thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Φιλε δυσκολο να ερθει προς τα μερη μας καλη.. πρεπει ο ανταγωνισμος να ανεβει κ αλλο αλλιως γιατι να αφησουν το στανταρ της Αθηνας - Θεσσαλονικης
ελα ρε τι λες>????Φιλε δυσκολο να ερθει προς τα μερη μας καλη.. πρεπει ο ανταγωνισμος να ανεβει κ αλλο αλλιως γιατι να αφησουν το στανταρ της Αθηνας - Θεσσαλονικης
δεν χασατε κ τηποταηταν να ερθει η αλλα το ακυρωσε.
για την πρωτη εχουν ακουστει απο πολλους οτι ειναι μεγαλη ξεπετααπο σωμα πιστευω αρκετα καλο.Στηθος μονο ειναι λιγο μικρο. αλλα κωλαρα και λειτουργικοτατο εργαλειο. προσωπο για τα δικα μου γουστα μια χαρα.
παντως βλεπω εχουμε 3 νεες αφιξεις :
απο σωμα πιστευω αρκετα καλο.Στηθος μονο ειναι λιγο μικρο. αλλα κωλαρα και λειτουργικοτατο εργαλειο. προσωπο για τα δικα μου γουστα μια χαρα.
παντως βλεπω εχουμε 3 νεες αφιξεις :
για την δευτερη γραφει απο μονη της οτι ειναι cd οποτε γι αυτο και οι σκοτεινες φωτο
για την πρωτη θα συμφωνησω και εγω για το οτι παντου γραφουν για ξεπετα.
για την δευτερη γραφει απο μονη της οτι ειναι cd οποτε γι αυτο και οι σκοτεινες φωτο
για την τριτη θα το σκεφτω... χαχα
ετσι ακούγεται αλλα δεν ξερεις ποτε ,,και πανω που πηγα να ρωτησω αν ξερει κανεις τπτ για την πρωτη.. τοσο χαλια ρε παδια? μαρεσει που μεσα η τυπισσα γραφει κιολας "ΣΟΒΑΡΆ ΆΤΟΜΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΒΑΡΈΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΡΑΝΣ ΕΜΠΕΙΡΗ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!"
τοσο επιπλο ?
καλησπερα κανεις που να γνωριζει κατι;