Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εύα έλεος, φτάνει πια εκτός και αν θέλεις να καταντήσω σαν και αυτόν που δείχνει το άβατάρ μου!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ευάκι καλησπερα!!! Τι κάνεις??? Θα ανοίξεις το MSN να σου πω κάποια πράγματα??? proedros

matadores

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Φιλε μιλας για την Αλεξια την Βλαχα,απαραδεκτη περιποιηση, αλκολικη, παντα μεθυσμενη, που ειναι γεματη ουλες απο λιποαναρροφισεις , μεχρι και στα μπρατσα.Ολο μαλακιες λες ρε φιλε , φιλη , ειπαμε οχι και τον απατεωνα, best.

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ευάκι καλησπερα!!! Τι κάνεις??? Θα ανοίξεις το MSN να σου πω κάποια πράγματα??? proedros

Ματακια μου μπλοκαρε το ΜΣΝ μου και δεν ξερω να το φτιαξω :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε μιλας για την Αλεξια την Βλαχα,απαραδεκτη περιποιηση, αλκολικη, παντα μεθυσμενη, που ειναι γεματη ουλες απο λιποαναρροφισεις , μεχρι και στα μπρατσα.Ολο μαλακιες λες ρε φιλε , φιλη , ειπαμε οχι και τον απατεωνα, best.

κριμα ...
εισαι ο μοναδικος που εχει αρνητικη γνωμη για την συγκρεκριμενη.

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
ευάκι Παρασκευή που θα είσαι???

matadores

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω και ολος ο Βολος που το βλεπει το θεαμα συνεχως. Τις προαλες την ειχα δει πανω σε μια μηχανη και ειχε βαλει κατι τεραστια φτερα αγγελου και εκανε βολτες μεσα στο Βολο. Δηλ. τωρα αυτο ειναι το καλυτερο που εχεις να μας προτηνεις; ειπαμε μην γαμαμε και την νοημοσυνη ρε ανθρωπε

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κριμα ...
εισαι ο μοναδικος που εχει αρνητικη γνωμη για την συγκρεκριμενη.

Παντως η Αλεξια ειναι παρα πολυ καλο παιδι και την ξερω αρκετα χρονια  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τωρα αν ετυχε να εισαι εσυ ο τυχερος που κακοπερασες μαζι της τοτε τι να πω ειλικρινα δεν ξερω...... Της ευχομαι να ειναι καλα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειπα πως ειναι η μοναδικη εκει ,απλα ειπα πως ειναι και αυτη εκει!!!!
παρε τη τζενη τοτε τι να σου πω..αν ειναι ακομη εκει βεβαια.

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Ρενε και η Ζωζω που ειπες πριν που δουλευουν; Αξηζει μια επισκεψη;

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Η Ρενε και η Ζωζω που ειπες πριν που δουλευουν; Αξηζει μια επισκεψη;

η ρενε δε δουλευει πια,η ζωζω ειχε περασει απο βολο  κανα 2 φορες αλλα τωρα δε ξερω που ακριβως δουλευει φιλε μου.
εσυ εισαι αθηνα?

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω Αθηνα ειμαι. Καταγογη απο Βολο και παω που και που, κυριως καλοκαιρια. Γουσταρω τρελα "μεταλαγμενες νεραιδες" (εγραψες  :rockon: :rockon: :rockon:) αλλα εχω γινει πολυ απαιτητηκος με τα χρονια. Θελω να χτυπαω κορυφη!!! 

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγω Αθηνα ειμαι. Καταγογη απο Βολο και παω που και που, κυριως καλοκαιρια. Γουσταρω τρελα "μεταλαγμενες νεραιδες" (εγραψες  :rockon: :rockon: :rockon:) αλλα εχω γινει πολυ απαιτητηκος με τα χρονια. Θελω να χτυπαω κορυφη!!! 

αλικη απο λουκα νικα και σαρρη ,εχεις δοκιμασει?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπερα Μαρουλια μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Με εχει τρελανει το Αβαταρ σου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αν θέλεις να "κατεβάσεις" εικονίδια όπως αυτό που έχω στο άβατάρ του, πήγαινε στο avaxsphere.com και πληκτρολόγησε msn emoticons εκεί που υπάρχει η ένδειξη search στην αριστερή πλευρά της οθόνης. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν θέλεις να "κατεβάσεις" εικονίδια όπως αυτό που έχω στο άβατάρ του, πήγαινε στο avaxsphere.com και πληκτρολόγησε msn emoticons εκεί που υπάρχει η ένδειξη search στην αριστερή πλευρά της οθόνης. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Σε ευχαρηστω  πολυ Μαρουλια μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

panosrs

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στο ποιο καυλιαρικο μωρο.τι κανεις ευακι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom