Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 653
- Πόντοι
- 81
https://kanesex.com/erotikes-ypires...-trans-gia-anomala-goysta-6970694133_i1272975 εχει περασει κανεις με αυτη να μας πει εντυπωσεις??
Εγω περασει φιλε.... για τον πουτσο καβαλαφιλε θοδωρη μακρια.. καμια σχεση με τις φωτογραφιες.. εκτος αν τα 100 + κιλα σε ενδιαφερουν..
Φιλε την έχω επισκευτει, εχει χωρο Εξάρχεια. Όπως τη βλέπεις στη φώτο είναι κοντούλα με μικρο βυζακι κ ζουμερό κωλι.. Πιπα φιλοτιμη με καπότα μόνο περεταίρω δεν δοκίμασα..παθητικη όπως την έκοψα. Αυτα!Καλημέρα συναγωνιστές
Εχει άποψη κανένας για την συγκεκριμένη
Xxx Nikol xxx
Είμαι έτοιμη και Με πολλες καυλες για μια καυτή συνάντηση, σε περιμενω για την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία, χώρος στο κεντρο. 6970843844kanesex.com
Έχουν γραφτεί παραπάνω αν διαβάσεις λίγο ποιο πίσω θα δεις. Από ότι λένε πολύ καλή στις υπηρεσίες τις. Αν πας στείλε πληροφορίες
Καλησπέρα συναγωνιστές. Δν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με τρανς κορίτσια, 3-4 φορές σε ενεργητικό ρολο εγώ. Θέλω να δοκιμάσω κ παθητικό. Ποια προτείνετε για πρώτη φορά σε τέτοιο ρολο; Που να έχει εμπειρία με πρωτάρηδες και να είναι καλή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπερα φιλος.Πριν ενα χρονο περιπου, 2 φορες την πηρα.Δεν θα πηγαινα ξανα πιστευω.Δεν ειναι το γουστο μου.Ενεργητικος εγω,αυτη παθητικηΚαλησπέρα συναγωνιστές έχει κάποιος εμπειρία με αυτή ;
προσόντα κτλπ τι λέει ;
Τρανς Νάντια..
Έλα να παίξουμε ενεργό παθητικά και ανώμαλα σε περιμένω μην αργείς και δεν θα χάσεις στο χώρο μου στην Καλλιθέα 6995169955kanesex.com
Αν πας ενημερωσε γιατι με ενδιαφερει και εμενα!Καλησπέρα συναγωνιστές έχει κάποιος εμπειρία με αυτή ;
προσόντα κτλπ τι λέει ;
Τρανς Νάντια..
Έλα να παίξουμε ενεργό παθητικά και ανώμαλα σε περιμένω μην αργείς και δεν θα χάσεις στο χώρο μου στην Καλλιθέα 6995169955kanesex.com
Μακρυά! Νταλικέρηδες!!!https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-transsexual/️️-partoyza-me-dyo-trans-athina-mono-gia-ligo-️️_i1268709 για το καυτο διδυμο τι εχετε να πειτε?
μα αληθεια, υπαρχουν ατομα που θα δουν αυτες τις φωτο και θα πανε?????Μακρυά! Νταλικέρηδες!!!
οχι απλα πανε αλλα γραφουν και κριτικες εκει ειναι που γελαω... αλλααααα γουστα ειναι αυταμα αληθεια, υπαρχουν ατομα που θα δουν αυτες τις φωτο και θα πανε?????