Τι θέλει να πει με αυτό ο ποιητής?Ωρες-ωρες εισαι ποιο τραγικος και απο το Σοφοκλη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 207
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Τι θέλει να πει με αυτό ο ποιητής?
Τυπε εδω βρηκες να τρολλαρεις?
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
χωρις παρεξηγηση...εγω εχω τελειωσει πανεπιστημιο και μεταπτυχιακο και εσυ εισαι ακομα στα βασικα.... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S εχει γινει κουραστικο.....Εννοείς να μου πάρει πίπα η κοπέλα μου και να μου έχει δέσει τα μάτια?
Δεν κατάλαβα τι εννοούσες όταν έγραψες "ελα ρε, ουτε με την κοπελα σου"χωρις παρεξηγηση...εγω εχω τελειωσει πανεπιστημιο και μεταπτυχιακο και εσυ εισαι ακομα στα βασικα.... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S εχει γινει κουραστικο.....
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Ρε μεγαλε εχεις γραφτει στο site απο το 2007...8 χρονια δηλαδη...και εν ετει 2015 μετα απο απειρες συζητησεις κλπ κλπ βρηκες να μας ρωτησεις τι ειναι τρανς και τι τραβεστι...??? οπως λεει και ο Τσουκαλας αντε γειαααΤι θέλει να πει με αυτό ο ποιητής?
Όλα αυτά τα χρόνια φίλε, δεν παρακολούθησα ποτέ συζήτηση περί του φαινομένου των τρανς και των τραβεστί, νοιαζόμουνα και νοιάζομαι πάντοτε να μάθω που δουλεύουν οι ομορφότερες και καυλύτερες επαγγελματίες ΓΥΝΑΙΚΕΣΡε μεγαλε εχεις γραφτει στο site απο το 2007...8 χρονια δηλαδη...και εν ετει 2015 μετα απο απειρες συζητησεις κλπ κλπ βρηκες να μας ρωτησεις τι ειναι τρανς και τι τραβεστι...??? οπως λεει και ο Τσουκαλας αντε γειααα
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
για να μην σχολιασω οτι η υπογραφη σου ειναι το ακριβως αντιθετο απο αυτο που παρουσιαζεις?? the brain is power...ααα με την ευκαιρια γραψου και εδωΌλα αυτά τα χρόνια φίλε, δεν παρακολούθησα ποτέ συζήτηση περί του φαινομένου των τρανς και των τραβεστί, νοιαζόμουνα και νοιάζομαι πάντοτε να μάθω που δουλεύουν οι ομορφότερες και καυλύτερες επαγγελματίες ΓΥΝΑΙΚΕΣ
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
μας τα έχεις πρήξει ρε φίλε τόση ώρα...τσουρέκια μας τα έκανες....ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...το καταλάβαμε, είσαι άντρακλας ...και καλά θες σοβαρή κουβέντα ...απορώ με το κουράγιο των άλλων που σου δίνουν σημασία.....Όλα αυτά τα χρόνια φίλε, δεν παρακολούθησα ποτέ συζήτηση περί του φαινομένου των τρανς και των τραβεστί, νοιαζόμουνα και νοιάζομαι πάντοτε να μάθω που δουλεύουν οι ομορφότερες και καυλύτερες επαγγελματίες ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Δεν με ξέρεις για να με χαρακτηρίζεις χαζόγια να μην σχολιασω οτι η υπογραφη σου ειναι το ακριβως αντιθετο απο αυτο που παρουσιαζεις?? the brain is power...ααα με την ευκαιρια γραψου και εδω
Δεν τους έφερε με το ζόρι στο thread. Ούτε κι εσένα δεν σε έφερα με το ζόρι.μας τα έχεις πρήξει ρε φίλε τόση ώρα...τσουρέκια μας τα έκανες....ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...το καταλάβαμε, είσαι άντρακλας ...και καλά θες σοβαρή κουβέντα ...απορώ με το κουράγιο των άλλων που σου δίνουν σημασία.....
Και κυρίως, δεν τους προσέβαλα. Ούτε κι εσένα δεν σε προσέβαλα.
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
χαζός < τουρκική haz ("απόλαυση") < αραβική حظ ( ḥaẓẓ, "τύχη", "απόλαυση"). Μια άλλη πιθανή ετυμολογία: < αραβική هاذ (haẓ , παραληρών, παράλογος,NILO2) αρα χαζος=παραλογος αρα δεν χρειαζεται να σε ξερω για να σε χαρακτηρισω παραλογο,απο τα γραφομενα σου σχηματισα αποψηΔεν με ξέρεις για να με χαρακτηρίζεις χαζό
Σου φαίνεται τόσο παράλογη η άποψη "είναι ανωμαλία το να γαμάει ένας άντρας ένα τρανς ή ένα τραβεστί"?χαζός < τουρκική haz ("απόλαυση") < αραβική حظ ( ḥaẓẓ, "τύχη", "απόλαυση"). Μια άλλη πιθανή ετυμολογία: < αραβική هاذ (haẓ , παραληρών, παράλογος,NILO2) αρα χαζος=παραλογος αρα δεν χρειαζεται να σε ξερω για να σε χαρακτηρισω παραλογο,απο τα γραφομενα σου σχηματισα αποψη
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
αυτο ασ το να το κρινουν οι γυρω σου...και η γνωμη των αλλων συνηθως προερχεται απο χαζες ερωτησεις που επαναλβανονται και δεν καταλαβαινει ο ερωτηθεντας οπως εσυ ποση ωρα...μην ασχολειστε ας ρωτησει καμια γυναικα που κανει παρεα...απ το 2007 γραμμενος και τωρα θυμηθηκε να ρωτησει...ασχολιοταν με γυναικες στο σαιτ...που ειναι οι κριτικες σου οι συνομιλιες σου...ασε μας ρε τυπε καλη σταδιοδρομια στην ερωτηματικη ζωη σου...Δεν με ξέρεις για να με χαρακτηρίζεις χαζό
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
την επομενη φορα που θα μπεις στο σαιτ πανε forum-travesti transexual ...εχει εκατονταδες θεματα...μαθε τι ειναι τρανς κρος τρανσεξουαλ και μετα εξεφρασε αποψη...τοση ωρα που εφαγες εδω αν εκανες αυτο που σου λεω δεν θα χρειαζονταν να ανοιξεις θεμα...Σου φαίνεται τόσο παράλογη η άποψη "είναι ανωμαλία το να γαμάει ένας άντρας ένα τρανς ή ένα τραβεστί"?
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
ναι απο το 2007 νομιζεις οτι δεν εχει ψαξει το thread τραβεστι-τραανσεξουαλ(διατριβη εχει κανει) αλλα λεει σημερα δεν τρολαρω και λιγο να περασει η ωρα...την επομενη φορα που θα μπεις στο σαιτ πανε forum-travesti transexual ...εχει εκατονταδες θεματα...μαθε τι ειναι τρανς κρος τρανσεξουαλ και μετα εξεφρασε αποψη...τοση ωρα που εφαγες εδω αν εκανες αυτο που σου λεω δεν θα χρειαζονταν να ανοιξεις θεμα...
Ποια θεωρείς χαζή ερώτηση? Που με είπε ο άλλος "ούτε με την κοπέλα σου?" και δεν κατάλαβα τι μου είπε?αυτο ασ το να το κρινουν οι γυρω σου...και η γνωμη των αλλων συνηθως προερχεται απο χαζες ερωτησεις που επαναλβανονται και δεν καταλαβαινει ο ερωτηθεντας οπως εσυ ποση ωρα...μην ασχολειστε ας ρωτησει καμια γυναικα που κανει παρεα...απ το 2007 γραμμενος και τωρα θυμηθηκε να ρωτησει...ασχολιοταν με γυναικες στο σαιτ...που ειναι οι κριτικες σου οι συνομιλιες σου...ασε μας ρε τυπε καλη σταδιοδρομια στην ερωτηματικη ζωη σου...
Τόσο τραγικό είναι?
Και ναι φίλε, με γυναίκες ασχολιόμουν και με γυναίκες ασχολούμαι και τώρα.
Το Σ/Κ υπάρχει μια πιθανότητα να πάω Θεσσαλονίκη, και θέλω να μάθω που να πάω να γαμήσω μια ωραία ΓΥΝΑΙΚΑ, δεν με ενδιαφέρει να βρω καποιο τρανς/τραβεστι/οτιδηποτε άλλο.
Μήπως το κατακρίνεις και αυτό?
Από το 2007 ΔΕΝ έχω ψάξει το thread τραβεστί/τρανσέξουαλ, γιατί πολύ απλά δεν θέλησα ποτέ (μέχρι στιγμής) να πάω με τραβεστί/τρανσέξουαλ. Πάω με ΓΥΝΑΙΚΕΣ (προς το παρόν)ναι απο το 2007 νομιζεις οτι δεν εχει ψαξει το thread τραβεστι-τραανσεξουαλ(διατριβη εχει κανει) αλλα λεει σημερα δεν τρολαρω και λιγο να περασει η ωρα...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
forum-μπορδελοκατασταση θεσσαλονικης......forum αναζητησεις call girl θεσσαλονικης.....Ποια θεωρείς χαζή ερώτηση? Που με είπε ο άλλος "ούτε με την κοπέλα σου?" και δεν κατάλαβα τι μου είπε?
Τόσο τραγικό είναι?
Και ναι φίλε, με γυναίκες ασχολιόμουν και με γυναίκες ασχολούμαι και τώρα.
Το Σ/Κ υπάρχει μια πιθανότητα να πάω Θεσσαλονίκη, και θέλω να μάθω που να πάω να γαμήσω μια ωραία ΓΥΝΑΙΚΑ, δεν με ενδιαφέρει να βρω καποιο τρανς/τραβεστι/οτιδηποτε άλλο.
Μήπως το κατακρίνεις και αυτό?
Ότι και αν είναι τρανς, ότι και αν είναι κρος, ότι και αν εισαι τραβεστί (και - σε αντίθεση με εσένα που τα ξέρεις τόσο καλά - δεν ξέρω τι άλλα υπάρχουν), από τη στιγμή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, δεν θα πήγαινα με τίποτα από όλα αυτά. Όποιος θέλει να πηγαίνει, είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, σε καμία περίπτωση όμως φυσιολογικότην επομενη φορα που θα μπεις στο σαιτ πανε forum-travesti transexual ...εχει εκατονταδες θεματα...μαθε τι ειναι τρανς κρος τρανσεξουαλ και μετα εξεφρασε αποψη...τοση ωρα που εφαγες εδω αν εκανες αυτο που σου λεω δεν θα χρειαζονταν να ανοιξεις θεμα...
Το έψαξα το thread της μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης, το έψαξα και το thread των call-girl Θεσσαλονίκης, και έχω βρει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις γυναικώνforum-μπορδελοκατασταση θεσσαλονικης......forum αναζητησεις call girl θεσσαλονικης.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις