Νέα

Trans στη Λάρισα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tslov3r
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 460
  • Εμφανίσεις 137K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Φιλε δυσκολο να ερθει προς τα μερη μας καλη.. πρεπει ο ανταγωνισμος να ανεβει κ αλλο αλλιως γιατι να αφησουν το στανταρ της Αθηνας - Θεσσαλονικης

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
διαφωνω. υπαρχει πελατεια στην επαρχια και το καταλαβαινουν ηδη και γι αυτο και εχουμε επισκεψεις κατα καιρους. και πιστευω οτι αργοτερα θα εχουμε και καλυτερο ανταγωνισμο. οσο ερχεται η αναπτυξη δηλ.πιο δυσκολες μερες θα δεις που θα κανουν και αλλες την εμφανιση τους.

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
δεν θα διαφωνησω αλλα απο τις αλλες που ερχονται ειναι τουλαχιστον αρκετα καλυτερη.

OP
OP
T

tslov3r

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Εμένα πάλι θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, από την εμπειρία που είχα μαζί της…
Εν τάχη: καθαρός χώρος όπως και η ίδια, χωρίς πίεση να τελειώσω το ταχύτερο δυνατόν, με αρκετή διάθεση από μέρους της και όρεξη για αλλαγές στάσεων, και πρόθυμη να ικανοποιήσει ότι τις ζήτησα… Εν κατακλείδι σωστή επαγγελματίας χωρίς να μπορώ να τις προσάψω κάτι συγκεκριμένο

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
βασικα θα συμφωνησω τελικα και μαζι σου.ισως ναι την αδικησα συμφωνοντας με batraxomouri. Απλα δεν τρελαθηκα. παρολα αυτα εχω βρεθει μαζι της 3 φορες. την πρωτη ηταν σχεδον απαραδεκτη γιατι βαριοταν και εκτος αυτου ηταν αξυριστη ποδια και μπαλλακια κατι που εμενα με χαλασε ιδιαιτερα...παρολα αυτα εκανα την επομενη φορα παλι το κασκαντεριλικι και αποδειχτηκε πολυ καλυτερη. ειχε πραγματικα διαθεση οπως ειπες στασεις κτλ. τελειωσε και αυτην χωρις εχτρα χρεωση και χωρος πολυτελεστατος και καθαρος.γενικα σαν επαγγελματιας τις επομενες 2 φορες ηταν μια χαρα. οποτε μαλλον την πρωτη δεν την πετυχα σε καλη μερα. ηταν και σαββατο ενω τις αλλες ηταν καθημερινες. μπορει και αυτο να παιζει ρολο.

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
απο σωμα πιστευω αρκετα καλο.Στηθος μονο ειναι λιγο μικρο. αλλα κωλαρα και λειτουργικοτατο εργαλειο. προσωπο για τα δικα μου γουστα μια χαρα.
παντως βλεπω εχουμε 3 νεες αφιξεις :

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.574
Πόντοι
456
απο σωμα πιστευω αρκετα καλο.Στηθος μονο ειναι λιγο μικρο. αλλα κωλαρα και λειτουργικοτατο εργαλειο. προσωπο για τα δικα μου γουστα μια χαρα.
για την πρωτη εχουν ακουστει απο πολλους οτι ειναι μεγαλη ξεπετα
για τη δευτερη εχω να πω οτι βαζει πολυ σκοτεινες φωτό, οπότε καθήστε καλύτερα μακριά..
για την τρίτη... μάλλον την έχουν πάρει τα χρόνια..

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
για την πρωτη θα συμφωνησω και εγω για το οτι παντου γραφουν για ξεπετα.
για την δευτερη γραφει απο μονη της οτι ειναι cd οποτε γι αυτο και οι σκοτεινες φωτο
για την τριτη θα το σκεφτω... χαχα

OP
OP
T

tslov3r

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1

Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία με καμιά τους…

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
για την πρωτη θα συμφωνησω και εγω για το οτι παντου γραφουν για ξεπετα.
για την δευτερη γραφει απο μονη της οτι ειναι cd οποτε γι αυτο και οι σκοτεινες φωτο
για την τριτη θα το σκεφτω... χαχα

για την πρωτη ουτε για 10ευρο
για την δευτερη με την καμια
με την τριτη την πετυχα προσφατα αθηνα και είναι κατι αξιολογο αλλα μεγαλο

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
και πανω που πηγα να ρωτησω αν ξερει κανεις τπτ για την πρωτη.. τοσο χαλια ρε παδια? μαρεσει που μεσα η τυπισσα γραφει κιολας "ΣΟΒΑΡΆ ΆΤΟΜΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΒΑΡΈΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΡΑΝΣ ΕΜΠΕΙΡΗ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!"

τοσο επιπλο ?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
και πανω που πηγα να ρωτησω αν ξερει κανεις τπτ για την πρωτη.. τοσο χαλια ρε παδια? μαρεσει που μεσα η τυπισσα γραφει κιολας "ΣΟΒΑΡΆ ΆΤΟΜΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΒΑΡΈΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΡΑΝΣ ΕΜΠΕΙΡΗ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!"

τοσο επιπλο ?
ετσι ακούγεται αλλα δεν ξερεις ποτε ,,

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Κανενας φολος απο λαρισα να μας βοηθησει για την ναντια ;

Stories