batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.612
- Πόντοι
- 606
Ερωτεύτηκες?
Ε πες μα ρε για ποια μιλάμε<iframe width="853" height="480" src="" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Η 2η είναι η γνωστή Τανια κελληΈχουμε άποψη για εδώ;
για λίγες μέρες
Γεια σας είμαι η Άσπα θα είμαι στη πόλη σας για λίγες μέρες αν θέλετε να περάσετε καλά στείλε μηνύματα στο βιμπερ 6996239041 παίζω ενεργοπαθητηκα είμαι όπως στης φωτό κ σε κάνω να λιώσεις από καύλαkanesex.com
DEN THA SOU TAKSO THA S AFISO NA DIALEKSIS 6931237823 AFRODITI
AN PSAXNIS ENA AGORI NTIMENO GINEKA MPIKES SE LATHOS AGGELIA GIATI IME GINEKA M KAULI AN FOBASE OTI I FOTOGRAFIES MOU INE PSEUTIKES THA PREPI NA DIS OTI INE APO KINITO KE DEN INE THOLES EIME EDO GIA NA SE KANO NA PERASIS KALA MAZI SOU K EGO XORIS BENTETILIKIA PROTIMO PRIN M KALESIS NA KSERIS TI...kanesex.com
για πρώτη εμπειρία την προτείνεις;; γενικά δεν έχω ιδέα, τώρα μπαίνω στον χώρο, απλά πηγαίνω και ζητάω την Βίκυ ή πρέπει να κλείσω ραντεβού;;Με τα ίδια λεφτά 30€ πας Αγκυρας 1 Βίκυ με τσαμπι πολύ ανώτερο μαγαζί από φυλής
Το αγκυρας 1 είναι μπούρδελο σαν φ99 Βικη με τσαμπιά και άλλες 3 εξ αλλαγής. Και οι 4 ΤΟΠ.. ΓΙΑ Πρώτη φορά προτείνω σε σπίτι επειδή θα έχεις χρόνο γι α 1 ωρίτσα Στο αγκυρας το μόνο αρνητικό είναι η ώρα ε μπούρδελο ειναι.για πρώτη εμπειρία την προτείνεις;; γενικά δεν έχω ιδέα, τώρα μπαίνω στον χώρο, απλά πηγαίνω και ζητάω την Βίκυ ή πρέπει να κλείσω ραντεβού;;
Ευχαριστώ πολύ!Το αγκυρας 1 είναι μπούρδελο σαν φ99 Βικη με τσαμπιά και άλλες 3 εξ αλλαγής. Και οι 4 ΤΟΠ.. ΓΙΑ Πρώτη φορά προτείνω σε σπίτι επειδή θα έχεις χρόνο γι α 1 ωρίτσα Στο αγκυρας το μόνο αρνητικό είναι η ώρα ε μπούρδελο ειναι.
Και εκει ομως αν θες πληρωνεις παραπανω και καθεσαι!!!Το αγκυρας 1 είναι μπούρδελο σαν φ99 Βικη με τσαμπιά και άλλες 3 εξ αλλαγής. Και οι 4 ΤΟΠ.. ΓΙΑ Πρώτη φορά προτείνω σε σπίτι επειδή θα έχεις χρόνο γι α 1 ωρίτσα Στο αγκυρας το μόνο αρνητικό είναι η ώρα ε μπούρδελο ειναι.
Η barbie που είναι;να πας με Βικυ η Barbie εξ αλλαγης θα σ αρεσει θα γουσταρεις τρελα !!! Αν δοκιμασεις θα θες μονο τρανς !!!!!!!
συγα ρε μουτρο!!H Barbie είναι στο άγκυρας 1 πλατεία Βικτωρίας ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ !!!!!
Άγκυρας μόνο η Βίκυ είναι μη εγχειρισμενη..Στο φυλής 99 όλα τα κορίτσια είναι με υδραυλικάΚαλησπέρα στην παρέα, έχει περάσει κανένας τελευταία απο φυλής 99 ? Παίζει καμία καινούργια καυλιτσα ?? Γενικά αξίζει η να προτιμήσω το άγκυρας 1 ?? Ευχαριστώ εν των προτέρων ! Ο φίλος σας ο σκοτεινός μπουρδελιαρης !!!