίδο Χριστίνα (αχ τι ωραία που είμαι, και είναι δικό μου το μαγαζί, και είμαι τέλεια...γκουχ γκουχ)..πήρε δρόμο από το μαγαζί
2ον : η Αννα (εκείνη η μελαχροινούλα με το φοβερό κορμί...αλλά την πεσμένη διάθεση) μπήκε στο κλαμπ των εγχειρισμένων...δηλ πέταξε το πουλάκι
3ον : παίζουν παρτούζες με Δέσποινα - Αννα (αν καποιος το θελήσει φυσικά) αφού κάνουν βάρδιες και μαζι
Κάποιες επισημάνσεις για το Φυλής 99 (προς ενημέρωση)...
1ον : η σπασαρχίδο Χριστίνα (αχ τι ωραία που είμαι, και είναι δικό μου το μαγαζί, και είμαι τέλεια...γκουχ γκουχ)..πήρε δρόμο από το μαγαζί
2ον : η Αννα (εκείνη η μελαχροινούλα με το φοβερό κορμί...αλλά την πεσμένη διάθεση) μπήκε στο κλαμπ των εγχειρισμένων...δηλ πέταξε το πουλάκι
3ον : παίζουν παρτούζες με Δέσποινα - Αννα (αν καποιος το θελήσει φυσικά) αφού κάνουν βάρδιες και μαζι
[size=15pt]hotyan[/size] ........ Τά πάντα όλα .Νομίζω πώς η θηλυκή κωλότρυπα συνορεύει με μουνότρυπα , ενώ η αρσενική με αρχίδια.
Νέο site αγγελιών, προσωπικά-γνωριμίες-μασάζ-TRV ..
Tήν κυρία τή δοκιμάσατε άγαπητέ ??
μάλλον για διαφήμιση του σάιτ το έκανε...δεν τον κόβω για συνάδελφο...
Ελα βρε Αντριανέ!Νέο site αγγελιών, προσωπικά-γνωριμίες-μασάζ-TRV ..
Και μετα, και μετά;
Ξερει κανεις τιποτα γι'αυτην; Φαινεται μεγαλη καυλα
χωρις υδραυλικα. σε ενδιαφερει ακομα?παιδια καλησπερα...γνωριζουμε τιποτα για αυτη τη κοπελα....
κουκλαρα ειναι.ωραιο μωρο.ετσι οπως φαινεται στις φοτο τουλαχιστον.με βαση αυτες κρινω.παιδια καλησπερα...γνωριζουμε τιποτα για αυτη τη κοπελα....
κουκλαρα ειναι.ωραιο μωρο.ετσι οπως φαινεται στις φοτο τουλαχιστον.με βαση αυτες κρινω.
η αννα ειναι απο ηλια ηλιουπαιδια καλησπερα...γνωριζουμε τιποτα για αυτη τη κοπελα....