You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εννοηται ρε συ! Πολλες φορες! Εχεις να προτηνεις κατι αλλο για Αθηνα; Σε μπουρδελο η και σε πιατσα.
καρμεν εχεις παρει?
χριστινα?
εχεις καμια υποχρεωσει λογο εορτης '' κωστα - ελενη '' ? ή θα πας σπιτι για ξεκουραση , λεω να κατεβω . τι λες ? .....
Μωρο μου καλα εισαι ??????
μια χαρα , ελεγα να κατεβω εχθες , αλλα δεν τα καταφεραμε να συνενοηθουμε καλα , δεν πειραζει , θα τα πουμε απο κοντα , φιλια πολλα !!!!!!Μωρο μου καλα εισαι ??????
μια χαρα , ελεγα να κατεβω εχθες , αλλα δεν τα καταφεραμε να συνενοηθουμε καλα , δεν πειραζει , θα τα πουμε απο κοντα , φιλια πολλα !!!!!!
οκ μωρο μου
Ρε παίδες ,συγγνώμη κιόλας και στην Εύα αν την προσβάλω, είμαι νέος στο άθλημα και θα ήθελα να δοκιμάσω να αρχίσω με την Εύα γιατί από κορμί λέει πολλά... Φοβάμαι όμως μη ξενερώσω ανέχει πολύ αντρικά χαρακτηριστικά... Θα ήθελα καμία άποψη πριβέ... Ευχαριστώ
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Ρε παίδες ,συγγνώμη κιόλας και στην Εύα αν την προσβάλω, είμαι νέος στο άθλημα και θα ήθελα να δοκιμάσω να αρχίσω με την Εύα γιατί από κορμί λέει πολλά... Φοβάμαι όμως μη ξενερώσω ανέχει πολύ αντρικά χαρακτηριστικά... Θα ήθελα καμία άποψη πριβέ... Ευχαριστώ
fan_club_pitsi
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχαχαχααχχαχαχααχΡε παίδες ,συγγνώμη κιόλας και στην Εύα αν την προσβάλω, είμαι νέος στο άθλημα και θα ήθελα να δοκιμάσω να αρχίσω με την Εύα γιατί από κορμί λέει πολλά... Φοβάμαι όμως μη ξενερώσω ανέχει πολύ αντρικά χαρακτηριστικά... Θα ήθελα καμία άποψη πριβέ... Ευχαριστώ
κοιτα αναμεσα στα ποδια που λειπει ενα κομματι απο το παζλ και αν δε σε ενοχλει ορμα
μπορει να το εχει φαει αυτο το κομματι το σκυλι της τρελογριας απο τη λιοσιων
παντως θα εχεις να το λες με περηφανεια για την πρωτη σου φορα
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ευα ελα στα ντελα του βολου
για τρελο μπερντε...
για τρελο μπερντε...
ευα ελα στα ντελα του βολου
για τρελο μπερντε...
Σε ευχαρηστω πολυ αλλα ακομα μου αρεσει στην Αθηνα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θα σε απαγαγω μικρο πεταλουδακι :-*
θα σε απαγαγω μικρο πεταλουδακι :-*
Θα σε περιμενω
Παρόμοια θέματα