Νέα

Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Απλά αντέδρασες με έναν τρόπο στο thread που άνοιξα σαν να νόμισες ότι σε πρόσβαλα.
Εγώ δεν προσέβαλα κανέναν, αυτό πρέπει να αναγνωριστεί
για να ξεκαθαριζουμε μερικα πραγματα...προσωπικα δεν εχω με κανεναν...στα οπαδικα βριζομασταν παλιοτερα με τον azazel καθοτι αρειανος :grin: :grin: :grin: :grin: η με τους γαυρους  καθοτι εγω ειμαι ΠΑΟΚ...αλλα ως εκει...εδω στοχος μας ειναι να περναμε καλα.. :grin: :grin:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
για να ξεκαθαριζουμε μερικα πραγματα...προσωπικα δεν εχω με κανεναν...στα οπαδικα βριζομασταν παλιοτερα με τον azazel καθοτι αρειανος :grin: :grin: :grin: :grin: η με τους γαυρους  καθοτι εγω ειμαι ΠΑΟΚ...αλλα ως εκει...εδω στοχος μας ειναι να περναμε καλα.. :grin: :grin:

Ναι απο τοτε που επεσα στην Γ' σταματησες να γραφεις σε μας(εγραφες καθε μερα)και τωρα ξεκινησα να γραφω εγω σε σας.  :grin:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1

Εγώ είμαι γαύρος, αλλά πάνω απ'όλα ΑΝΔΡΑΣ και συγκεκριμένα STRAIGHT ΑΝΔΡΑΣ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Δικαίωμα σας (αναφαίρετο), απλά να παραδεχτείτε κι εσείς ότι πρόκειται περί ανωμαλίας

Τυπε ο ορισμος του ανωμαλου δεν υπαρχει,δλδ οτι φανταζει για σενα μη ομαλο και ανωμαλο για καποιον αλλο φανταζει ομαλο και το αντιθετο.
Εγω πιστευω οτι το μονο ανωμαλο ειναι η παιδεραστια,εκει θελει ευνουχισμο και αποκεφαλισμο!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τυπε ο ορισμος του ανωμαλου δεν υπαρχει,δλδ οτι φανταζει για σενα μη ομαλο και ανωμαλο για καποιον αλλο φανταζει ομαλο και το αντιθετο.
Εγω πιστευω οτι το μονο ανωμαλο ειναι η παιδεραστια,εκει θελει ευνουχισμο και αποκεφαλισμο!!!
προσυπογραφω.... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1

Δηλαδή, αφού για τον Βαλλιανάτο η ομοφυλοφιλία φαντάζει κατι το ομαλό, πάει να πει ότι είναι και ομαλό?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Δηλαδή, αφού για τον Βαλλιανάτο η ομοφυλοφιλία φαντάζει κατι το ομαλό, πάει να πει ότι είναι και ομαλό?

Υπαρχει καποιος νομος κρατους που να σου λεει τι ειναι ομαλο και τι ανωμαλο?
Το ομαλο και το ανωμαλο ειναι σαν το φαγητο που δεν εχεις δοκιμασει ποτε,αλλα η ιδεα του στο κεφαλι σου,σου λεει δεν μ'αρεσει.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Για το μυαλό μίλησα
δηλαδη αν πας σε ενα μερος που εχει glory hole και σου παρει πιπα ενας γκευ η τρανς και τελειωσεις τοτε ισως καταλαβεις οτι πολλα ειναι μεσα στο μυαλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom