Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.182
- Πόντοι
- 446
τον ξερω πολλα χρονια ...γιατι λες οτι ειναι κωλοχαρακτήρας; τι έχεις δει και εσυ;;
τον ξερω πολλα χρονια ...γιατι λες οτι ειναι κωλοχαρακτήρας; τι έχεις δει και εσυ;;
από τοτε που έκανε βιντεο ως αγορι στο youtube ως Mr Ampa?τον ξερω πολλα χρονια ...
στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσειςΚωλοχαρακτηρας μεν 19 εκατοστά δε
δωσε λινκ να δουμε...κριμα παντως ειναι ωραιο μωρο για ξεσκισμααπό τοτε που έκανε βιντεο ως αγορι στο youtube ως Mr Ampa?
δωσε λινκ να δουμε...κριμα παντως ειναι ωραιο μωρο για ξεσκισμα
ωρε φιλε ξενερωσα με την μια...
Έχει κατεβάσει τα βίντεο που έκανε bullying σε παιδάκια 10-11 χρονών. Και με αυτά τα βίντεο έγινε γνωστός τότε στη μικρή κοινότητα του youtube.
Άμα κάτσεις και δεις πως ήταν οι περισσότερες τρανς πριν την αλλαγή θα ξενερώσεις γενικά οπότε μην μπαίνεις στο κόποωρε φιλε ξενερωσα με την μια...
Κάθε μέρα την βλέπω εγώ και όλο βρίζει χθες την είδαναι εχω και εγω πολυ καιρο να δω live της...
και γενικά άτομα που ασχολούνται με τικτοκ κτλπ μπορουν ευκολα να σε εκθέσουν/εκβιάσουν...
Στο αφιερώνω από εμενα για εσενα. .!.Μπορώ να φέρω και μοιρογνωμόνιο να εξετάσω την κλίση ;
100 νέο κοσμο
τιμές;
Δεν ισχύει. 50 μου είπε εμένα και 80 το full. Το 50 μάλλον είναι για μισή ώρα.100 φίλε μου
Εσύ ρε κομάντο σχεδόν όλες τις έχεις "φολιάσει" (μπορεί και με το δίκιο σου, δεν αντιλέγω) - υπάρχει καμιά καλή ρε συ εδώ γύρω στας Αθήνας;κωλοχαρακτηρας ! μακρια!!!!!! επικινδυνη!!!
Οκ αδελφέ σου είπα τι πήρε εμέναΔεν ισχύει. 50 μου είπε εμένα και 80 το full. Το 50 μάλλον είναι για μισή ώρα.
Τι περιλαμβάνει στα 100€?Οκ αδελφέ σου είπα τι πήρε εμένα
Τα Πάντα όλα σύν το ΚοάλαΤι περιλαμβάνει στα 100€?
μάλλον έπαιξε νέα επέμβαση βυζιά μούρη αλλά 200€ , ισχύει άραγε ;https://distintas.net/lisy-lopez όσο πάει και καλυτερεύει αυτή ή ανεβαίνει η μυωπία μου . Έχει πάει κανείς ? Πολύ τούμπανο λαραψω πάντως
στήθος έχεις ;Στο αφιερώνω από εμενα για εσενα. .!.
Είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε για εμένα ακουστε το ολόκληρο
Νέα κυκλοφορία δεν υπάρχει ακόμα στο YouTube