Έχουμε καμία πληροφορία για την συγκεκριμένη γιατί ψινομαι να πάω γιατί εδώ που είμαι έχει νεκρά από τρανς
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Πάρτε μάτι δωρεάν και ο καθένας ας κρίνει 22 είναι μετρημένο φέρτε και μεζούρα και εάν δεν είναι τόσο τα λεφτά σας πίσωΗ κατερινα αυτη τη στιγμη δεν εξναι αθηνα νομιζω εχει παει κρητη αλλα συνηθως ειναι αθηνα
Συνημμένα
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 1.436
Ουκ εν τω πολλώ το ευ αλλά εν το ευ το πολύ .Πάρτε μάτι δωρεάν και ο καθένας ας κρίνει 22 είναι μετρημένο φέρτε και μεζούρα και εάν δεν είναι τόσο τα λεφτά σας πίσω
(Παλιά Ινδιάνικη παροιμία)
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Και ποιότητα έχει και ποσότητα άμα ξερεις να αρμέξεις θα σου φέρει μπόλικο γαλατάκιΟυκ εν τω πολλώ το ευ αλλά εν το ευ το πολύ .
(Παλιά Ινδιάνικη παροιμία)
\\Πάρτε μάτι δωρεάν και ο καθένας ας κρίνει 22 είναι μετρημένο φέρτε και μεζούρα και εάν δεν είναι τόσο τα λεφτά σας πίσω\
στήθος έχεις;Πάρτε μάτι δωρεάν και ο καθένας ας κρίνει 22 είναι μετρημένο φέρτε και μεζούρα και εάν δεν είναι τόσο τα λεφτά σας πίσω
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα και καλοσηρθες!Ελπιζω να γυνουμε φιλεναδες.Εγω ειμαι μιλφαρα αλλα Κυρια ομως!\\
Καλησπερα σε αγορια και "κοριτσια" - Αυτη ειμαι εγω! Δεν ξερω αν ειμαι ομορφη η ασχημη.... σιγουρα ειμαι καυλιαρα...
@nina_kastrinou στο ινστα - Θελω να κανω νεες επαφες.... και κυριες φιλες!
6TIMES:6
Προβολή συνημμένου 20220911_032840.jpg
Και εγω ειμαι καθ' ολα παθητικη.... οχι ομως υποτακτικη!
Να μια μου φωτω!
Τα υπολοιπα αν θες θα τα πουμε σε προσωπικα μηνηματα οταν θα μπορεις να στηλης και εσυ.
Συνημμένα
Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Αυτός που πήγε να μπει στη μέση έφαγε αρκετές χωρίς λόγο.Βυζαρα το διεμφυλικο άτομο. Έλλην είναι??
Βυζαρα το διεμφυλικο άτομο. Έλλην είναι??
Γκάζι: Η «δικαιολογία» του οδηγού ταξί που ξυλοκόπησε τρανς γυναίκα - «Τους κατέβασα γιατί ήταν προκλητικοί»
O 55χρονος οδηγός ταξί που ξυλοκόπησε την 33χρονη τρανς γυναίκα αφέθηκε ελεύθερος. Ελεύθερος αφέθηκε ο 55χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος 33χρονης τρανς και του 31χρονου φίλου της στο κέντρο της Αθήνας. Ο 55χρονος ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς τ...
www.ieidiseis.gr
και οπισθια εχει ωραια ειχε κανει καλη δουλεια ο γιατρός
μάθαμε ποια ειναι και αν ειναι του χώρου η σοσιαλ μυστες;
Kostantinos222
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Απαπαπαπα εισαι απιστευτη μωροΠάρτε μάτι δωρεάν και ο καθένας ας κρίνει 22 είναι μετρημένο φέρτε και μεζούρα και εάν δεν είναι τόσο τα λεφτά σας πίσω
Wander
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Φίλε ελπίζω να σε πρόλαβα, μείνε μακριά, είχα πάει στο διαμέρισμα της και έχει μέσα καμία 7 με 8 πακιστανους, από κοντά είναι πολύ πιο άσχημη
Έχουμε καμία πληροφορία για την συγκεκριμένη γιατί ψινομαι να πάω γιατί εδώ που είμαι έχει νεκρά από τρανς
Όχι τίποτα δεν τα κατάφερα δεν απαντάΕπικοινωνήσες φίλε; Έμαθες τιμή; Δεν μου το πιάνει από χθες που την παίρνω
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
δε βγαζεις ακρη. αμα καταφερεις να τη συναντησεις πες μου κι εμενα το τροπο...Γνώμη κάνεις;Το απόλυτο τσιμπούκι
Μόνος σου ή με τους φίλους σου παρτουζα. Για νεαρούς ψωλαραδες, θέλω να μου γαμησεις το στόμα στα όρθια μέχρι να χυσεις το λαρύγγι μου και μετά να με σκισεις σαν πουτανα στα τέσσερα. Έλα ινσταγκραμ έχεμυθα @beton.i28kanesex.com
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
πως φαινεται οτι δεν ειναι στημενη διαφημηση!Δε θα παραλειψω οταν ερθεις και θα ενημερωσω και δω στο τι κανει αυτη η απιστευτη προβοσκιδα που εχεις αναμεσα στα καυλιαρικα σου ποδια (επισης καυλιαρα οταν ειχες ερθιε τελευταια φορα ελειπα αλλιως θα την ειχα τιμησει την ψωλαρα σου )
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
κι αλλο προφιλ εφτιαξες?Η κατερινα ειναι μοναδικος ανθρωπος με απιστευτο καυλι προπερσι ειχαμε βρεθειθεσσαλονικη 6-7 φορες η τυπισσα ειναι απιστευτη το καυλι της μοναδικο και απο τι βλεπω στις φωτο εχει ομορφυνει κιολας φανταζομαι τι καυλα θα ειναι τωρα δυστηχως βρισνομαι εξωτερικο και δε μπορω να την επισκεπτομαι πλεον οταν γυρισω οσο και να φτασει τη τιμη της σιγουρα θα παω να ξαναγευτω αυτο το μοναδικο καυλι φιλακια κατερινα
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
κι επειδη οι αλλοι ειναι μ@λακες εσυ παιζεις με τις πιθανοτητες?αυτες εκει που γνωριζετε στα μπαρ ολοι εχετε κανει τεστ hiv?ιδιες ειναι ολες απλω εδω ειναι πιο πολλες οι πιθανοτητες να κολησει κανεις
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
συμφωνω .Αποκλειεται να τους κατεβασε και να αρχισε τα μπουκετα γιαυτο το λογο. Τουλαχιστον δε τον πληρωσαν. κατι τετοιο φινεται.Όπως διάβασα ΠΑΝΤΟΥ λένε ότι το κίνητρο του δράστη ήταν ρατσιστικό. Αυτό πώς αποδεικνύεται; Ξέρουμε; Μήπως ήταν κάποιο άλλο πχ οικονομικό ή δεν ξέρω τι; Γιατί τόσο εύκολα το πάνε κεί;
Και ποιός ο λόγος ένας ταξιτζης να φερθεί ρατσιστικά; Αφού κάθε μέρα χιλιάδες τέτοιους ανθρωπους βλέπει στο δρόμο... Κάπου μπάζει η ιστορία.
Σιγουρα ειναι Λατινα και απ το μπλουζακι του συνοδου, βραζιλιανα
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.292
- Πόντοι
- 446
το εγλυφα ανεταΠάρτε μάτι δωρεάν και ο καθένας ας κρίνει 22 είναι μετρημένο φέρτε και μεζούρα και εάν δεν είναι τόσο τα λεφτά σας πίσω
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.005
- Πόντοι
- 3.886
Εμένα μου είπε 100 στο τηλ ότι να ναιεπίσκεψη σε αυτήν εδώ πολυ μέτρια πράγματα μονο μια φορα ενω ειχαμε συμφωνήσει δυο ΑΛΛΑ το χειρότερο ουτε ΣΑΡΑΝΤΑ λεπτά δεν συμπλήρωσα στον χωρο με την δικαιολογία οτι εχει επομενο πελάτη για 50 ευρω για μενα δεν αξιζει μακριά! ! !Nadia-6986796807
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.005
- Πόντοι
- 3.886
Πωωω μωρό μου...Τι είναι αυτό.... ΚαύλαΠάρτε μάτι δωρεάν και ο καθένας ας κρίνει 22 είναι μετρημένο φέρτε και μεζούρα και εάν δεν είναι τόσο τα λεφτά σας πίσω
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 1.436
Μπορώ να φέρω και μοιρογνωμόνιο να εξετάσω την κλίση ;Πάρτε μάτι δωρεάν και ο καθένας ας κρίνει 22 είναι μετρημένο φέρτε και μεζούρα και εάν δεν είναι τόσο τα λεφτά σας πίσω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις