You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travelgirls.com Τι παίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα styleman32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έχω δοκιμάσει , έχει απο CT ( πετυχα μέχρι και Margo ) , μεχρι κοριτσάκια 100% αληθινά που ψάχνοντε για περιπετεια. Ειδικά το καλοκαίρι η Ελλάδα πουλάει καλα... Αλλες με pocket money , αλλες μονο με εισητίριο και φαγητό. Έχω φέρει 3 όμοραφα μωρά απο Ουκρανία που έχω μεγαλη αγάπη...
Όρεξη να έχεις να ψάχνεις Α! Υπάρχουν και κλασικοί scamers οπότε ΠΑΝΤΑ πριν κάνεις οτιδίποτε ζητα cam2cam με skype. Αυτές που είναι παλίες στα ταξίδια θα στο δόσουν με την μία
Καλή τύχη!
Όρεξη να έχεις να ψάχνεις Α! Υπάρχουν και κλασικοί scamers οπότε ΠΑΝΤΑ πριν κάνεις οτιδίποτε ζητα cam2cam με skype. Αυτές που είναι παλίες στα ταξίδια θα στο δόσουν με την μία
Καλή τύχη!
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πριν κάνεις registration σου στέλνουν σχεδόν όλες γιατι περνουν ποσοστό αν μπείς και τους απαντήσεις. το 90% απο αυτές έχει και κινητό στο site, μπορέις να πάρεις τηλ με την μια. Υπαρχουν και fake αλλα ουδεν κρυπτον απο το skype...
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε μάγκες έλεος
οπως γράφω και πιο πάνω μερικες έρχοντε μόνο με ενα εισιτήριο και εξοδα, άλλες θέλουν και μερικα λεφτα(το λένε pocket money). Μόλις μπήτε στο site θα καταλάβετε τι παίζει.Οσο πιο επαγγελματικες είναι οι pics τοσο πιο ακρειβές είναι. Όταν βλεπετε κανονικες φοτο τοτε ντου. Και κάτι ακομα το site τους ζητάει να στείλουν μια φοτο κρατόντας γραμμενο το logo (travelgirls), όταν το κανουν αυτο τοτε πανω αριστερα γράφει verified. σε αυτες ειδικα να είστε 100% σιγουρι. γενικά το site έχει σκληρους κανονες. αν καποια σας φερθει ασχημα ασ πουμε το λετε στους admin και έχει φύγει μεσα σε 5 λεπτα. μου έκανε πολυ εντύπωση αυτο.
οπως γράφω και πιο πάνω μερικες έρχοντε μόνο με ενα εισιτήριο και εξοδα, άλλες θέλουν και μερικα λεφτα(το λένε pocket money). Μόλις μπήτε στο site θα καταλάβετε τι παίζει.Οσο πιο επαγγελματικες είναι οι pics τοσο πιο ακρειβές είναι. Όταν βλεπετε κανονικες φοτο τοτε ντου. Και κάτι ακομα το site τους ζητάει να στείλουν μια φοτο κρατόντας γραμμενο το logo (travelgirls), όταν το κανουν αυτο τοτε πανω αριστερα γράφει verified. σε αυτες ειδικα να είστε 100% σιγουρι. γενικά το site έχει σκληρους κανονες. αν καποια σας φερθει ασχημα ασ πουμε το λετε στους admin και έχει φύγει μεσα σε 5 λεπτα. μου έκανε πολυ εντύπωση αυτο.
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απο οτι καταλαβα ειναι τι <<διαπραγματευσεις>> θα κανεις
σωστός!
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Και εγω εχω παρει κατι μηνυματακια αλλα πολυ φοβαμαι οτι ειναι απο fake γκομενες..
Τα 59ε ειναι παρα πολλα..Θα επρεπε να ειχε κατι εβδομαδιαιο!
Από ποιες πήρες μηνημά? Εγώ απο τις
Kisa
meow )) 30 minutes ago
Nastenka
(no subject) 33 minutes ago
montali
(no subject) 34 minutes ago
Perla
invite me to Greece)) 37 minutes ago
Eva
Have you ever been in Ukraine /Kiev ? 55 minutes ago
Terezia
Sonia26
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Άσε παιδιά το έχω κάνει και εγώ και όλο το καλοκαίρι από το πολύ γαμήση δεν προλάβαινα να πάω για κατούρημα, στο τέλος μου βάλαν καθετήρα να φανταστείτε. Βέβαια εγώ είμαι και ομορφάντρας υπόψη έτσι. Και φυσικά όλες θέλαν να πάνε διακοπές μαζί μου στα γκρικ αιλαντ να φάνε μουζακα και γκρικ σοβλακος και όλα πληρωμένα κερασμένα από πάρτυ τους. Δεν πλήρωσα τίποτα. Τι αμερικάνες, τι ουκρανέζες, τι γιαπωνέζες , δεν προλάβαινα και τις έβαλα σε γκρουπ. Πάντως εγώ για αυτό το καλοκαίρι είμαι 100% πληρότητα σολντ αουτ.
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι καλα λέει, ολα είναι σχεδιασμένα. Στην πραγματικότητα έχω το 50% του site και βγάζω πολύ χρήμα.
Αν ψάξεις λίγο καλύτερα στο forum θα δείς οτι 2-3 μήνες πριν ανοιξα και εγω thread έχοντας τις ίδιες ερωτήσεις και μου απάντησαν τα ίδια αλλοι συνάδελφοι.
Αντε καλο βραδακι
Αν ψάξεις λίγο καλύτερα στο forum θα δείς οτι 2-3 μήνες πριν ανοιξα και εγω thread έχοντας τις ίδιες ερωτήσεις και μου απάντησαν τα ίδια αλλοι συνάδελφοι.
Αντε καλο βραδακι
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Από ποιες πήρες μηνημά? Εγώ απο τις
Kisa
meow )) 30 minutes ago
Nastenka
(no subject) 33 minutes ago
montali
(no subject) 34 minutes ago
Perla
invite me to Greece)) 37 minutes ago
Eva
Have you ever been in Ukraine /Kiev ? 55 minutes ago
Terezia
και γω απο τις ιδιες πηρα μηνυμα !
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σονια οι αμερικανες δεν ειναι πολυ απελευθερωμενες?
Άσε παιδιά το έχω κάνει και εγώ και όλο το καλοκαίρι από το πολύ γαμήση δεν προλάβαινα να πάω για κατούρημα, στο τέλος μου βάλαν καθετήρα να φανταστείτε. Βέβαια εγώ είμαι και ομορφάντρας υπόψη έτσι. Και φυσικά όλες θέλαν να πάνε διακοπές μαζί μου στα γκρικ αιλαντ να φάνε μουζακα και γκρικ σοβλακος και όλα πληρωμένα κερασμένα από πάρτυ τους. Δεν πλήρωσα τίποτα. Τι αμερικάνες, τι ουκρανέζες, τι γιαπωνέζες , δεν προλάβαινα και τις έβαλα σε γκρουπ. Πάντως εγώ για αυτό το καλοκαίρι είμαι 100% πληρότητα σολντ αουτ.
Sonia26
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
σονια οι αμερικανες δεν ειναι πολυ απελευθερωμενες?
Δεν είναι απλά πολύ, είναι οι πιο απελευθερωμένες στον πλανήτη γη.
Παντρέψου μία , τώρα με την ύφεση και την ανεργία η αμερικανική υπηκοότητα θα σου χρειαστεί.
Εγώ παντρεύτηκα μία στο Las Vegas , έπαιζε ρουλέτα και μου ζήτησε λεφτά γιατί είχε ξεμείνει, και εγώ τις χάρισα κάποια με την προϋπόθεση να με παντρευτεί. Έτσι έγινα μετά και κάτοικος του LA . Εξελίχτηκα. Φυσικά τώρα χωρίσαμε γιατί είχα την ίδια ηλικία με τα εγγόνια της. Τώρα πείρα μία τσοπερού λατίνα βατος λοκος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις
- 3K