pater_georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τέκνο μου θέλεις να ξεραθώ, γιατί παρακαλώ;;;;Για να μην ακουσουμε το σντουπ που θα ξεραθει ο Πατερ?????????????????????
Τέκνο μου θέλεις να ξεραθώ, γιατί παρακαλώ;;;;Για να μην ακουσουμε το σντουπ που θα ξεραθει ο Πατερ?????????????????????
Να της ξεσκίσουμε τι ακριβώς, βλασφημο τεκνο μου;;;;;πατερ μαζι σου αλλα θα πιασουμε μεγαλη κουβεντα και θα αρχισουν αντιπαραθεσεις στο forum τις ευας και δεν κανει να τις το ξεσκισουμε
πατερ μαζι σου αλλα θα πιασουμε μεγαλη κουβεντα και θα αρχισουν αντιπαραθεσεις στο forum τις ευας και δεν κανει να τις το ξεσκισουμε
Οκ φίλε...Ξέρω και την άλλη καραμέλα: Ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα του χριστιανισμού". Σου είπα εγώ να λατρεύουμε τον Μέγα Κωνσταντίνο? Δηλαδή όλοι οι άλλοι φόνοι που έχουν γίνει για λόγους ασχέτουθρησκείας κλπ, είναι ιεροί?? Σε μια πολύ απλή παρατήρηση που έκανα, απαντάς με άσχετα παραδείγματα. Συγνώμη που σου χάλασα το προσωπικό σου forum, είρωνα των πάντων, pater-Georgie. Στο φινάλε, με κάτι το οποίο σιχαίνεσαι ή δεν πιστεύεις, γιατί ασχολείσαι μαζί του? Απαξίωσέ το με την αδιαφορία σου.Κατάντησες πολύ κουραστικός φίλε.Η μανία σου να μιλάς τόσο ατελείωτα με παπαδίστικα υπονοούμενα δείχνει και την ψυχολογική σου κατάσταση φίλε μου.Γιατί εντάξει η πλάκα, μία, δύο, τρείς, αλλά συνέχεια? Σου έγινε ψύχωση φίλε μου! Κι αφού είναι πλέον καθαρά 2-3 ατόμων το forum της Εύας, γιατί δεν το κλείνετε και να στλένετε μηνυματάκια ο ένας στον άλλο? Δεν την ξέρω την Εύα, αλλά είχε ενδιαφέρον το φορουμ της. Δυστυχώς όμως κατάντησε μέρος ψυχωτικών εκτονώσεων 1-2 ατόμων.Γιατί ρε Ευάκι?
Εύα, σ' ευχαριστώ.Και μια παράκληση...Βάλε και καμια φωτό πιο μεγάλη! Είσαι αστέρι!
παλιοκοριτσοΠαρακαλω....
Εχω βαλη αρκετες σημερα .........φιλακια
Καλησπέρα Ευάκι!!! Ποιος τόλμησε να εμπαίξει τη θεία; Ντροπή του!!!Οκ παιδια τελος .... Πατερ ανοιξε νεο Νικ στο μπουρδελα.............
Ορισμενοι δεν περνουν απο πλακα και προς θεου οχι προς τα θεια
Τελος
Καλησπέρα Ευάκι!!! Ποιος τόλμησε να εμπαίξει τη θεία; Ντροπή του!!!
Σου έλειψα, ατιμούλικο;
Ευάκι.. μίλα μας και μη μας αγαπάς!!