Για εμένα φίλε ναι ... Τα δοντακια της θελουν φτιαξιμο , αλλά όταν βγει η πουτσα της έξω και σε βάλει κάτω όλα τα ξεχνάς .. γαμαει πολύ καλά η Πετιτ!Εκτός από τα δόντια όλα τ αλλά κομπλέ;Μικροκαμωμένη τρανς (αρνητικές εξετάσεις για σμν
Ειμαι η Αλίκη petite Ενεργοπαθητικη και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μικροκαμωμένη τρανς και σε περιμένω να παίξουμε οι δυο μας όπως προτιμάς , αυταρχικά ,ενεργητικά η παθητικά στο χώρο μου . Με ύψος 1.60 , 54 κιλα και 18cm πλήρως λειτουργικά .προσφέρω της παρακάτω υπηρεσίες ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ SEX ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...kanesex.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Τα υραβελακ
Θα δοκιμαστεί τότεΓια εμένα φίλε ναι ... Τα δοντακια της θελουν φτιαξιμο , αλλά όταν βγει η πουτσα της έξω και σε βάλει κάτω όλα τα ξεχνάς .. γαμαει πολύ καλά η Πετιτ!
Για εμένα φίλε ναι ... Τα δοντακια της θελουν φτιαξιμο , αλλά όταν βγει η πουτσα της έξω και σε βάλει κάτω όλα τα ξεχνάς .. γαμαει πολύ καλά η Πετιτ!
έχει φατσαρα πάντως ,για εμένα Queen Αθήνα Aliki petite και Ντόρα είναι οι ποιο δυναμικές στο ενεργητικό ! Προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψηΤα υραβελακ
Θα δοκιμαστεί τότε
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Ντόρα δύναμη αλλά πολύ αντρουαέχει φατσαρα πάντως ,για εμένα Queen Αθήνα Aliki petite και Ντόρα είναι οι ποιο δυναμικές στο ενεργητικό ! Προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη
Όντως δύναμη ...το κορίτσι ! Η Αλίκη από την άλλη καμιά σχέση , δεν της το έχεις όταν την βλεπεις .. είναι πολύ θηλυκό κορίτσι με μια πουτσα που δίνει πόνο . Όσο για την Queen δεν χρειάζεται να πούμε τπτ ... Εγγύηση!Ντόρα δύναμη αλλά πολύ αντρουα
BULLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 138
- Πόντοι
- 1
Πηρα τηλ. ειναι απο Περου ειπε με πολυ καλα ελληνικα. Ευγενικη, μιλησαμε ιταλικα , ειναι καλλιθεα
και ζηταει 70. Σκεφτομαι επισκεψη....
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Καλή τιμή...Πηρα τηλ. ειναι απο Περου ειπε με πολυ καλα ελληνικα. Ευγενικη, μιλησαμε ιταλικα , ειναι καλλιθεα
Roman Kondratiev on Instagram: "Ladyboy interview in Thailand @chinrwdi #ladyboythailand #ladyboy #chinni #thailand"
524K likes, 15K comments - roman.kondratiev on November 13, 2023: "Ladyboy interview in Thailand @chinrwdi #ladyboythailand #ladyboy #chinni #thailand".
www.instagram.com
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 606
Ειναι απο Περου καλα Ελληνικα πρωτη φωρα αθηνα 3 χρονια προφιλ κατι δεν μ παει ...περημενουμε ενημεροσηΠηρα τηλ. ειναι απο Περου ειπε με πολυ καλα ελληνικα. Ευγενικη, μιλησαμε ιταλικα , ειναι καλλιθεα
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
Ειναι απο Περου καλα Ελληνικα πρωτη φωρα αθηνα 3 χρονια προφιλ κατι δεν μ παει ...περημενουμε ενημεροση
The plot thickens...
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Ρε μάγκες αυτή η Αλεξάνδρα πόσο καυλιαρα παίζει να είναι...
Alexandra
Check my profile onlyfans https://onlyfans.com/alexandrapap26 Ονομάζομαι Αλεξανδρα και είμαι τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Με δικό μου καθαρό χωρο με όλες τς ανέσεις και με δυνατότητα ντους πριν και μετά. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με...
kanesex.com
Εχει παει κανεις; Την ακολουθω και στο ινστα καυλα φαινεται
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Είναι καύλα αλλά ζητάει πολλάAlexandra
Check my profile onlyfans https://onlyfans.com/alexandrapap26 Ονομάζομαι Αλεξανδρα και είμαι τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Με δικό μου καθαρό χωρο με όλες τς ανέσεις και με δυνατότητα ντους πριν και μετά. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με...kanesex.com
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 606
οταν ειμασταν παιδια την επερνα συχνα πριν ερθει στ ζωη μας τ ιντερνετ που επρεπε να πας συγγρου εκυ τ πρωτοειδα και μ πεσαν τ μαγουλα !!!!!!!εχω να λεω γαμω τ παιδια ασχετα αν πλεων ανευεικε κατηγορια και δεν μπορουμε ν την φτασουμε!!!!!Alexandra
Check my profile onlyfans https://onlyfans.com/alexandrapap26 Ονομάζομαι Αλεξανδρα και είμαι τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Με δικό μου καθαρό χωρο με όλες τς ανέσεις και με δυνατότητα ντους πριν και μετά. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με...kanesex.com
Η Γκαμπριέλα είναιΕιναι απο Περου καλα Ελληνικα πρωτη φωρα αθηνα 3 χρονια προφιλ κατι δεν μ παει ...περημενουμε ενημεροση
⚡️⚡️Κελλη ΛατινοΑμερικανα ⚡️⚡️Ενεργοπαθητικη 6977588749
⚡️⚡️Λατινα Νταρνταρα Σεξυ Αφρατη Ενεργοπαθητικη Με πλουσια Προσοντα Πιασηματα Φουλλ Προγραμμα Ενεργητικο Παθητικο Αυταρχηκο Αφεντρα Και Οτη Βλεπεις Τσοντες Ελα Να Το Κανουμε Τωρα Με Ανεση Χρονου Σε Καθαρο Διακτρικο Χωρο Χωρις Ταμπου Και Προκαταληψης ,,,, πάρε τηλέφωνο στο 6977588749...
kanesex.com
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 606
εγω τ ξερω οι αλλοι ????
Διαγραμμένο μέλος 227374
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2022
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 6986005494 Μονο για ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ
ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΡΑΝΣ με ανεση χωρου και χρονου ..... Απαντω σε κλησεις και μυνηματα στο ΒΑΙΜΠΕΡ μονο σοβαρες προτασεις η αγγελια ειναι επαγγελματικη .......
kanesex.com
Οι περισσότεροι λογικά τη ξέρετε αλλά δεν καταφερα να βρω κατι για αυτή ον-λάιν.
Αξίζει;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 606
Τρέλα παιχνίδια.
Όμορφη τρανς Σε περιμένω στο χώρο μου για ενεργοπαθητικα παιχνίδια. 6982196077
kanesex.com
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 606
θες να μας δωσεις λιγο καλητερα τ φωτα σου μουτρο???Αξιώνει πάρα πολλά γι' αυτά που προσφέρει. Με τα ίδια πηγαίνεις με αλλοδαπές που "take no prisoners". Αλλά είναι όμορφη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις