Νέα

Trans Peli

• Μέλος που άνοιξε το νήμα venny
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
χρωστάω ενημέρωση....το ραντεβού κλείστηκε τηλεφωνικά, έχει χώρο ( μέτριο από καθαριότητα) πίσω από τη Συγγρού στο ύψος που βγαίνει η Νικόλ με το μεγάλο το ματσούκι... η  ίδια ήταν καθαρή, χωρίς  :tits: ( :'( :'() αλλά με ωραίο, απαλό δερματάκι, άτριχη...στη συμπεριφορά το παίζει στην αρχή κάπως μαγκάκι αλλά τελικά ταιριάξαμε...κάνει καλό στοματικό κι επιμένει αρκετά  :pipa2:, καυλώνει κανονικά, το τσουτσούνι της είναι φυσιολογικό ( είχα την εντύπωση ότι είναι μικρό αλλά δεν..)ενώ μπορεί να παίξει κι ενεργητικά  :o :o ... η αλήθεια είναι ότι τη νόμιζα μόνο για παθητική...αντέχει στο σφυροκόπημα και δεν βιάζεται...κόστος 40€...είχαμε καλή χημεία τελικά και μάλλον θα ξαναπάω...της πρότεινα να βάλει  :tits2: αλλά δεν το σκέφτεται....μου είπε και την ηλικία της αλλά δεν τη λέω  :grin: :grin:...αυτά  :hi:

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
Ενημερωση για Πελι.....ειναι κομοτηνη αυτο το διαστημα γιατι ειναι κομοτηναια για να λυθουν και οι αποριες καποιων για την καταγωγη της.....ηλικια 34 και δεν το κρυβει μαλιστα μου εδειξε το tatoo με την ημερομηνια γεννησης της που εχει στο ποδι της.....ηρθα σε επαφη μαζι της με μεγαλη επιφυλακτικοτητα ειναι η αληθεια διαβαζοντας τα λεγομενα καποιων μελων εδω αλλα παντα οταν  θελω καποια προτιμω να βγαζω τα δικα μου συμπερασματα... πολυ ευγενικη και ομιλιτικη απο το τηλεφωνο κλεισαμε αμεσα ραντεβου...πηγα στο χωρος της τα ειπαμε αρκετη ωρα μια και ηταν η πρωτη φορα και δεν την ηξερα, μονο απο φωτος και απο λεγομενα αλλων...πολυ επικοινωνιακη ,χαλαρη, χαμογελαστη,χωρις καμια βιασυνη,  εντυπωσιακη με ματαρες και ξανθο δικο της μαλλι, ψηλη, στο μποι  μου 185 συν γοβες 190φευγα, προσεγμενη, καθαρη οπως και ο χωρος της....στο δωματιο παντα με προφυλαξη  με ρωτουσε τι θελω πως το θελω και αν δεν τελειωνα νομιζω οτι εκει θα με ειχε ακομη....ατελειωτο τσιμπουκι βαθυ υγρο και ζεστο που το πηγαινε εναλλαξ με γλυψιμο αρχ@@@@@ια ενω με κοιταζε στα ματια, την πηρα πρωτα σε κλασσικη σταση με τα ποδια επανω, καβλωνε και συμμετειχε, ξανα πιπα και καλαμπαλικιγκ, στησιμο στα τεσσερα καβλα στο φουλ δεν αντεξα ενω την ωρα που τελειωνα αυτη ηταν ετοιμη για νεο γυρο πιπα και τοτε καταλαβε οτι ειχα τελειωσει.... εννοειται οτι θα την τιμησω δεοντως οσο θα ειναι εδω.....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Ενημερωση για Πελι.....ειναι κομοτηνη αυτο το διαστημα γιατι ειναι κομοτηναια για να λυθουν και οι αποριες καποιων για την καταγωγη της.....ηλικια 34 και δεν το κρυβει μαλιστα μου εδειξε το tatoo με την ημερομηνια γεννησης της που εχει στο ποδι της.....ηρθα σε επαφη μαζι της με μεγαλη επιφυλακτικοτητα ειναι η αληθεια διαβαζοντας τα λεγομενα καποιων μελων εδω αλλα παντα οταν  θελω καποια προτιμω να βγαζω τα δικα μου συμπερασματα... πολυ ευγενικη και ομιλιτικη απο το τηλεφωνο κλεισαμε αμεσα ραντεβου...πηγα στο χωρος της τα ειπαμε αρκετη ωρα μια και ηταν η πρωτη φορα και δεν την ηξερα, μονο απο φωτος και απο λεγομενα αλλων...πολυ επικοινωνιακη ,χαλαρη, χαμογελαστη,χωρις καμια βιασυνη,  εντυπωσιακη με ματαρες και ξανθο δικο της μαλλι, ψηλη, στο μποι  μου 185 συν γοβες 190φευγα, προσεγμενη, καθαρη οπως και ο χωρος της....στο δωματιο παντα με προφυλαξη  με ρωτουσε τι θελω πως το θελω και αν δεν τελειωνα νομιζω οτι εκει θα με ειχε ακομη....ατελειωτο τσιμπουκι βαθυ υγρο και ζεστο που το πηγαινε εναλλαξ με γλυψιμο αρχ@@@@@ια ενω με κοιταζε στα ματια, την πηρα πρωτα σε κλασσικη σταση με τα ποδια επανω, καβλωνε και συμμετειχε, ξανα πιπα και καλαμπαλικιγκ, στησιμο στα τεσσερα καβλα στο φουλ δεν αντεξα ενω την ωρα που τελειωνα αυτη ηταν ετοιμη για νεο γυρο πιπα και τοτε καταλαβε οτι ειχα τελειωσει.... εννοειται οτι θα την τιμησω δεοντως οσο θα ειναι εδω.....
:rockon:

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Σε ζηλευω ρε συναδελφε. Εδω στην πολη μου εχει καιρο να ερθει κατι νεο και ομορφο. Μονο μεγαλες αντρουα που σε κανουν να τρομαζεις!

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
Σε ζηλευω ρε συναδελφε. Εδω στην πολη μου εχει καιρο να ερθει κατι νεο και ομορφο. Μονο μεγαλες αντρουα που σε κανουν να τρομαζεις!
Φιλε ειδικα εδω δεν παταει ψυχη τωρα που προεκυψε απο το πουθενα η τυπισσα θα περασω καλα
και η πλακα ειναι πως εχεις αρκετες και καλες με καταγωγη απο κομοτηνη αλλα εφυγαν ολες με ΄΄μεταγραφη΄΄.....
ΥΓ βατραχε δεν σε ξερω αλλα σε παω μουτρο...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Φιλε ειδικα εδω δεν παταει ψυχη τωρα που προεκυψε απο το πουθενα η τυπισσα θα περασω καλα
και η πλακα ειναι πως εχεις αρκετες και καλες με καταγωγη απο κομοτηνη αλλα εφυγαν ολες με ΄΄μεταγραφη΄΄.....
ΥΓ βατραχε δεν σε ξερω αλλα σε παω μουτρο...
μούτρο τ πελη την έχω πάρει αμέτρητες φορές από τις αγσπημενες και ομωρφες επαφές θ την πρώτημουσα κ Μ βιζακι θ ήταν κοριφη

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
μούτρο τ πελη την έχω πάρει αμέτρητες φορές από τις αγσπημενες και ομωρφες επαφές θ την πρώτημουσα κ Μ βιζακι θ ήταν κοριφη
συμφωνώ ακριβώς.
Από τα καλλίτερα καβλοράπανα που έχω πάρει, ότι πρέπει για ενεργητικούς.
Καλωσυνάτη κι ευγενική με έχει δεχτεί σπίτι της πολλές φορές εκτός ωραρίου συγγρού

guccimane

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
326
Πόντοι
281
εχουμε τηλ της Πελης? σε πμ

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
πηγα αλλες δυο φορες στην Πελη....με περιμενε προσχαρη και ντυμενη σεξυ επειδη της ειπα οτι ετσι καβλωνω περισσοτερο... ....καθομουν στον καναπε ντυμενος και ενω μιλουσαμε εκατσε στα 4 και μου τον πηρε στο στομα...με τρελανε στην πιπα στο καλαμπαλικινγκ και στο γλειφοκωλι...δεν εχει γλωσσα, αυτη ειναι  σπατουλα, πινελο, ρουφηχτρα.....αντεχει πολυ δυνατο καρφωμα και το ζηταει κιολας...καναμε τις μισες στασεις του καμα σουτρα και μαλιστα ντυμενη με σεξυ φορεμα στριγκ και γοβες...ειναι λυσσαρα η κοπελα....το αρνητικο ειναι οτι εμιες το χανουμε το κορμι πατριωτες γιατι φευγει για την πρωτευουσα...οσο για το τηλεφωνο οταν βαλει η ιδια αγγελια στην Αθηνα συντροφια...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
πηγα αλλες δυο φορες στην Πελη....με περιμενε προσχαρη και ντυμενη σεξυ επειδη της ειπα οτι ετσι καβλωνω περισσοτερο... ....καθομουν στον καναπε ντυμενος και ενω μιλουσαμε εκατσε στα 4 και μου τον πηρε στο στομα...με τρελανε στην πιπα στο καλαμπαλικινγκ και στο γλειφοκωλι...δεν εχει γλωσσα, αυτη ειναι  σπατουλα, πινελο, ρουφηχτρα.....αντεχει πολυ δυνατο καρφωμα και το ζηταει κιολας...καναμε τις μισες στασεις του καμα σουτρα και μαλιστα ντυμενη με σεξυ φορεμα στριγκ και γοβες...ειναι λυσσαρα η κοπελα....το αρνητικο ειναι οτι εμιες το χανουμε το κορμι πατριωτες γιατι φευγει για την πρωτευουσα...οσο για το τηλεφωνο οταν βαλει η ιδια αγγελια στην Αθηνα συντροφια...
απο τ καλύτερες πιπες εβερ

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
τελυταια συνατηση με πελη γιατι εφυγε για αθηνα....της ζητησα να παμε βολτα για outdoor με το αυτοκινητο σε γνωστο μερος της περιοχης ....δεχτηκε χωρις καμια σκεψη....ωραια βραδια διακριτικο μερος και η πελη να τα δινει ολα..... τελικα δεν παιζει ρολο το μερος, αν εισαι σε κρεβατι ή στο δρομο ή στο αυτοκινητο αλλα η διαθεση και η καβλα...και οι δυο μας ειχαμε και διαθεση και καβλα οποτε η πιπα πηγε συννεφο και τα στησιματα επισης...πανω στο καπό, στην πορτα, στο πορτ μπαγκαζ, στη θεση του αυτοκινητου, στα πουρναρια και στηνοταν οπως επρεπε για να με διευκολυνει να την καρφωνω δυνατα παρα το υψος της ....χαλαρη ευδιαθετη  καπνισαμε κ ενα αποχαιρετιστηριο τσιγαρο και μεταξυ των αλλων μου ειπε οτι το αποφασισε και πολυ συντομα θα βαλει βυζους και επειδη το σηκωνει λογω σωματοδομης θα ειναι big σε μεγεθος....αναμενουμε....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Είμαι φαν Πέλλης κ αν βάλει βιζους νομίζω θα την ξανά βάλω στη λίστα μου

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
καμια φψτο υπαρχει? :think:

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
ηρθε η πελι κομοτηνη για λιγο...βρεθηκαμε...αυριο περιγραφη και νεα για οσους ενδιαφερονται......

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
Καλημερα ηρθε για λιγο η Πελι πολυ ανανεωμενη αδυνατισμενη με γκρι μαλλι που της παει πολυ, εχει ανανεωθει εμφανισιακα στο προσωπο δειχνει μικροτερη χωρις τιποτα κραυγαλεο αισθητικα, αν δεν εχει φυγει για αθηνα θα φυγει αμεσα για πλαστικη στηθους οποτε την επομενη φορα που θα τη δουμε  θα εχεις βυζους...στον αγωνα ευγενικη, προσχαρη, περιποιημενη, ματαρες και λυσσάρα ο τελειος συνδυασμος, με ξεζουμισε στην πιπα , αντεχει, και το ζηταει, πολυ δυνατο καρφωμα σε πολλες στασεις....κουβεντουλα ανεση χρονου .... την περιμενουμε , αν ερθει κομοτηνη, με βυζαρες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom