travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
γιατι ειπα το αντιθετο;;;;;;Είδες που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα; Συναγωνιστές είμαστε
γιατι ειπα το αντιθετο;;;;;;Είδες που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα; Συναγωνιστές είμαστε
γιατι ειπα το αντιθετο;;;;;;
εννοιειται ρε,μονο που εμεις ειμαστε λιγο πιο ανωμαλοι απο το κανονικοΕίδες που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα; Συναγωνιστές είμαστε
για να ξεκαθαριζουμε μερικα πραγματα...προσωπικα δεν εχω με κανεναν...στα οπαδικα βριζομασταν παλιοτερα με τον azazel καθοτι αρειανος η με τους γαυρους καθοτι εγω ειμαι ΠΑΟΚ...αλλα ως εκει...εδω στοχος μας ειναι να περναμε καλα..Απλά αντέδρασες με έναν τρόπο στο thread που άνοιξα σαν να νόμισες ότι σε πρόσβαλα.
Εγώ δεν προσέβαλα κανέναν, αυτό πρέπει να αναγνωριστεί
εννοιειται ρε,μονο που εμεις ειμαστε λιγο πιο ανωμαλοι απο το κανονικο
εννοιειται ρε,μονο που εμεις ειμαστε λιγο πιο ανωμαλοι απο το κανονικο
για να ξεκαθαριζουμε μερικα πραγματα...προσωπικα δεν εχω με κανεναν...στα οπαδικα βριζομασταν παλιοτερα με τον azazel καθοτι αρειανος η με τους γαυρους καθοτι εγω ειμαι ΠΑΟΚ...αλλα ως εκει...εδω στοχος μας ειναι να περναμε καλα..
για να ξεκαθαριζουμε μερικα πραγματα...προσωπικα δεν εχω με κανεναν...στα οπαδικα βριζομασταν παλιοτερα με τον azazel καθοτι αρειανος η με τους γαυρους καθοτι εγω ειμαι ΠΑΟΚ...αλλα ως εκει...εδω στοχος μας ειναι να περναμε καλα..
Ναι απο τοτε που επεσα στην Γ' σταματησες να γραφεις σε μας(εγραφες καθε μερα)και τωρα ξεκινησα να γραφω εγω σε σας.
ανωμαλοι δρομεις τυπε μου,μην παει αμεσως το μυαλο σου στο πονηρο...Δικαίωμα σας (αναφαίρετο), απλά να παραδεχτείτε κι εσείς ότι πρόκειται περί ανωμαλίας
Δικαίωμα σας (αναφαίρετο), απλά να παραδεχτείτε κι εσείς ότι πρόκειται περί ανωμαλίας
προσυπογραφω....Τυπε ο ορισμος του ανωμαλου δεν υπαρχει,δλδ οτι φανταζει για σενα μη ομαλο και ανωμαλο για καποιον αλλο φανταζει ομαλο και το αντιθετο.
Εγω πιστευω οτι το μονο ανωμαλο ειναι η παιδεραστια,εκει θελει ευνουχισμο και αποκεφαλισμο!!!
ανωμαλοι δρομεις τυπε μου,μην παει αμεσως το μυαλο σου στο πονηρο...
δεν υπαρχουν πονηρες λεξεις...αλλα πονηρα μυαλα....Από την άλλη την ανωμαλία, την περί του πονηρού, δεν είστε?
Τυπε ο ορισμος του ανωμαλου δεν υπαρχει,δλδ οτι φανταζει για σενα μη ομαλο και ανωμαλο για καποιον αλλο φανταζει ομαλο και το αντιθετο.
Εγω πιστευω οτι το μονο ανωμαλο ειναι η παιδεραστια,εκει θελει ευνουχισμο και αποκεφαλισμο!!!
δεν υπαρχουν πονηρες λεξεις...αλλα πονηρα μυαλα....
τι πονηρο ρε φιλε,τρελα μας πουλας?? κωλο γαμαμε και εμειςΑπό την άλλη την ανωμαλία, την περί του πονηρού, δεν είστε?
τι πονηρο ρε φιλε,τρελα μας πουλας?? κωλο γαμαμε και εμεις
Δηλαδή, αφού για τον Βαλλιανάτο η ομοφυλοφιλία φαντάζει κατι το ομαλό, πάει να πει ότι είναι και ομαλό?
δηλαδη αν πας σε ενα μερος που εχει glory hole και σου παρει πιπα ενας γκευ η τρανς και τελειωσεις τοτε ισως καταλαβεις οτι πολλα ειναι μεσα στο μυαλο...Για το μυαλό μίλησα