batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
Βατραχομούρη έχεις τη τάση να πετάγεσαι και να γαμ** τη κουβέντα. Δεν είναι όμορφο αυτό. Αναφέρεις ότι εσύ δεν είδες να έχει κακή συμπεριφορά. Σαφώς όμως αναφέρεις μια εμπειρία καθαρά δική σου και η οποία έγκειται σε υποκειμενισμό. Καλά κάνεις. Εγώ αναφέρω κάτι εντελώς διαφορετικό: "Πολλοί συναγωνιστές κατά καιρούς έχουν αναφέρει προβλήματα στη συμπεριφορά της." - Κανένας δεν είπε ότι είναι άσχημη, ή ότι δεν είναι σέξυ ή κάτι τέτοιο ή οτι δεν κάνει καλές πίπες πχ. Αυτό που εντοπίζω εγώ είναι ένας περίεργος, επιθετικός και άστατος χαρακτήρας. Μπορεί να σε βρίσει χωρίς λόγο πχ. Ένας εδώ είχε αναφέρει ότι την είχε γνωρίσει από κοντά, την έκανε add στο facebook και εκείνη χωρίς απολύτως κανένα λόγο του έγραψε βρισιές στον τοίχο του...Αυτό και μόνο σου φτάνει για να σχηματίζεις μια αρνητική εικόνα. Επίσης η περιγραφή που έδωσε ο παραπάνω φίλος (diverr_), δηλαδή ότι η Πέλυ ψαχνόταν για τσαμπουκά μαζί του, δείχνει κακή συμπεριφορά. Το τονίζω, δεν ξέρω αν είναι παιχνίδι όλο αυτό. Νομίζω πως όχι όμως. Εγώ όταν είμαι ευγενικός και σε σέβομαι απαιτώ το ίδιο και από σένα. Αν δεν προσπαθήσεις Άντε Γεια, δε πά να είσαι και το μοντέλο...Για μένα αλλά και για πολλούς άλλους η συμπεριφορά αυτή είναι "ντεκαυλέ" εντελώς.
μουτρο την ξερω πρυν καν βγει στη συγγρου ...