Καλησπέρα ,συναγωνιστές.
Μολις γυρισα απο την lara marques . Ακολουθει κριτικη ,γιατι βλεπω καποιοι ενδιαφέρονται .
Την πηρα 2 τηλεφωνα ,το 1 κατα της 2μιση το μεσημερι δεν το σηκωσε, το 2 μετα απο κανα μισαωρο το σηκωσε σαν κοιμισμένη .
Κλεινω ραντεβου σε κανα 40λεπτο της λεω θα ειμαι εκει ,ο χωρος της αναμεσα στην αχαρνων και στο σταθμο .
Παω απο κατω βρισκω να παρκαρω σχετικα ευκολα λεω ωραια,την παιρνω τηλ ,ειμαι απο κατω της λεω ,μου ανοιγει παω στον πρωτο οροφο ,την κοιταω ...
Το σωμα ειναι φετες ,οπως στις φωτο !
Το προσωπο δεν μου αρεσε εμενα προσωπικα ,στις φωτογραφιες ειναι βαμμενη , περιποιημενη ,και πιο λευκη.
Απο κοντα ηταν απεριποίητη ,αβαφη ,και πιο σκουρα μουλατα .
Χαιρετηθήκαμε ολα καλα ,ζητησε τα χρηματα στην αρχη 70 ευρω την ωρα ,και ακτιβ και πασιβ μου ειπε στο τηλ ,καλα λεω δεν με ενδιαφερει το παθητικο .
Ο χωρος κατω του μετριου ,αλλα παλεύεται.
Παμε κρεβατοκαμαρα καπακι αφου της εδωσα τα χρηματα ,ξαπλωσε ,και ηταν τοσο βαρετη ,μα τοσο βαρετη παιδια .
Με κοιταζε σαν χαζη ,χαιδευα το καλλίγραμμο κορμι της ,τα βυζακια στητα , μικρα ,ολοστρογγυλα λες και θα πεταχτει η σιλικονη να κανει μπαμ ,αλλα ηταν ωραια !
Θα ηταν ωραια αμα μου τα αφηνε να της τα ζουληξω να της τα γλυψω ωραια ,οχι μιμου απτου! Το αριστερο της καταλαβα οτι την πονουσε;Γιατι μου πηρε το χερι απο αυτο και το εβαλε στο αλλο ,και παλι ηθελε σιγα σιγα.
Να μην τα πολυλογο ,πιπα καλη ,το κορμι της γυμνασμενο καλο αλλα ειχε τριχες στο στηθος , στα κολομερια , στην κοιλια ,στα ποδια , και μιας μερας στο προσωπο !
Δεν ηταν δασος αλλα εγω ξενερωνω ,της ενιωθα στην γλωσσα!!
Μετα την πιπα της λεω στησου ,αρ γιου ρεντι;
Μου απανταει δεν θες παθητικο;ΟΧΙ της λεω γιατι ;Μου λεει μα μου ποναω και ετσι και γιουβετσι!
ΑΑ δεν μου τα ελεγες στο τηλεφωνο αυτα!!! Καλα μου λεει παμε αλλα σιγα σιγα.
ΕΕ ουτε 2 λεπτα δεν αντεξε και το πηγαινα οσο πιο σιγα μπορουσα .
Το πουλακι (μικρο) της μια σηκωνοταν λιγο ,μια επεφτε δλδ και να ηθελε καποιος να γαμηθει χλωμο το εκοβα !!
Τεσπα εχυσα στην κοιλια της μετα κοπων και βασανων ,μπηκα εκανα ενα ντουζ στο μπανιο ,ειχε ουλτρεξ που βαζω στο μαλλι και εγω παλι καλα!
Πετσετα μου εδωσε αφου ειδα οτι επαιζε μια σαπια εκει στο μπανιο,απο το μπαλκονι.
Και φευγοντας καθως ντυνομουν μου λεει το θεΪκο !!! Τα φαρμακεια ειναι ανοιχτα; Γιατι τις λεω; μαλλον ναι θα βρεις οπως και να χει!
Και μου δειχνει μια φωτογραφια απο ξυλοκαϊνη αλυφη τζελ.Μου λεει ποναω και πρεπει να δουλεψω...
Τωρα της λεω θα την παρεις;Επρεπε να την ειχες παρει ηδη!!! Ελεος να την παρεις της κανω ,να μην πονας σε καναν αλλο.
Και το ρεζουμε τωρα..
Θα μου πει κανεις, αμα τον επερνε με φορα θα ξανα πηγαινες ; - ΟΧΙ
Ηταν βαρετη ,και κρυα + ολα αυτα που γραφω!!
Οτι αποφασίσει το κατω κεφαλι καντε ,ισως να ξυπνησε στραβα τι να πω ,αλλα δεν την δικαιολογώ διοτι πληρωθηκε για υπηρεσιες που παρείχε .
Με πιπες και χαϊδολογήματα πανε να την βγαλουν .