Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.743
Πόντοι
1.196
Ελληνιδες και παλι Ελληνίδες,ταιριάζουν τα χνώτα μας.
Αν εισαι ενταξει και σε κάνουν κεφι,περνάς τέλεια.
Με όσες Ελλ(ε)ηνίδες έχω πάει το έχω μετανοιώσει ελαφρώς ,εκτός από την Φένια παλιά πριν πολλά χρόνια ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.483
Πόντοι
2.356
Με όσες Ελλ(ε)ηνίδες έχω πάει το έχω μετανοιώσει ελαφρώς ,εκτός από την Φένια παλιά πριν πολλά χρόνια ...
Εν μέρει έχεις δίκιο, το τονίζω, εν μέρει. Τα πιο παλιά χρόνια υπήρξαν καταπληκτικές ελληνίδες - αντιθέτως όσες ξέρω ξένες είναι άθλιες και κοιτάνε μόνο τσέπη - ειδικά αυτές οι διαφημισμένες με τα 150 ευρώ το ημίωρο.Χαχα

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.743
Πόντοι
1.196
Εν μέρει έχεις δίκιο, το τονίζω, εν μέρει. Τα πιο παλιά χρόνια υπήρξαν καταπληκτικές ελληνίδες - αντιθέτως όσες ξέρω ξένες είναι άθλιες και κοιτάνε μόνο τσέπη - ειδικά αυτές οι διαφημισμένες με τα 150 ευρώ το ημίωρο.Χαχα
150 το ημίωρο ,never ! 100 (όχι ότι είναι λίγα βεβαίως βεβαίως...)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.483
Πόντοι
2.356
150 το ημίωρο ,never ! 100 (όχι ότι είναι λίγα βεβαίως βεβαίως...)
Aστειεύομενος είπα για το ποσό αλλά 150 την ώρα τα ζητάνε. Πάρα πολλά για αυτά που παρέχουν και για τέτοιες εποχές. Ασε που είναι αμφιβολου υγείας και δεν τις νοιάζει καθώς είναι περαστικές... Δεν θα ρίσκαρα επουδενί.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.483
Πόντοι
2.356
Ψαχνουμε μια τυχερη τρανς να ελθει ΧΙΟ !! Φιλικα με σεβασμο !!
Πιο πιθανό είναι να γίνω αρχιεπίσκοπος εγώ παρά αυτό που λες. Αυτές είναι τέρμα φιλοχρήματες και πάνε κυρίως στις μεγάλες πόλεις.

Vasillakis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
21
Οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες φίλε κατα την γνωμη μου...
Όχι αυτές που έχουν καβαλήσει καλάμι όμως ,αλλα αυτές που είναι προσγειωμενες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.483
Πόντοι
2.356
Οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες φίλε κατα την γνωμη μου...
Όχι αυτές που έχουν καβαλήσει καλάμι όμως ,αλλα αυτές που είναι προσγειωμενες.
Πλέον οι όπως λες καλύτερες είναι εξαφανιζόλ και μόνο σε προσωπικό επίπεδο αν τις ξέρεις μπορείς να βγάλεις άκρη.

Vasillakis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
21
Συμφωνώ...:thumbsup:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πλέον οι όπως λες καλύτερες είναι εξαφανιζόλ και μόνο σε προσωπικό επίπεδο αν τις ξέρεις μπορείς να βγάλεις άκρη.
Όντως έτσι είναι...ισχυει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.483
Πόντοι
2.356
όσο περνάει ο καιρός τόσο χρηματόδουλες είναι όλες τους. Εδώ ακόμα και οι "Μπάμπηδες με περούκες" ζητάνε 50αρικα στη Συγγρου και αλλού σε αγγελίες στο κανεσεξ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.483
Πόντοι
2.356
Σε προσωπικό επίπεδο έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό γιατί δεν γίνεται να ψάχνεις μέσα σε αυτό το συρφετό άθλιων υπηρεσιών που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία των τρανς. Καμία σχέση με πριν 5-6 χρόνια για να μην πω δεκαετία. Άσε που οι αγγελίες τους πλέον είναι ακαταλαβίστικες και προκλητικά για χάπατα τελείως ενώ ελάχιστες, κυριολεκτικά στα δάχτυλα του ενός χεριού αξίζουν να τις επισκέπτεσαι τακτικά.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.743
Πόντοι
1.196
Σε προσωπικό επίπεδο έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό γιατί δεν γίνεται να ψάχνεις μέσα σε αυτό το συρφετό άθλιων υπηρεσιών που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία των τρανς. Καμία σχέση με πριν 5-6 χρόνια για να μην πω δεκαετία. Άσε που οι αγγελίες τους πλέον είναι ακαταλαβίστικες και προκλητικά για χάπατα τελείως ενώ ελάχιστες, κυριολεκτικά στα δάχτυλα του ενός χεριού αξίζουν να τις επισκέπτεσαι τακτικά.
Και όμως ...υπάρχουν καλές (100 € το μισάωρο έτσι ; ) εγώ τώρα εχω τσεκαρισμένες 6-7 (που έχω πάει εννοείται -με μερικές πάνω απο 2 φορές)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Της είχα γράψει πρίν από μέρες στο WhatsApp αλλά δεν απάντησε... φαίνεται καύλα ...είναι όμως ; Ιδού η απορία .
Αν διαβσεις μ λιγο προσοχη τ προφιλ της ειναι χρονια χριστης τ κανε σεξ..εχει σβυσει ολες τ αγγελειες που εχει κ εχει βαλει μια καινουρια γ ν βρει πελατες ....εγω θ ελεγα οτυ μπορει ν εχει κ δυο προφιλ που ανεβαζει αγγελειες κ οππιο πιασει μ λιγη επεξεργασια γυνεσε αγνωριστη ετσι κ αλλιος ..θ πρ τηνα μακρια

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.877
Πόντοι
3.886
Έχει πάει κανείς πρόσφατα με Κατυ;

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
Συμφωνώ. Και εγώ το παράτησα το άθλημα. Δεν μου λέει καμία τίποτα. Τα ίδια και τα ίδια. Εκτός από 2-3 που αν έρθουν ποτέ Ελλάδα θα επισκεφτώ ότι έρχεται τώρα είναι το ίδιο. Άσε που όλες μοιάζουν μεταξύ τους. Συν ότι χρεώνουν πολλά για αυτό που προσφέρουν.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.877
Πόντοι
3.886

Accountant 7

Μέγας