Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.458
Πόντοι
606

πριν κανα δυο μερες μπενοντας στ μπουρδελο αυτο κατυ μουλεγε οτυ κατυ θα βρω . κατα τ 9 τ βραδυ μπενω παιριμενο 5 λεπτα και σκαει ενας τραβελος κατα πασα πηθανοτητα ανατωλικης καταγωγης μαροκο κατυ τετιο.με 20 μ λεει

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
731

πριν κανα δυο μερες μπενοντας στ μπουρδελο αυτο κατυ μουλεγε οτυ κατυ θα βρω . κατα τ 9 τ βραδυ μπενω παιριμενο 5 λεπτα και σκαει ενας τραβελος κατα πασα πηθανοτητα ανατωλικης καταγωγης μαροκο κατυ τετιο.με 20 μ λεει
περασες? ελεγε τιποτα η ηταν αντρας κανονικος

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.458
Πόντοι
606
τραβελος κανονικος !!!οχι δεν μπηκα ...τ μονο που προσεξα γιατι τ ρωτησα αν εχει κ αλλα κωριτσια ...ηταν οτυ δεν μιλα ελληνικα καιοτυ κατι για κοπελα θα εχει πρωι!!!

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
1
καλησπερα
Αυτο το μωρο απο τα βορεια εχει κατυφωρυσει ποτε ?ξερεις κανεις τπτ ?

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
48
Like
10.688
Πόντοι
6.246
καλησπερα
Αυτο το μωρο απο τα βορεια εχει κατυφωρυσει ποτε ?ξερεις κανεις τπτ ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φαίνεται καλό τρομπονι

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.458
Πόντοι
606

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
8
Πόντοι
0

Καλημέρα ομάδα , λοιπόν η κοριτσάρα ανέβασε φωτογραφίες με το καυλί της και έχω τρελαθεί! Πείτε μου ότι γαμαει καλά και ότι δεν είναι τίποτα του πεταματού να γουστάρουμε λιγο

Wander

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
112
Πόντοι
0

Καλημέρα ομάδα , λοιπόν η κοριτσάρα ανέβασε φωτογραφίες με το καυλί της και έχω τρελαθεί! Πείτε μου ότι γαμαει καλά και ότι δεν είναι τίποτα του πεταματού να γουστάρουμε λιγο
Την είχα πάρει ένα χρόνο πριν μισή ώρα 100 ευρώ, δεν μιλάει γρι αγγλικά αλλά τα βρήκαμε καλά, γαμαει ωραία και τελείωσε κιόλας χωρίς να με χρεώσει έξτρα, για εμένα αξίζει

TopGun96

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
0

Έχει πάει κανείς να μας πει;
Είχα πάει πριν κάνα χρόνο από εμφάνιση πολύ καλή με κωλαρα και ωραία φάτσα μισάωρο πήρα αλλά εντάξει για μια φορά δεν θα ξαναπηγαινα γιατί ήταν λίγο μηχανικό το όλο σενάριο α και πίπα με προφυλακτικο

suarez7

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
38
Πόντοι
0
Γελάω απλά, κάνει μπαμ οτι αυτες τις κριτηκές τις γράφει η ίδια (προφανώς) για τον εαυτο της... Αν δείτε όλα τα μνμτ του Easg31 απο το 2023 μέχρι σήμερα, λένε πόσο καβλιάρα και μουνάρα είναι αυτη και την αποθεώνουν... καθόλου τυχαίο.. καθώς μιλάει ΜΟΝΟ για αυτή... Χαχα
Πριν λίγο καιρό την πηδούσε στο Κολωνάκι, και χθες πηγε στην Θεσσαλονίκη και την πήδηξε.... Ε ρε κουτόχορτο... Γατούληδες μου, προσέχτε που πάτε και δίνεται τα λεφτά σας, οι περισσότερες εδω μέσα γεράσαν και αντι να βγουν σε σύνταξη ή να το ξανα γυρίσουν σε άντρες γιατι έγιναν παπουδες κάθονται και κάνουν.... σενάρια επιστημονικής φαντασίας :P
(Η τύπισα μάλλον πήγε Θεσσ, οι πελάτες δεν ανταποκρίθηκαν και κάνει ότι μπορεί να αυξήσει τις "πωλήσεις" ανεβάζοντας αποθεωτικές κριτηκές)
Επαγγελματίας τρανς είμαι κ εγώ και ξέρω πολυ καλα πως λειτουργεί το "επάγγελμα".
που μπορουμε να σε βρουμε ; κινητο ; social;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.458
Πόντοι
606
Για να μην τρελαθούμε έχω να επισημάνω το εξής ::
Οι επισκέψεις μου ανά την Ελλάδα λόγω δουλειάς είναι συχνές !!! Την Ιρις όντως την έχω επισκεφτεί και στην Αθήνα και στην Κρητη και στην Σαλονικη!!!! Επομένως εκφέρω την άποψη μου για την κοπελα γιατί έχουμε αναπτύξει και φιλια!!!
Ούτως η άλλως δεν είμαι ο μονος που εκφράζομαι θετικά για το προσωπο της!!!
Τα μηνύματα πολλών άλλων είναι δηλωτικά της θετικής εντύπωσης που έχει απο το κοινό της!!!
Μακάρι και αλλες κοπέλες να είχαν την θηλυκότητα και την καυλα που βγάζει η Ιρις!!!!
Τα υπόλοιπα που αναφέρεται στο μήνυμα σας ειναι κακεντρέχεια και δείχνουν χαμηλή ποιότητα προσέγγισης από κοπελα που θεωρεί ότι μπορεί να την ανταγωνιστεί !!!
Κρίμα αλλά η Ιρις για ολους εσάς είναι απιαστη!!!!Καλο σας βράδυ!!!
ρε μουτρο μ δουλευεις ?????θελω να μ πεις που την βλεπεις τ θηλικοτητα στο προσωπο???της

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.312
Καλησπέρα σε όλους.

Μπορείτε να μου πείτε αν ο χώρος της Ντόρας στο Βοτανικό-Γκάζι και της Μικαέλας στο Περιστέρι είναι κοντά στο μετρό?
Της Αλίκης στη Νεα Σμύρνη η πρόσβαση με τα μέσα είναι εύκολη?

Η Ντόρα πόσα ζητάει?

Ευχαριστώ.

Τρία λεπτά και ούτε από τη σταση του μετρό.Εκτός κι αν είσαι με μπαστουνάκι,οπότε θες λίγο παραπάνω.Αναφέρομαι στη Ντόρα

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
12
Like
1.299
Πόντοι
371
Τρία λεπτά και ούτε από τη σταση του μετρό.Εκτός κι αν είσαι με μπαστουνάκι,οπότε θες λίγο παραπάνω.Αναφέρομαι στη Ντόρα
Με μπαστουνάκι θα φύγει όμως !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom