Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (9 μέλη και 39 επισκέπτες)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πατερ μαζι σου αλλα θα πιασουμε μεγαλη κουβεντα και θα αρχισουν αντιπαραθεσεις στο forum τις ευας και δεν κανει να τις το ξεσκισουμε
Να της ξεσκίσουμε τι ακριβώς, βλασφημο τεκνο μου;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τρεις μετάνοιες την ημέρα, τον πατηρ Γεώργιο κάνουν πέρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ε δεν εχεις τον θεο σου τελικα!!!!!δεν βγαζει ακρη κανεις με σενα :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
πατερ μαζι σου αλλα θα πιασουμε μεγαλη κουβεντα και θα αρχισουν αντιπαραθεσεις στο forum τις ευας και δεν κανει να τις το ξεσκισουμε

Οκ παιδια τελος .... Πατερ ανοιξε νεο Νικ στο μπουρδελα.............
Ορισμενοι δεν περνουν απο πλακα και προς θεου οχι προς τα θεια :( :( :( :( :( :( :(
Τελος

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Οκ φίλε...Ξέρω και την άλλη καραμέλα: Ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα του χριστιανισμού". Σου είπα εγώ να λατρεύουμε τον Μέγα Κωνσταντίνο? Δηλαδή όλοι οι άλλοι φόνοι που έχουν γίνει για λόγους ασχέτουθρησκείας κλπ, είναι ιεροί?? Σε μια πολύ απλή παρατήρηση που έκανα, απαντάς με άσχετα παραδείγματα. Συγνώμη που σου χάλασα το προσωπικό σου forum, είρωνα των πάντων, pater-Georgie. Στο φινάλε, με κάτι το οποίο σιχαίνεσαι ή δεν πιστεύεις, γιατί ασχολείσαι μαζί του? Απαξίωσέ το με την αδιαφορία σου.Κατάντησες πολύ κουραστικός φίλε.Η μανία σου να μιλάς τόσο ατελείωτα με παπαδίστικα υπονοούμενα δείχνει και την ψυχολογική σου κατάσταση φίλε μου.Γιατί εντάξει η πλάκα, μία, δύο, τρείς, αλλά συνέχεια? Σου έγινε ψύχωση φίλε μου! Κι αφού είναι πλέον καθαρά 2-3 ατόμων το forum της Εύας, γιατί δεν το κλείνετε και να στλένετε μηνυματάκια ο ένας στον άλλο? Δεν την ξέρω την Εύα, αλλά είχε ενδιαφέρον το φορουμ της. Δυστυχώς όμως κατάντησε μέρος ψυχωτικών εκτονώσεων 1-2 ατόμων.Γιατί ρε Ευάκι?

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Πολύ μαγκιά ρε φίλε χωράει μια οθόνη 17 ή 19 ιντσών.Την αντιδραστικότητά σου βρες αλλού να την εκφράσεις φίλε μου. Στο φινάλε, οφείλεις να σεβεσαι κάτι που πολύς κόσμος σέβεται. Δεν σου είπα να το ασπαστείς. Απλά άστο στην ησυχία του. Αν τόσο πολύ σε πορώνει το θέμα, μπες στο site της Εκκλησίας, και αντιπαρέθεσε τις απόψεις σου.Με άποψη και επιχειρήματα.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Οκ φίλε...Ξέρω και την άλλη καραμέλα: Ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα του χριστιανισμού". Σου είπα εγώ να λατρεύουμε τον Μέγα Κωνσταντίνο? Δηλαδή όλοι οι άλλοι φόνοι που έχουν γίνει για λόγους ασχέτουθρησκείας κλπ, είναι ιεροί?? Σε μια πολύ απλή παρατήρηση που έκανα, απαντάς με άσχετα παραδείγματα. Συγνώμη που σου χάλασα το προσωπικό σου forum, είρωνα των πάντων, pater-Georgie. Στο φινάλε, με κάτι το οποίο σιχαίνεσαι ή δεν πιστεύεις, γιατί ασχολείσαι μαζί του? Απαξίωσέ το με την αδιαφορία σου.Κατάντησες πολύ κουραστικός φίλε.Η μανία σου να μιλάς τόσο ατελείωτα με παπαδίστικα υπονοούμενα δείχνει και την ψυχολογική σου κατάσταση φίλε μου.Γιατί εντάξει η πλάκα, μία, δύο, τρείς, αλλά συνέχεια? Σου έγινε ψύχωση φίλε μου! Κι αφού είναι πλέον καθαρά 2-3 ατόμων το forum της Εύας, γιατί δεν το κλείνετε και να στλένετε μηνυματάκια ο ένας στον άλλο? Δεν την ξέρω την Εύα, αλλά είχε ενδιαφέρον το φορουμ της. Δυστυχώς όμως κατάντησε μέρος ψυχωτικών εκτονώσεων 1-2 ατόμων.Γιατί ρε Ευάκι?

Εγω ειπα απο μερια μου ΤΕΛΟΣ............... Δεν εχω με κανεναν να μοιρασω τιποτα αλλα ουτε και να παρεξηγουμε την πλακα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τωρα αν θιχτηκανε καποιοι ζηταω ΣΥΓΝΩΜΗ και ελιξε για εμενα εδω το ΘΕΜΑ.....
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
μαναρακι μου γραφτους στα παλια σου τα παπουτσια!εισαι αγκυρας ποσο και μεχρι τι ωρα?

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως δεν καταλαβαίνεις Ελληνικά; Ή παριστάνεις τον ψυχαναλυτή και με αποκαλείς ψυχωτικό!!!
Η ενασχόλησή μου με την εκκλησία είναι γιατί βρίσκω αστείο το λόγο της, διακαίωμά μου άλλωστε.
Η χώρα μας είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ όπου εαν ένας εστω πολίτης έχει αντίθετη γνώμη από τους υπόλοιπους ή έχει δικό του χιούμορ, θεωρείται ψυχωτικός ή δε ξέρω εγώ τι άλλο!!!
Επειδή όμως το ζήτησε η Εύα, θα αλλάξω παρατσούκλι και θα λέγομαι Καστρο!!!! 

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Εύα, σ' ευχαριστώ.Και μια παράκληση...Βάλε και καμια φωτό πιο μεγάλη! Είσαι αστέρι!

psedelic

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευάκι είσαι δουλειά σήμερα? θέλω να περασω για να.... :boobies:

TAKISMT

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευάκι είσαι και πολύ καβλέ θεματάκι!!
Παίζει φάση εκτός Αγκύρας(π.χ. σε hotel).
Σου έχω στείλει pm

Φιλάκια

ΥΓ: Είσαι η απόλυτη κάβλα με τα ψιλοτάκουνα και τα έκφυλα που φοράς 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Οκ παιδια τελος .... Πατερ ανοιξε νεο Νικ στο μπουρδελα.............
Ορισμενοι δεν περνουν απο πλακα και προς θεου οχι προς τα θεια :( :( :( :( :( :( :(
Τελος
Καλησπέρα Ευάκι!!! Ποιος τόλμησε να εμπαίξει τη θεία; Ντροπή του!!!
Σου έλειψα, ατιμούλικο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TAKISMT

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευάκι.. μίλα μας και μη μας αγαπάς!! :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!