Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Πολυ σωστα. ρουφαγε τη μυτη της και ετρεμε. Επισης τα ποδια της πρησμενα. Mαλλια σιγουρα δεν εχει , φοραγε περουκα και εκρυβε το προσωπο. Αποψη μου ειναι τουλαχιστον Aids. ναι η Σαμπρινα ειναι το μπουλντογκ που λεω. Καμμια σχεση με τα βιντεο. Απ αυτα επηρεαστηκα και πηγα
Κ γιατί ρε μύστη δεν την έκανες μόλις άνοιξε η πόρτα? Είπαμε καλές οι καύλες αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας...

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1
Κ γιατί ρε μύστη δεν την έκανες μόλις άνοιξε η πόρτα? Είπαμε καλές οι καύλες αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας...
την ειδα στο σκοταδι στην αρχη και δε πηρα ειδηση. Μολις μου πηρε το χρημα αλλαξαν ολα. Τελος , δε ξαναδινω χρημα στην αρχη. Θα το δειχνω στο πορτοφολι. Αν μου πουνε μα-μου πληρωσε τωρα, κατι βρωμαει στην υποθεση, θα φευγω

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Να προσθέσω στην κουβέντα και τον παράγοντα εθισμός.που το σεξ είναι χειρότερο και απ' τα ναρκωτικά.
Σε δουλειά που περνάμε 4,5€ την ώρα συνάδελφος παντρεμένος με παιδί,τέρμα κολιμενος με τα τραβελια έδινε 200€ για ένα γαμησι
Να μην ανησυχείτς για τον συνάδερφο. Με τα χρόνια θα σταματήσει το χόμπυ αυτο... Λογικά κανας πιτσιρικάς θα είναι

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
σχετηκα με τ σπιτι στ κολονο δυο φωρες εχω παει και εχω δωσει απο 1/50 αρικο και δεν εμηνα απολητα ευχαριστημενος .
2 στο σπιτι ποτε δεν ειναι μονες
3 και τις δυο φορες ειχα την εσθηση οτι κατι παιζει εκυ μεσα πολυ κοσμς μπενοβγενει

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
σχετηκα με τ σπιτι στ κολονο δυο φωρες εχω παει και εχω δωσει απο 1/50 αρικο και δεν εμηνα απολητα ευχαριστημενος .
2 στο σπιτι ποτε δεν ειναι μονες
3 και τις δυο φορες ειχα την εσθηση οτι κατι παιζει εκυ μεσα πολυ κοσμς μπενοβγενει
Σε ποια αναφέρεσαι φίλος;

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
οχι μουτρο δεν ειναι ελαχιστες ,ελαχιστες τ κανουμαι εμεις εγω που εχω τα στανταρακια μου ξερω αρκετες .....ρε μην τρωτε την παραμηθα που πουλαν ολοι ψαχτητε καντε επαφες σταθερες ανταλαξτε 5 κουβεντες ολοι ανθρωποι ειμαστε οχι ζωα μονο ετσι θα ερθει η αναπτιξη μουτρο παρτο χαμπαρι κ εσυ κ οι αλοι εδω μεσα ταριφα και ταβανι ειναι ενα 50 αρικο.. οσο για τις ξενες και αυτες μ 50 ε βρυσκεις πολες πουλα χορτο κ οποιος φαει μουτρο αυτα απο μενα
Συμφωνώ ρε βάτραχε αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ας πούμε εγώ είχα στανταράκι Λένα τρανς για πάνω από 5 χρόνια. Ακόμα και στα τελευταία που ανέβασε κάπως τιμές, μου έπαιρνε πάντα όσα μου πήρε και την πρώτη φορά. Γνωριστήκαμε, μιλάγαμε για διάφορα, δέσαμε και περνούσαμε πάντα γαμάτα! Έλα όμως που έφυγε και από τότε δεν βρίσκω τίποτα αντίστοιχο σε εμφάνιση, ποιότητα και λεφτά...

Τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω διάφορες πιο ακριβές πχ Katy και Αλεξάνδρα αλλά 100 το μισάωρο ρε συ; Ε όχι!!!

Μιχαέλα και Νεφέλη επίσης το σκέφτομαι αλλά πάντα κάτι με χαλάει στην εμφάνιση...

Δεν ξέρω! Έχεις κάτι επιπλέον να προτείνεις σε κανονικό και όχι εξωπραγματικό budget γιατί έχω κολλήσει και άκρη δεν βγάζω!

Harry60

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
495
Πόντοι
21
Για αυτήν γνωρίζετε κάτι;

Harry60

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
495
Πόντοι
21
Και γι αυτήν;

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Συμφωνώ ρε βάτραχε αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ας πούμε εγώ είχα στανταράκι Λένα τρανς για πάνω από 5 χρόνια. Ακόμα και στα τελευταία που ανέβασε κάπως τιμές, μου έπαιρνε πάντα όσα μου πήρε και την πρώτη φορά. Γνωριστήκαμε, μιλάγαμε για διάφορα, δέσαμε και περνούσαμε πάντα γαμάτα! Έλα όμως που έφυγε και από τότε δεν βρίσκω τίποτα αντίστοιχο σε εμφάνιση, ποιότητα και λεφτά...

Τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω διάφορες πιο ακριβές πχ Katy και Αλεξάνδρα αλλά 100 το μισάωρο ρε συ; Ε όχι!!!

Μιχαέλα και Νεφέλη επίσης το σκέφτομαι αλλά πάντα κάτι με χαλάει στην εμφάνιση...

Δεν ξέρω! Έχεις κάτι επιπλέον να προτείνεις σε κανονικό και όχι εξωπραγματικό budget γιατί έχω κολλήσει και άκρη δεν βγάζω!
Η Lena δουλεύει κανονικά απλώς από 50 το ανέβασε 70 το μισάωρο το οποίο είναι πάντα πιο πολύ γιατί η συγκεκριμένη άμα σε πάει δεν βιάζεται...

Εμφανισιακά είναι καλύτερη γιατί έβαλε κώλο και γυμνάστηκε αλλά φούσκωσε λίγο παραπάνω το στόμα...Η Μιχαέλα που λες μια χαρά είναι εμφανισιακά και οι υπηρεσίες της για 60 ευρώ είναι πολύ άνω του μετρίου.

Αυτές οι δύο ,ειδικά η Lena ,είναι στανταρακια μου εδώ και δεκαετία μη σου πω...

Τελευταία τροποποίηση:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Φοβερή σε εμφάνιση, γυναίκα κανονική με εντελώς θηλυκό σώμα,βυζαρες και κωλαρα είναι η natali που βάζει αγγελίες που και που στο kanesex...Προσωπαρα φοβερή, τέλεια συμμετοχή αλλά περίεργη με το τηλέφωνο.

Επίσης πολύ καλή η Αντριανα από Ευελπίδων, κορμάρα γυμνασμένη γυναικεία, ψωλαρα αν είσαι παθητικός και πολύ καλή συμμετοχή αλλά θέλει επιμονή να τη βρεις στο τηλέφωνο.

Μαζι με Lena η Ευα από Νίκαια είναι στανταρακι χρόνια κι έχει κρατήσει το 50ρικο σταθερό. Κορμάρα επίσης, όμορφη αλλά έχει μεγαλώσει. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αλλά είναι 45 σίγουρα.

Kakoslikos45

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
210
Πόντοι
0
Φοβερή σε εμφάνιση, γυναίκα κανονική με εντελώς θηλυκό σώμα,βυζαρες και κωλαρα είναι η natali που βάζει αγγελίες που και που στο kanesex...Προσωπαρα φοβερή, τέλεια συμμετοχή αλλά περίεργη με το τηλέφωνο.

Επίσης πολύ καλή η Αντριανα από Ευελπίδων, κορμάρα γυμνασμένη γυναικεία, ψωλαρα αν είσαι παθητικός και πολύ καλή συμμετοχή αλλά θέλει επιμονή να τη βρεις στο τηλέφωνο.

Μαζι με Lena η Ευα από Νίκαια είναι στανταρακι χρόνια κι έχει κρατήσει το 50ρικο σταθερό. Κορμάρα επίσης, όμορφη αλλά έχει μεγαλώσει. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αλλά είναι 45 σίγουρα.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις συναγωνιστή!

Τί εννοείς όταν λες δουλεύει κανονικά; Είναι Ελλάδα; Είχα μείνει στο ότι είχε πάει Κύπρο και από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Δεν ξαναείδα και αγγελία της πουθενά και φαντάστηκα ότι έμεινε Κύπρο!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Ευχαριστώ για τις προτάσεις συναγωνιστή!

Τί εννοείς όταν λες δουλεύει κανονικά; Είναι Ελλάδα; Είχα μείνει στο ότι είχε πάει Κύπρο και από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Δεν ξαναείδα και αγγελία της πουθενά και φαντάστηκα ότι έμεινε Κύπρο!
Ελλάδα είναι απλά πηγαινοέρχεται. Κύπρο είναι τώρα αλλά για λίγο, θα επιστρέψει.

JoOne

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
10
Πόντοι
0
Προς τους βετεράνους του σαιτ... αναζητώ ένα κροσσακι ψηλο αδύνατο ονόματι Εύα έμενε Πιπίνου.... περνούσαμε τέλεια και έχω χάσει τα ίχνη της τα τελευταία 4 χρόνια. Όποιος έχει info καλοδεχούμενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom