makrinos98062
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2021
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Μα δεν την έχει αγγίξει ο χρόνος καθόλου :-)Να ήταν μόνο μία...
Μα δεν την έχει αγγίξει ο χρόνος καθόλου :-)Να ήταν μόνο μία...
Αξίζει δηλαδή για μια φορά έστω ? Το πρόσωπο της μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον... Η να περιμένω την Αννούλα να γυρίσει από Θεσσαλονίκη?Μόνο παθητικό.δε φιλάει.
Ποια Αννούλα;Αξίζει δηλαδή για μια φορά έστω ? Το πρόσωπο της μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον... Η να περιμένω την Αννούλα να γυρίσει από Θεσσαλονίκη?
Όντως;κ γω ήθελα να πάω...Και είχα ακούσει καλά λόγια..Ποια Αννούλα;
Νέα Σμύρνη;
Απίστευτη ξεπέτα και ζητάει συνέχεια έξτρα.
Μη αυτό, μη αυτο, δώσε αλλά 50 ευρώ
Την Αννα τη φίλη της Νάνσυ μάλλον εννοεί!Ποια Αννούλα;
Νέα Σμύρνη;
Απίστευτη ξεπέτα και ζητάει συνέχεια έξτρα.
Μη αυτό, μη αυτο, δώσε αλλά 50 ευρώ
Ναι αυτή λέω κ γω..Καλή δεν είναι αυτή;Την Αννα τη φίλη της Νάνσυ μάλλον εννοεί!
Για μένα όχι απλά καλή, άριστη!Ναι αυτή λέω κ γω..Καλή δεν είναι αυτή;
Τελεια τέλεια...Και στους 2 ρόλους να φανταστώ...Για μένα όχι απλά καλή, άριστη!
Σαφέστατα, όρμα! Και το καλύτερο πάρτην μαζί με τη Νάνσυ!Τελεια τέλεια...Και στους 2 ρόλους να φανταστώ...
Νομίζω η Αλίκηκαλησπερα παιδες επειδη δε ξερο καλα απο αθηνα μπορει καποιος να μου πει ποιες τρανς εχουν χωρο κοντα στην αχαρνων που γνωριζο καλητερα,ευχαριστο.
η πρωτη ειναι μια ελεεινη βρωμιαρα κουβανεζα που βαζει συνεχεια ψευτικες φωτο στις αγγελιες της, η αλλη ειναι βραζιλιανα στο γνωστο σπιτι στο Φαληρο, αλλα δεν εχω εμπειρια...Ξερουμε για αυτες τιποτα?
ALTAGRACIA -SANDOVAL
Arriving for the first time in Athens is a beautiful Colombian transsexual. Her tan skin, her wide smile and her dark hair will seduce you. Let yourself be enveloped by the mystery that this young lady awakens, a beauty that causes envy to the rest of women and desire in all the men who cross...kanesex.com
⭐⭐⭐⭐⭐ BIANCA 20CMS ⭐⭐⭐⭐⭐ 100% REAL PHOTOS (PALEO FALIRO)
⭐⭐⭐⭐⭐ BIANCA SALES ⭐⭐⭐⭐⭐ IN GREECE (PHONE:+30 6942781149) Sexual bomb lands in Athens for the first time with a lot of fire in the blood and ready to enjoy all the hot Greek mens wanting an unforgettable moment. If you think you've been with very vicious transsexuals that's because you haven't...kanesex.com