Νέα

TRANSEXUAL Rachel (Swedish Harmony)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Black_Pearl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

toshiba

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο μαλακες χοτασαμε.ελεος ρε λιγη σοβαοτητα.οσο για το αν με ευλοσησει ελα πρωτα να σε ευλογνσω εγω

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Επικίνδυνη μου φαίνεται. :new_shocked: :tooth:

Πως λέγεται ο τύπος που φεύγει σφαίρα πρώτος για test drive? Τζίνι νομίζω? :think:

Αν περιμένεις λίγο, θα διαβάσεις και review - είναι σίγουρο.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
συγουρα ολοι θα εχουν εμπιρεια με την κοπελα αλλα δεν ξερω αν θα την ειχαν στον ξυπνιο τους  οπως εχουν και με ολες τις αλλες που εχουν ερθει στη ελλαδα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

toshiba

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου Σιλβια.απο οτι καταλαβα υπαρχει ταμπου στο θεμα και να εχει κανεις αποψη-εμπειρια ντρεπεται
Αποχωρω γιατι το θεμα γαμηθηκε αν κρινω απο τις απαντησεις-ειρωνιες καποιων απο εδω μεσα.ειμαι εδω για να βοηθαω και να με βοηθουν με πληροφοριες για city tours-transexual και οτι αλλο .ΛΥΠΑΜΑΙ
καποιοι το  :knockinb: το θεμα.δεν γουσταρω να με ειρωνευονται οπως αλλωστε δεν κανω εγω

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γεια σου Σιλβια.απο οτι καταλαβα υπαρχει ταμπου στο θεμα και να εχει κανεις αποψη-εμπειρια ντρεπεται
Αποχωρω γιατι το θεμα γαμηθηκε αν κρινω απο τις απαντησεις-ειρωνιες καποιων απο εδω μεσα.ειμαι εδω για να βοηθαω και να με βοηθουν με πληροφοριες για city tours-transexual και οτι αλλο .ΛΥΠΑΜΑΙ
καποιοι το  :knockinb: το θεμα.δεν γουσταρω να με ειρωνευονται οπως αλλωστε δεν κανω εγω
Εύκολα παρεξηγείσαι!
Ρωτάς για κάτι που δεν έχει εισαχθεί ακόμη, τι περίμενες να σου πουν οι επαίωντες?
Και αφου θέλεις να βοηθάς αφού πρώτος την ανακάλυψες πηγαινε όταν έλθει και κάνε ένα ρεβιού να μάθουν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι.
Αλλα μην ξεχνάς. Παπούτσα απ τον τόπο σου......

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
εσυ βρε tosiba τι περιμενες?να εχουν εμπιρεια με τραβεστι του εξωτερικου και μαλιστα στις τιμες που περνει?εδω δεν εχουν εμπιρειες με τραβεστι τον 50-100 ευρο θες να εχουν με αυτες τον 200-300 ευρο?εδω μεσα εχει γινει αυτο που λενε οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom