piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
ευχαριστω βρε να στε ολοι καλα μια παρεα ειμαστε εδω ,,,,,,,προσπαθω να ενημερωνω και να βοηθαω κ γω μαγκεσ.
εαν ερθεισ ειλικρινα θα χαρω πολυ!!!!!!!!!!!!
καλησπερα!!!
να πω οτι απο 5 ιουνιου θα ειμαι στη λαρισα για λιγες μερες
:-*
:-* :-* :-* :-* :-*[size=10pt]Δεν χρειαζεται καν να το πεις. Ηδη ΤΟ ΞΕΡΡΕΙ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ[/size] [size=10pt]ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΡΚΕΛΑ - ΠΑΜΕΛΑ[/size] [size=10pt]ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ[/size]
[size=10pt] πιατσοβιε 50 σε ποια πόλη την πηρες ? γιατι ο δικος μου ο τρελος εδωσε 70 εδω στην λαρισα[/size]πηρα πριν λιγεσ μερεσ την τρανσ,ναντια μαγκεσ.μοντελο το μωρο περασα σουπερ ολεσ οι στασεισ με ανεση κ τρελα γουστα εβγαζε .κωλαρακι πολυ στενω για δυνατα καρφωματα.πιπα για σεμηναρειο.
το μονο μειον δεν ειδα τησ βυζαρεσ τησ γιατι μου ειπε οτι ειχε καπιο προβλημα κ το σεβαστηκα αλλα κατα τα αλλα περασα σουπερ μαγκεσ 50 ευρω για μια ωριτσα.
[size=10pt]η απολυτη ξεπετα και η απολυτη ξεφτιλα στον ορο επαγγελματιας. το ατομο καμια σχεση με το αντικειμενο . απλα ενας θειος που τσιμπαει φραγκα τρελα στην πολη της λαρισας. απανταχου τραβεστολαγνοι.[/size] [size=10pt]Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!!! ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ....[/size] [size=10pt]το 28 της ηλικιας ας το κανει 48. τουλαχιστον να ειναι και σε κατι ειλικινεις[/size]