Σωστά!! Τώρα ξέρω τι είσαι, νοσοκόμα υψηλών θερμοκρασιών και έντονων κραδασμών!!!
Αχ Μαρουλια μου και που να σφιξουν η ζεστες να δεις τι εχει να γινει
Σωστά!! Τώρα ξέρω τι είσαι, νοσοκόμα υψηλών θερμοκρασιών και έντονων κραδασμών!!!
Οχι μωρο μου ειμαι ανεφ κριτικωνΕίσαι πολύ καύλα μωρό μου......
Για τη Μαριάννα που δουλεύει μαζί με το μωρό μας υπάρχει καμιά κριτική?????
Οχι μωρο μου ειμαι ανεφ κριτικων
Γιατι ευουλα μου σημερα θελω και εγω να παιξωΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ζαβολιαραααααααααααααα
Τότε να δεις πόσες "νοσοκόμες" θα χρειστούν για να συνέλθω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Αχ Μαρουλια μου και που να σφιξουν η ζεστες να δεις τι εχει να γινει
Τότε να δεις πόσες "νοσοκόμες" θα χρειστούν για να συνέλθω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Όχι, αλλά έχω πολύ καλό φίλο γιατρό στον "Ευαγγελισμό"!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Βιβλιαριο του Ι.Κ.Α εχεις ματακια μου ???????????
Κι εγώ τι να πώ! την Ευα την γνώρισα πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα. Φ α ν τ α σ τ ι κ ή!!!! Οι φωτογραφίες την αδικούν!
Και όχι μόνο ακομπλεξάριστη ανοιχτό μυαλό άριστος χαρακτήρας και πολύ-πολύ καλό παιδί! Την θεωρώ φίλη.
Με κέρδισε και την ευχαριστώ!
Τι σχέση έχουν τα κριτήρια με τους Μανιάτες; Και μάλλον θα εννοούσε υπεράνω κριτηρίων.Μηπως με Μανιατες?????
Με μια μονο λεξει EVA η φωτο που σου ειπα με τις καρεκλες την εκανες ακομη πιο σεξυ απο οτι φανταστηκα εισαι τελεια αυτες βεβαια ηταν δυο λεξεις αλλα δεν τρεχει καστανο
Πως γίνεται να μην έχεις, αφού όλοι έχουμε; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Οχι υπερανω ειπα οτι δεν εχω . εξαλου δεν με διακρινει τετοια επαρση