Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.299
- Πόντοι
- 371
Έχει πολύ θηλυκό πρόσωπο και πολύ σεξυ παρουσία....Καλησπέρα! Η βικη από άγκυρας 1 πόσο θηλυκό πρόσωπο έχει? Ευχαριστώ
Έχει πολύ θηλυκό πρόσωπο και πολύ σεξυ παρουσία....Καλησπέρα! Η βικη από άγκυρας 1 πόσο θηλυκό πρόσωπο έχει? Ευχαριστώ
Άμα είναι όσο όμορφη στις φωτό και έχει μεγάλο κόκορα δεν θα με χάλαγεΥποπτεύομαι τα γνωστά συμπτώματα του ναρκισου. τέρμα τουπέ και 200€+.
περασες? ελεγε τιποτα η ηταν αντρας κανονικος
πριν κανα δυο μερες μπενοντας στ μπουρδελο αυτο κατυ μουλεγε οτυ κατυ θα βρω . κατα τ 9 τ βραδυ μπενω παιριμενο 5 λεπτα και σκαει ενας τραβελος κατα πασα πηθανοτητα ανατωλικης καταγωγης μαροκο κατυ τετιο.με 20 μ λεει
καλησπερα
Αυτο το μωρο απο τα βορεια εχει κατυφωρυσει ποτε ?ξερεις κανεις τπτ ?
Cleopatra 6940330068
Ενεργοπαθητική τρανς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με 19 εκ. Για ραντεβού μη διαστάσεις να με καλέσεις στο 6940330068 ❤️ Διαθέσιμη από μεσημέρι μέχρι ξημέρωμα (1μμ- 4 πμ) Όχι Viber , μόνο κλήση στο κινητό ή Whatsappkanesex.com
Την είχα πάρει ένα χρόνο πριν μισή ώρα 100 ευρώ, δεν μιλάει γρι αγγλικά αλλά τα βρήκαμε καλά, γαμαει ωραία και τελείωσε κιόλας χωρίς να με χρεώσει έξτρα, για εμένα αξίζει
Καλημέρα ομάδα , λοιπόν η κοριτσάρα ανέβασε φωτογραφίες με το καυλί της και έχω τρελαθεί! Πείτε μου ότι γαμαει καλά και ότι δεν είναι τίποτα του πεταματού να γουστάρουμε λιγο
Είχα πάει πριν κάνα χρόνο από εμφάνιση πολύ καλή με κωλαρα και ωραία φάτσα μισάωρο πήρα αλλά εντάξει για μια φορά δεν θα ξαναπηγαινα γιατί ήταν λίγο μηχανικό το όλο σενάριο α και πίπα με προφυλακτικοTrans girl 6971735027
I am Victoria TS 100%real with perfect curves, 20 years old, with the most amazing butt and face you've ever seen... I will always be with a very nice lingerie, socks, high heels and fresh shower. Call: 6971735027 I'm in my Private apartment discreet in a safe area, I can also go to your place...kanesex.com
Έχει πάει κανείς να μας πει;
που μπορουμε να σε βρουμε ; κινητο ; social;Γελάω απλά, κάνει μπαμ οτι αυτες τις κριτηκές τις γράφει η ίδια (προφανώς) για τον εαυτο της... Αν δείτε όλα τα μνμτ του Easg31 απο το 2023 μέχρι σήμερα, λένε πόσο καβλιάρα και μουνάρα είναι αυτη και την αποθεώνουν... καθόλου τυχαίο.. καθώς μιλάει ΜΟΝΟ για αυτή... Χαχα
Πριν λίγο καιρό την πηδούσε στο Κολωνάκι, και χθες πηγε στην Θεσσαλονίκη και την πήδηξε.... Ε ρε κουτόχορτο... Γατούληδες μου, προσέχτε που πάτε και δίνεται τα λεφτά σας, οι περισσότερες εδω μέσα γεράσαν και αντι να βγουν σε σύνταξη ή να το ξανα γυρίσουν σε άντρες γιατι έγιναν παπουδες κάθονται και κάνουν.... σενάρια επιστημονικής φαντασίας
(Η τύπισα μάλλον πήγε Θεσσ, οι πελάτες δεν ανταποκρίθηκαν και κάνει ότι μπορεί να αυξήσει τις "πωλήσεις" ανεβάζοντας αποθεωτικές κριτηκές)
Επαγγελματίας τρανς είμαι κ εγώ και ξέρω πολυ καλα πως λειτουργεί το "επάγγελμα".
ρε μουτρο μ δουλευεις ?????θελω να μ πεις που την βλεπεις τ θηλικοτητα στο προσωπο???τηςΓια να μην τρελαθούμε έχω να επισημάνω το εξής ::
Οι επισκέψεις μου ανά την Ελλάδα λόγω δουλειάς είναι συχνές !!! Την Ιρις όντως την έχω επισκεφτεί και στην Αθήνα και στην Κρητη και στην Σαλονικη!!!! Επομένως εκφέρω την άποψη μου για την κοπελα γιατί έχουμε αναπτύξει και φιλια!!!
Ούτως η άλλως δεν είμαι ο μονος που εκφράζομαι θετικά για το προσωπο της!!!
Τα μηνύματα πολλών άλλων είναι δηλωτικά της θετικής εντύπωσης που έχει απο το κοινό της!!!
Μακάρι και αλλες κοπέλες να είχαν την θηλυκότητα και την καυλα που βγάζει η Ιρις!!!!
Τα υπόλοιπα που αναφέρεται στο μήνυμα σας ειναι κακεντρέχεια και δείχνουν χαμηλή ποιότητα προσέγγισης από κοπελα που θεωρεί ότι μπορεί να την ανταγωνιστεί !!!
Κρίμα αλλά η Ιρις για ολους εσάς είναι απιαστη!!!!Καλο σας βράδυ!!!
Τρία λεπτά και ούτε από τη σταση του μετρό.Εκτός κι αν είσαι με μπαστουνάκι,οπότε θες λίγο παραπάνω.Αναφέρομαι στη ΝτόραΚαλησπέρα σε όλους.
Μπορείτε να μου πείτε αν ο χώρος της Ντόρας στο Βοτανικό-Γκάζι και της Μικαέλας στο Περιστέρι είναι κοντά στο μετρό?
Της Αλίκης στη Νεα Σμύρνη η πρόσβαση με τα μέσα είναι εύκολη?
Η Ντόρα πόσα ζητάει?
Ευχαριστώ.
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ-ΓΚΑΖΙ NTORA ME MEGALA PROSONTA KAI KOLARA 6.9.0.6.9.4.2.2.4.1
ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ενεργό παθητική με δικό μου πολυτελή χώρο διακριτικό εχέμυθο απόλυτη καθαριότητα το οποίο το απαιτώ και από σένα. ΧL προσόντα που μπορεί να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό Μεγάλη εμπειρία στο αυταρχικό Γίνονται όλες οι λαγνείες κατόπιν συνεννοήσεως Υπάρχει δυνατότητα...kanesex.comMichaela Περιστέρι
Ειμαι η Μιχαελα βρισκομαι στο περιστερι σε καθαρο κ μοντερνο χωρο παντα με προσφατες εξετασεις τις οποιες μπορεις να δεις Λειτουργώ ενεργητικά και παθητικά το δωρακι μου 60 καλεσε με μονο απο κινητο και χωρις αποκρυψη παρακαλω οχι μηνυματα.μονο κληση για αμεση συναντηση 6944614674 no messages no...kanesex.comΑν θέλεις να γίνεις εσύ το κοριτσάκι μου σε περιμένω(αρνητικές εξετάσεις για σμν )
Είμαι η petite (η αλλιώς η Αλίκη) Με ύψος 1.60 , 52 κιλα και 18cm ΠΛΗΡΩς ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ μπορώ να είμαι η το γλυκό σου κοριτσάκι η να σε κάνω να νιώσεις εσύ πουτανακι . Θα με βρεις στο χώρο μου από της 12 το μεσημέρι συνήθωςεχρι της 23:30 Το δωράκι μου είναι 30λεπτα 60 ευρω 60 λεπτά 100ευρω +50 αν...kanesex.com
Με μπαστουνάκι θα φύγει όμως !!!Τρία λεπτά και ούτε από τη σταση του μετρό.Εκτός κι αν είσαι με μπαστουνάκι,οπότε θες λίγο παραπάνω.Αναφέρομαι στη Ντόρα