Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.966
- Πόντοι
- 736
Όλως περιέργως χθες έκανε εγγραφή ο φίλος!μουτρο την δοκιμασες εντελυ???????>?>
Όλως περιέργως χθες έκανε εγγραφή ο φίλος!μουτρο την δοκιμασες εντελυ???????>?>
Πόσα παίρνει;Ναι είναι πολύ καλή θα ξαναπαω
Πες μ παραπανω λεπτομεριεςΝαι είναι πολύ καλή θα ξαναπαω
Πήγα εγώ και έφυγα. Δεν μου άρεσεΚαλησπέρα! Η βικη από άγκυρας 1 πόσο θηλυκό πρόσωπο έχει? Ευχαριστώ
Είναι αρκετά όμορφη με μεγάλα προσόντα και χύνει εύκολα λόγω μικρής ηλικίας... Στον αγώνα αρκετά θερμή...Πες μ παραπανω λεπτομεριες
Με δικό της τελείωμα 150 εδωσαΠόσα παίρνει;
Συγνώμη πονηρουλη που δεν σε ρώτησα ποτέ να κάνω εγγραφή!Όλως περιέργως χθες έκανε εγγραφή ο φίλος!
Είναι πολύ δυνατή κ αν της δώσεις το ελεύθερο θα σε οργώσει..εγώ θα πάω το σκΚαλησπέρα μπορεί να μας πει κανείς εμπειρία από Ντορα είναι δυνατή στο ενεργητικό;
Σώμα;πρόσωπο;Είναι πολύ δυνατή κ αν της δώσεις το ελεύθερο θα σε οργώσει..εγώ θα πάω το σκ
Μεγαλόσωμη. Ψηλή. Φοράδα (μέχρι να σε βάλει κάτω). Αντροφέρνει κάπως, αλλά είναι καύλα. Επίσης πολύ καλό παιδί. Ξήγα.Σώμα;πρόσωπο;
Είναι πολύ ωραίο μωρό η Βίκυ, πως και έτσι??Πήγα εγώ και έφυγα. Δεν μου άρεσε
Η Βικη όντως αξίζει 100/100 !!!!την βικη δεν τηλ λες γλικια αλλα οταν θες κατυ λιγο ποιο αντρουα θα τ πω η κατυ ποιο μπρουταλ καλητερα αξιζει 100/100
Με το κατυ νομίζω εννοεί κάτι φιλε.Η κάτυ είναι στο άγκυρας 1 ;
Πλεον αρκετα παχουλη σχεδον χοντρη...κακη πλαστικη στα βυζια ...ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφαλι! πολυ αντρουα φαση κακη φυλομεταβαση σχεδον αποτυχημενη....Kαλημερα σε ολους
Θα ηθελα πλροφοριες για τη Ναταλια στο Φ104
ευχαριστω
Ευχαριστω φιλος νασαι καλαΠλεον αρκετα παχουλη σχεδον χοντρη...κακη πλαστικη στα βυζια ...ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφαλι! πολυ αντρουα φαση κακη φυλομεταβαση σχεδον αποτυχημενη....