Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Κάποιες επισημάνσεις για το Φυλής 99 (προς ενημέρωση)...
1ον : η σπασαρχίδο Χριστίνα (αχ τι ωραία που είμαι, και είναι δικό μου το μαγαζί, και είμαι τέλεια...γκουχ γκουχ)..πήρε δρόμο από το μαγαζί
2ον : η Αννα (εκείνη η μελαχροινούλα με το φοβερό κορμί...αλλά την πεσμένη διάθεση) μπήκε στο κλαμπ των εγχειρισμένων...δηλ πέταξε το πουλάκι
3ον : παίζουν παρτούζες με Δέσποινα - Αννα (αν καποιος το θελήσει φυσικά) αφού κάνουν βάρδιες και μαζι

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
1ον : η σπασαρχίδο Χριστίνα (αχ τι ωραία που είμαι, και είναι δικό μου το μαγαζί, και είμαι τέλεια...γκουχ γκουχ)..πήρε δρόμο από το μαγαζί
2ον : η Αννα (εκείνη η μελαχροινούλα με το φοβερό κορμί...αλλά την πεσμένη διάθεση) μπήκε στο κλαμπ των εγχειρισμένων...δηλ πέταξε το πουλάκι
3ον : παίζουν παρτούζες με Δέσποινα - Αννα (αν καποιος το θελήσει φυσικά) αφού κάνουν βάρδιες και μαζι
Μας το παιζε και ιδιοκτητρια η Χριστινα  :jerking: :jerking:...

nickos53

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Γνωρίζει μήπως κάποιος τις βάρδιες του Φυλής 99;

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
Για οσους ενδιαφεροντε μετα τις 5 θα βρισκομαι στο αγκυρας 1 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom