ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.209
- Πόντοι
- 2.356
![kanesex.com](https://kanesex.com/oc-content/uploads/12480/2978184.jpg)
Nikol Trans ενεργοπαθητικη 6934567574
Ενεργοπαθητικη τρανς εκπληρωνει ολα τα ανωμαλα γουστα σας! Δεκτα και ζευγαρια Παρε τηλεφωνο 6934567574
![kanesex.com](https://kanesex.com/oc-content/themes/beta/images/favicons/favicon-16x16.png)
Εδώ είσαι.
Μπες κανεσεξ και θα το βρεις
Νίκο απάντησα παραπάνω. Έδωσα και το link στον φίλο. Από NOIKIA 3210 διαβάζεις; (σε πειράζω, τη καλησπέρα μου)Μπες κανεσεξ και θα το βρεις
Χαχαχαχ σωστός... Καλησπέρα φίλε μουΝίκο απάντησα παραπάνω. Έδωσα και το link στον φίλο. Από NOIKIA 3210 διαβάζεις; (σε πειράζω, τη καλησπέρα μου)
Ένταξη την ξέρω αλλά δεν είναι για τα γούστα μου.![]()
Nikol Trans ενεργοπαθητικη 6934567574
Ενεργοπαθητικη τρανς εκπληρωνει ολα τα ανωμαλα γουστα σας! Δεκτα και ζευγαρια Παρε τηλεφωνο 6934567574kanesex.com
Εδώ είσαι.
Περί ορέξως. Πάντως είναι αστέρι στο κρεβάτι.Ένταξη την ξέρω αλλά δεν είναι για τα γούστα μου.
Γαμαει καλά έτσι;Περί ορέξως. Πάντως είναι αστέρι στο κρεβάτι.
Κάποτε ήταν κοπελαρα.Εχουμε μια πληρη εικονα της κοπελας?
Εχει προσωπαρα και αλλα δεν μπορω να καταλαβω απο προσοντα τι παιζει και κωλο.
Λεω να τολμησωΚάποτε ήταν κοπελαρα.
Τώρα κ από την αγγελία της καταλαβαίνεις ότι δεν την παλεύει.
Τα εχω δει ολα, κυριως ηθελα να μαθω πως ειναι μαζι τηςΓράψε εντυπώσεις.
Δες πρώτα κ το instagram της
σε κατι φωτο που εχει ανεβασει φαινεται να εχει κωλαρα, το καυλι μονο πεσμενο το εχουμε δει. Οσο για τη φατσα, φαινεται να εχει προσωπαρα αλλα σε καποιες φωτος οντως φαινεται αγριο.είναι αστέρι στο κρεβάτι και έχει δυνατά μπράτσα και δυνατό καλί το μεγαλύτερο δυνατό καβλί που έχω δει σε τρανς εως τωρα ... αλλα εχει αγρια φατσα !!!
Εγω που πηγα οταν ηταν Κομοτηνή μια χαρά ήταν κουκλαραΚαλησπερα
Μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες για την συγκεκριμενη?
Δώσε InstagramΓράψε εντυπώσεις.
Δες πρώτα κ το instagram της
Pely Kontarini νομίζω...Δώσε Instagram
Εμένα η εμπειρία μου μαζί της ήταν άθλια. Ήθελα να δοκιμάσω πρώτη φορά με κάποια και από όσα γράφεται διάλεξα την συγκεκριμένη. Της έστειλα στο Viber Εξηγώντας της ότι θα είναι η πρώτη μου φορά , πρέπει να αλλάξαμε 4 μηνύματα όλα κι όλα και άρχισε να παραπονιέται ότι την έπρηξα , και μετά μου έστειλε δυο κατεβατά με γαμοσταβριδια.Πολύ σοβαρή και καλό παιδί επίσης.