openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Αρα αστο μην ψάχνεις δεν υπάρχειΜε τίποτα
Αρα αστο μην ψάχνεις δεν υπάρχειΜε τίποτα
Διαφωνώ παιδιά γιαυτό απο προσωπική εμπειρία... Βέβαια πριν δύο χρόνια αλλά πέρασα υπέροχα με την κοπέλα.... Καταπληκτική είναι... Παιχνίδια μπόλικα... Φαντασιώσεις... Χωρίς πίεση χρόνου... Μόνο θετικά έχω να πω... Ίσως μόνο αρνητικό ότι έχει κάποια κιλά παραπάνω που εμένα προσωπικά έτσι μου αρέσει... Φοβερή απλά...Θα κλάψεις τα λεφτά σου και την ωρα που έχασες
Μπορεί.... Μια φορά την συνάντησα... Εκτός Αθηνών.. Δεν ξέρω.. Πάντως το ευχαριστήθηκα... Σίγουρα θα ξαναπήγαινα με αυτά που ευχαριστήθηκα πρώτη φορά με αυτήν...μουτρο εχουν αναφερθει πολυ για αυτην μαλων δεν παρκολουθας !!!!!!
Τηλεφωνο (έστω σε pm) ;συναντηση σήμερα με την Εύα στη Νίκαια.ομορφη και γλυκιά τρανς.ενταξι στις φωτογραφίες πέφτει και λίγο φυλτραρισμα αλά γενικά κοντά σ' αυτές.θελησα ενεργοπαθητικο στο οποίο ανταποκρίνεται αν και πάρα πολύ θυλικη.δεν έχει και κάνα σπουδές εργαλείο αλλά με υπομονή και καλή θέληση μου το φορεσαι.στο παθιτικο δεν παίζεται δωστα όλα μεγάλε.δεν είναι πιτσιρίκα αλά ούτε και μεγάλη το κορμί της δεν έχει ίχνος λίπους απίστευτη.θα ξανατημιθει.
Θα το βρείς αρχές Συγγρού ( στροφή του 040 στον Γρηγόρη ) την Παρασκευή ήταν εκεί στημένη . Το κόστος στα 70e !!Τι σκυλί είναι αυτό ρε παιδιά;
Ψάξε στο κανεσεξ το έχω χάσει το τηλ.Τηλεφωνο (έστω σε pm) ;
Τηλεφωνο (έστω σε pmθα τ βρεις στ κανε σεχ ανεβαζει αγγελειες!!
Την είχα πάρει πάλια που δούλευε στο φυλής 99...Ούτε κρύο ούτε ζέστηΜπορώ να έχω γνώμη για την
Black paradise
Iam black trans from brazil ..and i want to enjoy with you and couples only need you call me this number 694 65 80 183 whatsap and vivero Also acept vídeo call from my presente in my bank account ..i have full program ..and versátil kisss babykanesex.com
Παρεπιπτόντως το φυλής 99 συνεχίζει να εχει τρανς η τέλος αυτα ;Την είχα πάρει πάλια που δούλευε στο φυλής 99...Ούτε κρύο ούτε ζέστη
Έχει κανονικάΠαρεπιπτόντως το φυλής 99 συνεχίζει να εχει τρανς η τέλος αυτα ;
Καλά προσόντα ;Την είχα πάρει πάλια που δούλευε στο φυλής 99...Ούτε κρύο ούτε ζέστη
τι παιζει δλδ αξιζει για επισκεψη ?Έχει κανονικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά προσόντα ;
Με τα ίδια λεφτά 30€ πας Αγκυρας 1 Βίκυ με τσαμπι πολύ ανώτερο μαγαζί από φυλήςτι παιζει δλδ αξιζει για επισκεψη ?