lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
ετσι ειναι αγαπη μου οι σταρς χα χα χα χαεσύ πουλάκι μου είσαι σαν τη RYANAIR, που έχει βάση την Ιρλανδια και κανει δρομολόγια σε όλη την Ευρώπη
ετσι ειναι αγαπη μου οι σταρς χα χα χα χαεσύ πουλάκι μου είσαι σαν τη RYANAIR, που έχει βάση την Ιρλανδια και κανει δρομολόγια σε όλη την Ευρώπη
κανονικα δεν επρεπε να απαντω σε ασχετες ερωτησεις οι οποιες το μονο σκοπο εχουν να γεμιζουν σελιδες αν εψαχνες λιγακι δηλαδη αν εκανες τον κοπο θα μαθαινες οτι ειμαι θεσσαλονικη γιατι εδω ειναι η βαση μου ......αλλα τι να λεμε τωρα αλλα λογια να αγαπιομαστε
και δεν τοχω κάνει ποτέ με σταρ...ετσι ειναι αγαπη μου οι σταρς χα χα χα χα
κριμα τουλαχιστον με μια ανεργη αεργη κοσμικη τρανς επρεπε να εχεις παεικαι δεν τοχω κάνει ποτέ με σταρ...
όταν βρω δεν θα την αφησω την ευκαιριακριμα τουλαχιστον με μια ανεργη αεργη κοσμικη τρανς επρεπε να εχεις παει
καλο ψαξιμο τοτεόταν βρω δεν θα την αφησω την ευκαιρια
ποτε μας ερχεσε Αθηνα ?
το εχω στο προγραμμα να ερθω 1 εβδομαδα στην αθηνα μεσα στο νοεμβριο......κανονιστε τα οικονομικα σας καντε λιγο οικονομια μεχρι να ερθω :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
να θημηθω αυτη την φωρα να παω γιατι παντα τ ξεχνω αυτο τ μωρο κ με καυλωνει αρκετα απο φωτο
σε περιμένουμε εναγωνίωςτο εχω στο προγραμμα να ερθω 1 εβδομαδα στην αθηνα μεσα στο νοεμβριο......κανονιστε τα οικονομικα σας καντε λιγο οικονομια μεχρι να ερθω :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
απ ότι κατάλαβα θα μας πηδήξει μετα μουσικής.. και με συναίσθημα αν κρινω απ τα λουλουδια..
χα χα χα χα χα παντα μου αρεσουν οι ανθρωποι που εχουν χιουμορ ..........χα χα χα χα χα χα και εσυ εχεις αρκετο μπραβοαπ ότι κατάλαβα θα μας πηδήξει μετα μουσικής.. και με συναίσθημα αν κρινω απ τα λουλουδια..