Νέα

Trans στη Λάρισα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tslov3r
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 460
  • Εμφανίσεις 137K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anna Hot

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
όπως το υπολογίζω θα είμαι  από σήμερα και για 3 μέρες Λάρισα, μετά Πάτρα για λίγες μέρες και μετά Αθήνα για 2-3 μέρες

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αααα πας και πατρα....μια χαρα οταν ερθεις αθηνα θα μας ειδοποιησεις...

Anna Hot

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Ρε πουστη μου καημο το χω να ερθει μια σωστη τρανς προς Λαρισα μερια.. ολο κατι κιμπάρηδες άντρακλες ντυμενοι καρναβαλια ερχονται... λες και εχουμε ολη τη χρονια Halloween

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ναι δυστυχως αυτο ισχυει και αν ερχεται κανενα καλο ειναι για πολυ λιγες μερες. γι αυτο ρωτησα γι αυτες τις 2 που ειναι τωρα αυτον τον καιρο εδω λαρισα. η μια εχει ριξει αγκυρα εδω και κατι μηνες η αλλη ερχεται ανα τακτα χρονια διαστηματα και μενει βολο λαρισα μαζι με την παρεα της πολλες φορες βανεσσα,μανια κτλ

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Ναι δυστυχως αυτο ισχυει και αν ερχεται κανενα καλο ειναι για πολυ λιγες μερες. γι αυτο ρωτησα γι αυτες τις 2 που ειναι τωρα αυτον τον καιρο εδω λαρισα. η μια εχει ριξει αγκυρα εδω και κατι μηνες η αλλη ερχεται ανα τακτα χρονια διαστηματα και μενει βολο λαρισα μαζι με την παρεα της πολλες φορες βανεσσα,μανια κτλ

αδερφε εμενα προσωπικα δε μ αρεσει καμια απο τις 2.. αυτη η βανεσσα νομιζω ειναι εγχειρισμενη και γυφτακι.. κατι τετοιο ειχα διαβασει

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
οχι βασικα γυναικα κανονικη εγω ξερω πως ειναι.τωρα αν εχει και ριζες ρομα κτλ δεν με ενδιαφερει ετσι κι αλλιως δεν ειχα σκοπο να παω. βασικα και εμενα δεν μου αρεσει καμια απο τις 2 χαχα τωρα θα μου πεις τοτε γιατι ρωτας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom