Νέα

Travelgirls.com Τι παίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα styleman32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν είναι απλά πολύ,  είναι οι πιο απελευθερωμένες στον πλανήτη γη.
Παντρέψου μία , τώρα με την ύφεση και την ανεργία η αμερικανική υπηκοότητα θα σου χρειαστεί.

Εγώ παντρεύτηκα μία στο Las Vegas , έπαιζε ρουλέτα και μου ζήτησε λεφτά γιατί είχε ξεμείνει, και εγώ τις χάρισα κάποια με την προϋπόθεση να με παντρευτεί. Έτσι έγινα μετά και κάτοικος του LA . Εξελίχτηκα. Φυσικά τώρα χωρίσαμε γιατί είχα την ίδια ηλικία με τα εγγόνια της. Τώρα πείρα μία τσοπερού λατίνα βατος λοκος.
εχω κατι κονε προς τεξας μερια,λες να την κανω για εκει? :grin:
να τις προσεχεις τις λατινες ειναι αλητηριες :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:think: Για να μπώ στο πνεύμα τα τραβελγκέρλς είναι τα τραβελοκόριτσα?

Επισκέπτης
καλό ακούγεται, αναμένω εναγωνίως περιγραφές από συναγωνιστές με εμπειρία στο εν λόγω σπορ...  :rockon:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
     Kisa
meow )) 
το πηρα

Nastenka
(no subject)
το πηρα

montali
(no subject)
το πηρα

Perla
invite me to Cyprus))
το πηρα

Eva
Have you ever been in Ukraine /Kiev ? 

το πηρα

αυτες μας περιμενουν ολες φενετε

:2funny: :2funny: :2funny: Να κανονίσουμε  παρτούζα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μου θυμίσατε κάποια εποχή στο σχολείο που είχαμε φιλοξενήσει δωρεάν στα σπίτια μας ένα γκρουπ από Γάλλους μαθητές με την προυπόθεση ότι αργότερα θα πηγαίναμε και εμείς και θα μας φιλοξενούσαν αυτοί.
Τελικά εμείς δεν πήγαμε
Μετά από 20 χρόνια υποψιάζομαι ότι μάλλον θα είχαν φάει τα λεφτά τίποτα λαμόγια καθηγητές ή από κάνα Υπουργείο-Δευτεροβάθμια, κλπ, κλπ

γαμημένη χώρα... :'(

μακάριοι οι μεταναστεύσαντες...

lonelyman1956

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Too good to be true!Μας αρέσει να παραμυθιαζόμαστε και δεν βλέπουμε την φάκα!!!Ο αρχικός σκοπός του travelgirls.com είναι να αποσπάσει τηνυνδρομή που και ακριβή ειναι και προσοχή!!!! αποδέχεσαι και αυτόματη ανανεωση μόλις ληξει και πρέπει υποχρεωτικά να μπεις στην διαδικασία της διακοπής της συνδρομής αν δεν θέλεις να συνεχισεις.Ακόμα και ο τρόπος πληρωμής λοιπόν είναι η πρώτη λαμογιά.
Γραφτηκα και εγώ λοιπον χωρις να πληρωσω και χωρις φωτογραφία μου είρθαν 10 μηνύματα λες και εμένα περιμένανε τοσες κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά.
Τα υπόλοιπα ακολουθούνε με τις ίδιες τις κοπέλλες που ασφαλώς οι περισσότερες θα θέλουν να φάνε χρήματα χωρίς καν να τις δούμε.
Τώρα αν υπάρχουν και μερικές που εχουν πραγματικά προφίλ αυτά ειναι γι αυτούς που έχουν την πείρα να τις ξετρυπωσουνε!!!
Με σχετική έρευνά μου στο google βρήκα αρκετά παραπονα για το site αυτό που ασφαλώς δεν δικαιώνουν αυτούς που υποστηρίζουν οτι το site είναι τέλειο και οτι βρήκαν δέκα γκόμενες.Και να είναι αλήθεια πρεπει να πληρώσουμε γερά για να γίνει νταραβέρι!!!

lonelyman1956

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και καλά παιδιά και να βρεθεί και το κορίτσι των ονειρων σου.Απλά θέλει μεγαλη προσοχή.Στην καλύτερη περιπτωση
θα χρειασθεί να φιλοξενήσεις,να ξεναγήσεις,να ταίσεις και να διασκεδάσεις τον κορίτσαρο που θέλει να δεί Αθήνα και Ελλάδα εκτος αν δοθεί internationnal ραντεβού στο εξωτερικό για αλλες χώρες η κρουαζιέρα.Με όλα τα έξοδα πληρωμένα...Για την κοπέλλα φυσικά!!!!
Κατάσταση για ελεύθερα πουλιά που έχουν και κατέχουν!!!
Μάλλον τα λαμόγια των περασμένων καταστάσεων θα ωφεληθον....Γιατί οι περισσότεροι είναι σε οικονομική αδυναμία.
Αμ το άλλο??Οταν γραφεσαι σου ζηταει την αδεια να έχει προσβαση στον λογαριασμό σου του facebook και στους γνωστους σου...
ΘΡΑΣΟΣ απεριγραπτο δηλαδή πέρα από το ρεζιλίκι και την καζούρα από γνωστούς και φίλους.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
παιδες προκειται για μουφα
αν σας αρεσει αυτος ο τροπος γνωριμιας με διακοπες κλπ παιχτε στο wayn.com ειμαι αρκετα χρονια μελος υπηρξα και vip για καποιο διαστημα με χαμηλο κοστος
αλλα ακομα και η απλη εγγραφη σου δινει τη δυνατοτητα να στελνεις μηνυματα κλπ
μου ηταν αρκετα χρησιμο τον καιρο που ταξιδευα συχνα ..
εχω γνωρισει 3-4 κοπελες απο εκει στο παρελθον
εγαμηθει η μια
δεν ειναι κι ασχημα 

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
παιδες προκειται για μουφα
αν σας αρεσει αυτος ο τροπος γνωριμιας με διακοπες κλπ παιχτε στο wayn.com ειμαι αρκετα χρονια μελος υπηρξα και vip για καποιο διαστημα με χαμηλο κοστος
αλλα ακομα και η απλη εγγραφη σου δινει τη δυνατοτητα να στελνεις μηνυματα κλπ
μου ηταν αρκετα χρησιμο τον καιρο που ταξιδευα συχνα ..
εχω γνωρισει 3-4 κοπελες απο εκει στο παρελθον
εγαμηθει η μια
δεν ειναι κι ασχημα 
μου γκρεμισες τα ονειρα τωρα

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Μιας και έχετε καιρό να ασχοληθείτε από ότι είδα παίζουν και βιζιτες στη σελίδα όπως αυτή: να ξεκινήσω τώρα να πληρώνω 59 ευρώ δεν τα δίνω σε 2-3 πιατσόβιες να τελειώνουμε

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
10
Like
332
Πόντοι
291
ενδιαφέρεται κανεις να μαζευτούμε 2-3-4 να πληρωσουμε μαζι την συνδρομη και να το ψαξουμε;ετσι δεν θα βγει ακριβα...και ισως φερουμε και πακετα 2-3...οποιος θελει pm

Spaced30

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Είπα να ασχοληθώ με το site, βάζοντας αγγελία για ταξίδι για Πάρο, φέτος το καλοκαίρι. Έχουν τριημερη δοκιμαστική δωρεάν συνδρομή, μετά 59 ευρώ το μήνα. Μέσα σε 2 μέρες, κατάφερα να συννενοηθώ με μερικές και ανταλλάξαμε τηλέφωνα με 6 από αυτές, τελικά βρέθηκε κοπελίτσα από Ρωσία που δέχεται να έρθει με τα έξοδα ταξιδιού διαμονές κτλ χωρίς εξτρά λεφτά (pocket money) οπότε έκλεισα το λογαριασμό, για να μην χρεωθώ τα 59 ευρώ.

Κάποιες είναι city tour βρίσκω τις φωτογραφίες τους με αναζήτηση σε sites άλλες όχι.

Επισκέπτης
τι φάση;
πουτάνες που πληρώνουν σε είδος για τη διαμουνι τους;

koursaros.d

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
17
Πόντοι
0
πεταμενα λεφτα για την συνδρομη!!!αν εισαι φραγκατος γαμας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom