Νέα

Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
το ρητο λεει ....και οποιος κωλο δε γαμει στραβος θα παει στον Αδη.Τωρα τι φυλου κωλο δεν διευκρινιζει ρε γαμωτο και επειδη εγω τα θελω τα ματια μου,καταλαβαινεις...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το ρητο λεει ....και οποιος κωλο δε γαμει στραβος θα παει στον Αδη.Τωρα τι φυλου κωλο δεν διευκρινιζει ρε γαμωτο και επειδη εγω τα θελω τα ματια μου,καταλαβαινεις...
εισαι θεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
δηλαδη αν πας σε ενα μερος που εχει glory hole και σου παρει πιπα ενας γκευ η τρανς και τελειωσεις τοτε ισως καταλαβεις οτι πολλα ειναι μεσα στο μυαλο...

Αν μου πάρει πίπα ένας γκέι ή τρανς, θα είναι σαν να διαπράττω ομοφυλοφιλική πράξη.
Και βέβαια δεν κατακρίνω αυτούς που το κάνουν, αλλά δεν μπορώ και να το θεωρήσω φυσιολογικό.
Προτιμώ να μου παίρνει πίπα μια ωραία ΓΥΝΑΙΚΑ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
απο την απαντηση σου καταλαβαινω οτι δεν γνωριζεις οταν λεμε glory hole εννοουμε οτι βαζεις τον πουτσο σου σε μια τρυπα και απο την αλλη μερια υπαρχει ατομο που εσυ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ και σου παιρνει πιπα η γαμας κωλο.....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Αν μου πάρει πίπα ένας γκέι ή τρανς, θα είναι σαν να διαπράττω ομοφυλοφιλική πράξη.
Και βέβαια δεν κατακρίνω αυτούς που το κάνουν, αλλά δεν μπορώ και να το θεωρήσω φυσιολογικό.
Προτιμώ να μου παίρνει πίπα μια ωραία ΓΥΝΑΙΚΑ

Αμα πας μαζι με τη γκομενα σου στο φατα μοργκανα και σου πει παμε στο νταρκ ρουμ και βαλεις την πουτσα σου σε μια γκλορι χολ ξερεις απο πισω ποιος η ποια θα σε τσιμπουκωσει?

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1

Να γαμήσεις κώλο με γεια σου και με χαρά σου (κυριολεκτικά), αλλά να είναι γυναικείος.
Επίσης ένα άλλο ρητό λέει : "Παράδεισος και κόλαση απέχουν ένα δράχτυ, κι ο κώλος απο το μουνί δυο δάχτυλα και κάτι"

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Να γαμήσεις κώλο με γεια σου και με χαρά σου (κυριολεκτικά), αλλά να είναι γυναικείος.
Επίσης ένα άλλο ρητό λέει : "Παράδεισος και κόλαση απέχουν ένα δράχτυ, κι ο κώλος απο το μουνί δυο δάχτυλα και κάτι"
ναι πολλα ρε φιλε..το πιο καλο ειναι αυτο που λεει
Το στηθος σου υπεροχο και το κορμι σου  φιδι
Μα απο το βρακακι σου κρεμεται ενα αρχιδι

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
απο την απαντηση σου καταλαβαινω οτι δεν γνωριζεις οταν λεμε glory hole εννοουμε οτι βαζεις τον πουτσο σου σε μια τρυπα και απο την αλλη μερια υπαρχει ατομο που εσυ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ και σου παιρνει πιπα η γαμας κωλο.....

Δεν ήξερα τι είναι το glory hole, αλλά αν δεν έβλεπα το άτομο που με πιπώνει, θα ήταν σαν κάτι να έλειπε.
Όταν μου παίρνει πίπα μια γυναίκα, μαρέσει να την βλέπω, να τις χαιδεύω τα μαλλιά, να κουνάω το κεφάλι της πάνω-κάτω στον πούτσο μου, να μου ρίχνει λάγνες ματιές, κτλ. Στο glory hole δεν μπορούν να γίνουν αυτά, όπως και στο να σου πάρει πίπα ένα οτιδήποτε άλλο πλάσμα εκτός απο γυναίκα

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
ναι πολλα ρε φιλε..το πιο καλο ειναι αυτο που λεει
Το στηθος σου υπεροχο και το κορμι σου  φιδι
Μα απο το βρακακι σου κρεμεται ενα αρχιδι

Αν από το βρακάκι κρεμόταν ένα αρχίδι, δεν θα μπορούσα να πλησιάσω. Πολύ αντιερωτικό θέαμα για ένα straight άτομο σαν εμένα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν ήξερα τι είναι το glory hole, αλλά αν δεν έβλεπα το άτομο που με πιπώνει, θα ήταν σαν κάτι να έλειπε.
Όταν μου παίρνει πίπα μια γυναίκα, μαρέσει να την βλέπω, να τις χαιδεύω τα μαλλιά, να κουνάω το κεφάλι της πάνω-κάτω στον πούτσο μου, να μου ρίχνει λάγνες ματιές, κτλ. Στο glory hole δεν μπορούν να γίνουν αυτά, όπως και στο να σου πάρει πίπα ένα οτιδήποτε άλλο πλάσμα εκτός απο γυναίκα
αρα δεν σε εχει παρει πιπα γυναικα και εσυ να εχεις δεμενα ματια....ΧΑΝΕΙΣ...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Πανε Ολλανδια πιες ενα τσιγαρο και μετα πανε στο φατα μοργκανα,θα ξεχασεις τη ζωη που ηξερες μεχρι εκεινη τη μερα και θα πεις μαλλον ειμαι στον παραδεισο  :2funny:

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Αν από το βρακάκι κρεμόταν ένα αρχίδι, δεν θα μπορούσα να πλησιάσω. Πολύ αντιερωτικό θέαμα για ένα straight άτομο σαν εμένα
ναι ρε το καταλαβαμε οτι εισαι straight μην μας το γραφεις συνεχεια,μας εχεις πεισει σε αυτο...Απλα για να ψαχνεσαι σε τετοια thread ισως εισαι στη μεταβαση...Ξερεις εσυ...

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
αρα δεν σε εχει παρει πιπα γυναικα και εσυ να εχεις δεμενα ματια....ΧΑΝΕΙΣ...
Άμα μπορούσε κάποιος να μου εξασφαλίσει ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι γυναίκα, τότε ΙΣΩΣ και να το δοκίμαζα

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
ναι ρε το καταλαβαμε οτι εισαι straight μην μας το γραφεις συνεχεια,μας εχεις πεισει σε αυτο...Απλα για να ψαχνεσαι σε τετοια thread ισως εισαι στη μεταβαση...Ξερεις εσυ...

Δεν είμαι σε καμία μετάβαση (ακόμα). Δεν ψάχνομαι για να πάω με τρανς, αμα ψαχνόμουνα θα ήταν ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να βρω τρανς να παω μαζί του. Ψάχνομαι για ανταλλαγή απόψεων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom