Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
υπάρχει περίπτωση να σου εγκρίνουν τη διαγραφή του λογαριασμού σου;; εδώ ο Στουρνάρας να υποβάλει παραίτηση θα γίνει δεκτή..
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΣ
Μήπως εισαι ο λάκης;πηρα μια μεγαλη αποφαση το τονιζω οτι ειναι δικη μου αποφαση .να διαγραψω τον λογαριασμο μου εδω στο μπουρδελα ,,,βαρεθηκα να απολογουμε παντα για το τι γραφω και το τι κανω ......ευχαριστω ολους που με στηριξαν ολα αυτα τα χρονια και δεν θα αναφερθω σε ονοματα και καταστασεις .η πραγματικη ζωη με περιμενει και οχι η ζωη στο ιντερνετ εχω φαει πολλες ωρες εδω μεσα διαβαζοντας την καθε σκεψη του καθενος απλα βαρεθηκα να ερχομαι σε αντιπαραθεση με το παραμικρο,,,,,,σας αγαπω ολους εχθρους και φιλους και σας ευχομαι να βρειτε το δρομο σας .γιατι ...........
υ.γ.ελπιζω να παρω εγκριση για διαγραφη του λογαριασμου μου
Κάτσε εδώ βρε Lia !! Που θα πας ; Πλάκα κάνουν τα παλικάρια για να περνάει ευχάριστα η ώρα! Εντάξει κάποιοι το παρακάνουν λίγο, αλλά μην δίνεις σημασία.πηρα μια μεγαλη αποφαση το τονιζω οτι ειναι δικη μου αποφαση .να διαγραψω τον λογαριασμο μου εδω στο μπουρδελα ,,,βαρεθηκα να απολογουμε παντα για το τι γραφω και το τι κανω ......ευχαριστω ολους που με στηριξαν ολα αυτα τα χρονια και δεν θα αναφερθω σε ονοματα και καταστασεις .η πραγματικη ζωη με περιμενει και οχι η ζωη στο ιντερνετ εχω φαει πολλες ωρες εδω μεσα διαβαζοντας την καθε σκεψη του καθενος απλα βαρεθηκα να ερχομαι σε αντιπαραθεση με το παραμικρο,,,,,,σας αγαπω ολους εχθρους και φιλους και σας ευχομαι να βρειτε το δρομο σας .γιατι ...........
υ.γ.ελπιζω να παρω εγκριση για διαγραφη του λογαριασμου μου
Ποια Αθήνα ρε Λια.. Ελα ΡοδοΚαλησπέρα Αθηνα
μεχρι ποτε..?Καλησπέρα Αθηνα
μην ορκιζεσαι....χαχαΜαλλον για 2 μερες ακομη
Χα χα χα αμα εχω εσενα μπορει να αλαξω γνωμη χα χα χΑ
Ωραιος πουτσος για τρελο ρουφηγμα....!Άντε ελα κοριτσι μου με το καλό θα σε περιμένω ......
βαριέμαι μονη μου η αλήθεια χα χα χα χα χα πάντως η Αθηνα πάντα μου ανεβάζει το ηθικό η αλήθεια να λέγεται
Τι καβλα είναι αυτό το εργαλείο?? Γλειφιτζούρι γαματοΆντε ελα κοριτσι μου με το καλό θα σε περιμένω ......
βαριέμαι μονη μου η αλήθεια χα χα χα χα χα πάντως η Αθηνα πάντα μου ανεβάζει το ηθικό η αλήθεια να λέγεται