Νέα

Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εννοείς να μου πάρει πίπα η κοπέλα μου και να μου έχει δέσει τα μάτια?
χωρις παρεξηγηση...εγω εχω τελειωσει πανεπιστημιο και μεταπτυχιακο και εσυ εισαι ακομα στα βασικα.... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S εχει γινει κουραστικο.....

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
χωρις παρεξηγηση...εγω εχω τελειωσει πανεπιστημιο και μεταπτυχιακο και εσυ εισαι ακομα στα βασικα.... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S εχει γινει κουραστικο.....
Δεν κατάλαβα τι εννοούσες όταν έγραψες "ελα ρε, ουτε με την κοπελα σου"

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Τι θέλει να πει με αυτό ο ποιητής?
Ρε μεγαλε εχεις γραφτει στο site απο το 2007...8 χρονια δηλαδη...και εν ετει 2015 μετα απο απειρες συζητησεις κλπ κλπ βρηκες να μας ρωτησεις τι ειναι τρανς και τι τραβεστι...??? οπως λεει και ο Τσουκαλας αντε γειααα

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Ρε μεγαλε εχεις γραφτει στο site απο το 2007...8 χρονια δηλαδη...και εν ετει 2015 μετα απο απειρες συζητησεις κλπ κλπ βρηκες να μας ρωτησεις τι ειναι τρανς και τι τραβεστι...??? οπως λεει και ο Τσουκαλας αντε γειααα
Όλα αυτά τα χρόνια φίλε, δεν παρακολούθησα ποτέ συζήτηση περί του φαινομένου των τρανς και των τραβεστί, νοιαζόμουνα και νοιάζομαι πάντοτε να μάθω που δουλεύουν οι ομορφότερες και καυλύτερες επαγγελματίες ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Όλα αυτά τα χρόνια φίλε, δεν παρακολούθησα ποτέ συζήτηση περί του φαινομένου των τρανς και των τραβεστί, νοιαζόμουνα και νοιάζομαι πάντοτε να μάθω που δουλεύουν οι ομορφότερες και καυλύτερες επαγγελματίες ΓΥΝΑΙΚΕΣ
για να μην σχολιασω οτι η υπογραφη σου ειναι το ακριβως αντιθετο απο αυτο που παρουσιαζεις?? the brain is power...ααα με την ευκαιρια γραψου και εδω 

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
μας τα έχεις πρήξει ρε φίλε τόση ώρα...τσουρέκια μας τα έκανες....ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...το καταλάβαμε, είσαι άντρακλας ...και καλά θες σοβαρή κουβέντα  :jerking: :jerking:...απορώ με το κουράγιο των άλλων που σου δίνουν σημασία.....

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
μας τα έχεις πρήξει ρε φίλε τόση ώρα...τσουρέκια μας τα έκανες....ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...το καταλάβαμε, είσαι άντρακλας ...και καλά θες σοβαρή κουβέντα  :jerking: :jerking:...απορώ με το κουράγιο των άλλων που σου δίνουν σημασία.....
Δεν τους έφερε με το ζόρι στο thread. Ούτε κι εσένα δεν σε έφερα με το ζόρι.
Και κυρίως, δεν τους προσέβαλα. Ούτε κι εσένα δεν σε προσέβαλα.

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Δεν με ξέρεις για να με χαρακτηρίζεις χαζό
χαζός < τουρκική haz ("απόλαυση") < αραβική حظ ( ḥaẓẓ, "τύχη", "απόλαυση"). Μια άλλη πιθανή ετυμολογία: < αραβική هاذ (haẓ , παραληρών, παράλογος,NILO2) αρα χαζος=παραλογος αρα δεν χρειαζεται να σε ξερω για να σε χαρακτηρισω παραλογο,απο τα γραφομενα σου σχηματισα αποψη

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
χαζός < τουρκική haz ("απόλαυση") < αραβική حظ ( ḥaẓẓ, "τύχη", "απόλαυση"). Μια άλλη πιθανή ετυμολογία: < αραβική هاذ (haẓ , παραληρών, παράλογος,NILO2) αρα χαζος=παραλογος αρα δεν χρειαζεται να σε ξερω για να σε χαρακτηρισω παραλογο,απο τα γραφομενα σου σχηματισα αποψη
Σου φαίνεται τόσο παράλογη η άποψη "είναι ανωμαλία το να γαμάει ένας άντρας ένα τρανς ή ένα τραβεστί"?

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Δεν με ξέρεις για να με χαρακτηρίζεις χαζό
αυτο ασ το να το κρινουν οι γυρω σου...και η γνωμη των αλλων συνηθως προερχεται απο χαζες ερωτησεις που επαναλβανονται και δεν καταλαβαινει ο ερωτηθεντας οπως εσυ ποση ωρα...μην ασχολειστε ας ρωτησει καμια γυναικα που κανει παρεα...απ το 2007 γραμμενος και τωρα θυμηθηκε να ρωτησει...ασχολιοταν με γυναικες στο σαιτ...που ειναι οι κριτικες σου οι συνομιλιες σου...ασε μας ρε τυπε καλη σταδιοδρομια στην ερωτηματικη ζωη σου...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σου φαίνεται τόσο παράλογη η άποψη "είναι ανωμαλία το να γαμάει ένας άντρας ένα τρανς ή ένα τραβεστί"?
την επομενη φορα που θα μπεις στο σαιτ πανε forum-travesti transexual ...εχει εκατονταδες θεματα...μαθε τι ειναι τρανς κρος τρανσεξουαλ και μετα εξεφρασε αποψη...τοση ωρα που εφαγες εδω αν εκανες αυτο που σου λεω δεν θα χρειαζονταν να ανοιξεις θεμα...

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
την επομενη φορα που θα μπεις στο σαιτ πανε forum-travesti transexual ...εχει εκατονταδες θεματα...μαθε τι ειναι τρανς κρος τρανσεξουαλ και μετα εξεφρασε αποψη...τοση ωρα που εφαγες εδω αν εκανες αυτο που σου λεω δεν θα χρειαζονταν να ανοιξεις θεμα...
ναι απο το 2007 νομιζεις οτι δεν εχει ψαξει το thread τραβεστι-τραανσεξουαλ(διατριβη εχει κανει) αλλα λεει σημερα δεν τρολαρω και λιγο να περασει η ωρα...

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
αυτο ασ το να το κρινουν οι γυρω σου...και η γνωμη των αλλων συνηθως προερχεται απο χαζες ερωτησεις που επαναλβανονται και δεν καταλαβαινει ο ερωτηθεντας οπως εσυ ποση ωρα...μην ασχολειστε ας ρωτησει καμια γυναικα που κανει παρεα...απ το 2007 γραμμενος και τωρα θυμηθηκε να ρωτησει...ασχολιοταν με γυναικες στο σαιτ...που ειναι οι κριτικες σου οι συνομιλιες σου...ασε μας ρε τυπε καλη σταδιοδρομια στην ερωτηματικη ζωη σου...
Ποια θεωρείς χαζή ερώτηση? Που με είπε ο άλλος "ούτε με την κοπέλα σου?" και δεν κατάλαβα τι μου είπε?
Τόσο τραγικό είναι?
Και ναι φίλε, με γυναίκες ασχολιόμουν και με γυναίκες ασχολούμαι και τώρα.
Το Σ/Κ υπάρχει μια πιθανότητα να πάω Θεσσαλονίκη, και θέλω να μάθω που να πάω να γαμήσω μια ωραία ΓΥΝΑΙΚΑ, δεν με ενδιαφέρει να βρω καποιο τρανς/τραβεστι/οτιδηποτε άλλο.
Μήπως το κατακρίνεις και αυτό?

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
ναι απο το 2007 νομιζεις οτι δεν εχει ψαξει το thread τραβεστι-τραανσεξουαλ(διατριβη εχει κανει) αλλα λεει σημερα δεν τρολαρω και λιγο να περασει η ωρα...
Από το 2007 ΔΕΝ έχω ψάξει το thread τραβεστί/τρανσέξουαλ, γιατί πολύ απλά δεν θέλησα ποτέ (μέχρι στιγμής) να πάω με τραβεστί/τρανσέξουαλ. Πάω με ΓΥΝΑΙΚΕΣ (προς το παρόν)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ποια θεωρείς χαζή ερώτηση? Που με είπε ο άλλος "ούτε με την κοπέλα σου?" και δεν κατάλαβα τι μου είπε?
Τόσο τραγικό είναι?
Και ναι φίλε, με γυναίκες ασχολιόμουν και με γυναίκες ασχολούμαι και τώρα.
Το Σ/Κ υπάρχει μια πιθανότητα να πάω Θεσσαλονίκη, και θέλω να μάθω που να πάω να γαμήσω μια ωραία ΓΥΝΑΙΚΑ, δεν με ενδιαφέρει να βρω καποιο τρανς/τραβεστι/οτιδηποτε άλλο.
Μήπως το κατακρίνεις και αυτό?
forum-μπορδελοκατασταση θεσσαλονικης......forum αναζητησεις call girl θεσσαλονικης.....

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Ότι και αν είναι τρανς, ότι και αν είναι κρος, ότι και αν εισαι τραβεστί (και - σε αντίθεση με εσένα που τα ξέρεις τόσο καλά - δεν ξέρω τι άλλα υπάρχουν), από τη στιγμή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, δεν θα πήγαινα με τίποτα από όλα αυτά. Όποιος θέλει να πηγαίνει, είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, σε καμία περίπτωση όμως φυσιολογικό

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
forum-μπορδελοκατασταση θεσσαλονικης......forum αναζητησεις call girl θεσσαλονικης.....
Το έψαξα το thread της μπουρδελοκατάστασης Θεσσαλονίκης, το έψαξα και το thread των call-girl Θεσσαλονίκης, και έχω βρει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις γυναικών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom