batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.458
- Πόντοι
- 606
δυνει δωρο τ μπαστουνια η ντορα????η τ πληρωνεις κ αυτο?????
Δεν ξέρω !!!!δυνει δωρο τ μπαστουνια η ντορα????η τ πληρωνεις κ αυτο?????
Να πριν μία ώρα πήγα τη δοκιμάσα είναι δυνατό μωρό όπως είναι στις φωτογραφίες και δυνατό εργαλείο καλή ενεργητική και καλύτερες πίπες
Πάντως πήγα τη δοκίμασα μπορώ να πω η καλύτερη στην αθήνα τρομερές πίπες και καλή ενεργητική
μουτρο την δοκιμασες εντελυ???????>?>Πάντως πήγα τη δοκίμασα μπορώ να πω η καλύτερη στην αθήνα τρομερές πίπες και καλή ενεργητική
Ναι είναι πολύ καλή θα ξαναπαωμουτρο την δοκιμασες εντελυ???????>?>
Όλως περιέργως χθες έκανε εγγραφή ο φίλος!μουτρο την δοκιμασες εντελυ???????>?>
Πόσα παίρνει;Ναι είναι πολύ καλή θα ξαναπαω
Πες μ παραπανω λεπτομεριεςΝαι είναι πολύ καλή θα ξαναπαω
Πήγα εγώ και έφυγα. Δεν μου άρεσεΚαλησπέρα! Η βικη από άγκυρας 1 πόσο θηλυκό πρόσωπο έχει? Ευχαριστώ
Είναι αρκετά όμορφη με μεγάλα προσόντα και χύνει εύκολα λόγω μικρής ηλικίας... Στον αγώνα αρκετά θερμή...Πες μ παραπανω λεπτομεριες
Με δικό της τελείωμα 150 εδωσαΠόσα παίρνει;
Συγνώμη πονηρουλη που δεν σε ρώτησα ποτέ να κάνω εγγραφή!Όλως περιέργως χθες έκανε εγγραφή ο φίλος!
Είναι πολύ δυνατή κ αν της δώσεις το ελεύθερο θα σε οργώσει..εγώ θα πάω το σκΚαλησπέρα μπορεί να μας πει κανείς εμπειρία από Ντορα είναι δυνατή στο ενεργητικό;
Σώμα;πρόσωπο;Είναι πολύ δυνατή κ αν της δώσεις το ελεύθερο θα σε οργώσει..εγώ θα πάω το σκ
Μεγαλόσωμη. Ψηλή. Φοράδα (μέχρι να σε βάλει κάτω). Αντροφέρνει κάπως, αλλά είναι καύλα. Επίσης πολύ καλό παιδί. Ξήγα.Σώμα;πρόσωπο;
Είναι πολύ ωραίο μωρό η Βίκυ, πως και έτσι??Πήγα εγώ και έφυγα. Δεν μου άρεσε