Νέα

Τρανς Ραφαέλα: Πεινούσα και έκανα βίζιτες για να ζήσω, θέλω να ησυχάσω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patrick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.054
Πόντοι
24.596
Τωρα σοβαρα το ρωτας αυτο;;;
Εκεινη την εποχη αν καποιος ηθελε να εργαστει οπως ακριβως ηταν μπορουσε;;
Και γιατι να απευθυνθει στα συσσιτια;;;
Για καποιους το να προσπαθησεις να βγαλεις μονος/μονη τα προς το ζειν ειναι πολυ σημαντικο! Σου δινει αξια κ δυναμη αυτο! Γιατι να επαναπαυθεις σε μια κατασταση στασιμη;;;
Η κοινωνια το κρατος δεν εδινε τοτε τη δυνατοτητα σε καμμια τρανς γυναικα να καταφερει κατι διαφορετικο κ το ξερουμε ολοι αυτο
γιατι,τωρα δηλαδη τι δυνατοτητα δινει η κοινωνια?αν δουλευει καποιος σε κανονικη δουλεια το κανει ως τρανς ?η σαν αντρας και απλα το βραδυ αλλαζει ρουχα και βαφεται?αρα οποιος λιμοκτονει,αντρας και γυναικα, δεν παει να εκδιδεται,η βρισκει μια δουλεια,εστω χαμηλα αμοιβομενη η αν δεν μπορει παει σε κανα συσσιτιο.δηλαδη τι χειραφετηση ειναι το να πηδιεμαι με οποιον να ναι για να ειμαι ανεξαρτητος οικονομικα?ας βρει μια κανονικη δουλεια να ειναι ανεξαρτητος οικονομικα.ποιος τον αναγκασε να εκπορνευτει? :think:

kolanteros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ρε μωρο θα μας τρελλανεις μεσημεριατικο.? ξερω περιπτωση που δουλευει κανονικα το πρωι και το βραδυ κανει τα σκερτσα του.  :wanker: κροσσακι ειναι αλλα και τι μ αυτο.? σαμπως ειναι μονο ενα.? ασε την κοινωνια να λεει ρε μωρο. αυτοι που ειναι διπλα σου σε ξερουν καλυτερα.  :rockon:

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
500
Πόντοι
21
γιατι,τωρα δηλαδη τι δυνατοτητα δινει η κοινωνια?αν δουλευει καποιος σε κανονικη δουλεια το κανει ως τρανς ?η σαν αντρας και απλα το βραδυ αλλαζει ρουχα και βαφεται?αρα οποιος λιμοκτονει,αντρας και γυναικα, δεν παει να εκδιδεται,η βρισκει μια δουλεια,εστω χαμηλα αμοιβομενη η αν δεν μπορει παει σε κανα συσσιτιο.δηλαδη τι χειραφετηση ειναι το να πηδιεμαι με οποιον να ναι για να ειμαι ανεξαρτητος οικονομικα?ας βρει μια κανονικη δουλεια να ειναι ανεξαρτητος οικονομικα.ποιος τον αναγκασε να εκπορνευτει? :think:
Δε με καταλαβες
Δε μιλησα για κροσσακια που το κανουν για την καυλα τους
Μιλησα για ατομα τρανς που ειναι γυναικες πια με αλλαγη η χωρις!!!!
Που δεν εχουν την επιλογη το πρωι ναναι κατι αλλο κ το βραδυ επισης αλλο!!!
Πλεον ναι ξερω κ ατομα που εργαζονται σε δημοσιες υπηρεσιες και ιδιαιτερα μαθηματα σε παιδια!
φυσικα μετα απο κοπο,αλλα οταν αξιζεις κ εχεις σωστο τροπο καταφερνεις τα παντα!!
Η ποιοτητα μετραει στον ανθρωπο ο,τι κ αν επιλεξει να κανει απο τη στιγμη που δεν προκαλει κακο σε καποιον!!!
Κ τα ατομα
Π επιλεγουν να εκπορνευτουν μιλαω για τα τρανς ατομα παντα, σχεδον παντα το γουσταρουν αυτο!!
Τουλαχιστον στο ξεκινημα τους

kolanteros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
πιστευω οτι πολλα τρανσακια εκδιδονται γιατι εχουν αναγκη θεριακλοπουτσες  η ατομα που γουσταρουν την φαση και που δεν βρισκουν στην καθημερινοτητα.  :S ειναι δυσκολο βλεπετε να βρουν κσνονικη σχεση καιετσι μεσω της δουλειας αυτης ζουν και το χαιρονται κιολας αν τους τυχει κατι καλο.  :rockon:
τουλαχιστον αυτη την φημη εχω δεχθει απο οτι εχω ακουσει και ζησει. ας πει η νικολετα.

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
500
Πόντοι
21
πιστευω οτι πολλα τρανσακια εκδιδονται γιατι εχουν αναγκη θεριακλοπουτσες  η ατομα που γουσταρουν την φαση και που δεν βρισκουν στην καθημερινοτητα.  :S ειναι δυσκολο βλεπετε να βρουν κσνονικη σχεση καιετσι μεσω της δουλειας αυτης ζουν και το χαιρονται κιολας αν τους τυχει κατι καλο.  :rockon:
τουλαχιστον αυτη την φημη εχω δεχθει απο οτι εχω ακουσει και ζησει. ας πει η νικολετα.
Δεν εχω αποψη γιαυτο
Το μονο που φανταζομαι οτι μπορει να ισχυει ειναι οτι ακομη κ αυτο εμεις ολοι το εχουμε κανει να γινεται ετσι με τα χρονια,τα κομπλεξ κ το ρατσισμο που δεχονται αυτα τα ατομα!!!
Μεγαλη κουβεντα κ αυτο!!!!

kolanteros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
νικολετα ας σου κανω τωρα την ερωτηση του ενος εκατομυριου. πως διαλεγεις συντροφο εσυ σαν νικολετα.? καλυπτωντας τυχον ανασφαλειες η μονο βαση να γουσταρεις.?

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
500
Πόντοι
21
νικολετα ας σου κανω τωρα την ερωτηση του ενος εκατομυριου. πως διαλεγεις συντροφο εσυ σαν νικολετα.? καλυπτωντας τυχον ανασφαλειες η μονο βαση να γουσταρεις.?
Μονο να γουσταρω
Αλλα εγω ειμαι μεμονομενη περιπτωση
Εγω το κανω καθαρα για την καυλα μου κ η επιλογη συντροφων στις φασεις μου ειναι για το τι με καυλωνει πανω τους η στον τροπο που θα μιλησουν για το τι γουσταρουν
Οι τρανς που το κανουν αυτο ως επαγγελμα εχουν διαφορετικο τροπο σκεψης κ χειρισμου

kolanteros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
η επιλογη συντροφων στις φασεις σου.....  :rockon:
πολυ μεγαλη κουβεντα αυτη. ισως η πιο μεγαλη διαφορα απο μια ξερη επαγγελματια που σιγουρα εχει περισοτερη μεθοδικοτητα αλλα και που και συ θα χρησιμοποιησεις αν σου χρειαστει.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606

μουτρο επιδη σε βλεπω κ φερεις γνωμες να σου πω κ γω την δυκια μου ...
εγω σου λεω οτι ολοι το εχουν ριξει στην πορνια της πουτανας παντου δεν βγενει αλλου

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.054
Πόντοι
24.596
μουτρο επιδη σε βλεπω κ φερεις γνωμες να σου πω κ γω την δυκια μου ...
εγω σου λεω οτι ολοι το εχουν ριξει στην πορνια της πουτανας παντου δεν βγενει αλλου
δηλαδη οτι?κανεις δεν δουλευει σε "κανονικες"δουλειες?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
δηλαδη οτι?κανεις δεν δουλευει σε "κανονικες"δουλειες?

ναι οι παντρεμενη και καποιοι που δεν τ εχουν τ εργο με τ σεχ ολοι οι αλλοι η θα πληρωνουν οι θα τα παιρνουν
η με πορνια η ποιο πονηρα αυτη ειναι η ζωη μουτρο απολαυσετειν τωρα που μπορεις ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom