kostas(11)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2020
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
11 Ιουνίου ήρθε η Πελη στη Θεσσαλονίκη. Καναμε σεξ, μου εκανε γλυφοκωλι, και τωρα εχω γεμισει σπυρακια έρπη. Ευτυχως ειχα καποτα στον πουτσο. Προσοχη
αληθεια????ενημερωστε!!!
11 Ιουνίου ήρθε η Πελη στη Θεσσαλονίκη. Καναμε σεξ, μου εκανε γλυφοκωλι, και τωρα εχω γεμισει σπυρακια έρπη. Ευτυχως ειχα καποτα στον πουτσο. Προσοχη
καλη περηπτωση !!!καλη πιπα γαμιετε καλα καθαριοτητα εγω θ ελεγα κομλε ..εχω ν την παρω χρονια αλλα στολιζει τ συγγρου μ την ομωρφια της σε γενηκες γραμμες τ πεζει αλλα δεν.ειναι γαμω τ παιδια θ ελεγα .την εχω αναζητήσει τελευτεωςΚαλή φαίνεται ρε παιδια αλλά ο φίλος ποιο πανω είπε κάτι για σπυρακια. Ισχύει τι γίνεται;
Ναι έχει πάρει κιλά. Δεν ξέρω την απόδοσή της. Ξέρω όμως την παραπέρα, την Νικόλ, της οποία ο επαγγελματισμός είναι αξιομνημόνευτος εδώ και δέκα χρόνια. Με όλα τα συν και τα πλην που σου προσφέρει η εμπειρία το να ψωνίζεις από τη λεωφόρο του έρωταΧθες στις 11 ήταν στη συγγρού.
Την λες και μπαμπάτσικη πλέον.
Σε ποια αναφέρεσαι Μενέδημε ;Ναι έχει πάρει κιλά. Δεν ξέρω την απόδοσή της. Ξέρω όμως την παραπέρα, την Νικόλ, της οποία ο επαγγελματισμός είναι αξιομνημόνευτος εδώ και δέκα χρόνια. Με όλα τα συν και τα πλην που σου προσφέρει η εμπειρία το να ψωνίζεις από τη λεωφόρο του έρωτα
Στην Νικόλ η οποία κάνει πιάτσα στον παράδρομο Ευαγγελιστρίας και Συγρού γωνία πριν το ξενοδοχείο. ίσιο μαλλί ποδάρες και κωλάρα.Σε ποια αναφέρεσαι Μενέδημε ;
Έχεις αγγελία;Στην Νικόλ η οποία κάνει πιάτσα στον παράδρομο Ευαγγελιστρίας και Συγρού γωνία πριν το ξενοδοχείο. ίσιο μαλλί ποδάρες και κωλάρα.
δεν έχει αγγελία. Πήγαινε στη Συγγρού. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το σώμα της που είναι δυνατό και όχι και πολύ γυναικείο όρμα. Πολύ σοβαρή και καλό παιδί επίσης.Έχεις αγγελία;
Αυτη με τα τεράστια χείλη;
Καλώς. Δεν παρακολουθώ σε τακτική βάση. Απολογούμαι για όποια ανακρίβεια διατύπωσα.Μια χαρά αγγελία έχει... Είδα πρόσφατα
Αδερφέ δεν σε εκραξα προς θεού..Απλά έκανα μια παρατήρηση..Αξίζει γενικά ;Καλώς. Δεν παρακολουθώ σε τακτική βάση. Απολογούμαι για όποια ανακρίβεια διατύπωσα.
Ναι αξίζει. Είναι πολύ καλή επαγγελματίας, πάντα πεντακάθαρη, πολύ καλός χαρακτήρας και οκ άτομο.Αδερφέ δεν σε εκραξα προς θεού..Απλά έκανα μια παρατήρηση..Αξίζει γενικά ;
Link?Μια χαρά αγγελία έχει... Είδα πρόσφατα