Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
Καλησπέρα Αθηνα
κουκλαρα !
Καλησπέρα Αθηνα
Ωραιος πουτσος για τρελο ρουφηγμα....!
δεν πας μια βόλτα να μας πεις;;πρέπει να είναι και ζουμερός
συγνωμη που αργησα να σου απαντησω αλλα σημερα επεστρεψα απο διακοπες και σε ενημνερωνω πωσ ναι εχω στο προγραμμα να κατεβω αθηνα ακομη δεν ξερω ποτε ακριβως αλλα θα ενημνερωσω σχετικαΓεια σου καυλα....!Απο χειμώνα θα ξανα έρθεις Αθήνα;;
ΟΚ μωρο μ...περιμενουμε νεα σ...!συγνωμη που αργησα να σου απαντησω αλλα σημερα επεστρεψα απο διακοπες και σε ενημνερωνω πωσ ναι εχω στο προγραμμα να κατεβω αθηνα ακομη δεν ξερω ποτε ακριβως αλλα θα ενημνερωσω σχετικα
φιλακιαΟΚ μωρο μ...περιμενουμε νεα σ...!
κανονικα δεν επρεπε να απαντω σε ασχετες ερωτησεις οι οποιες το μονο σκοπο εχουν να γεμιζουν σελιδες αν εψαχνες λιγακι δηλαδη αν εκανες τον κοπο θα μαθαινες οτι ειμαι θεσσαλονικη γιατι εδω ειναι η βαση μου ......αλλα τι να λεμε τωρα αλλα λογια να αγαπιομαστεΚαλησπέρα κούκλα !Από Θεσσαλονίκη θα έρθεις ??
εσύ πουλάκι μου είσαι σαν τη RYANAIR, που έχει βάση την Ιρλανδια και κανει δρομολόγια σε όλη την Ευρώπηκανονικα δεν επρεπε να απαντω σε ασχετες ερωτησεις οι οποιες το μονο σκοπο εχουν να γεμιζουν σελιδες αν εψαχνες λιγακι δηλαδη αν εκανες τον κοπο θα μαθαινες οτι ειμαι θεσσαλονικη γιατι εδω ειναι η βαση μου ......αλλα τι να λεμε τωρα αλλα λογια να αγαπιομαστε