Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
ευα μωρο μου μην ασχολεισαι εσυ εχεις τον λαο σου που σε λατρευει

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
ευακι για δεσ το μσν τωρα!!!!
με βλεπεις?
:rolleyes:

Gangsta

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευα δεν μου ειπες τελικα λεπτομερειες...

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
από την άλλη και εγώ εκτός σε βλέπω... να περάσω? :think: :think: :think:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια προς τι ο πανικος η ευα δεν εκρυψε το επαγγελμα της οσο για σενα φιλε μου φαινεσαι σαν να θιγεται η οικονομικη σου υποσταση και προσπαθεις να της κανεις δυσφημιση .Τελικα τι παιζει με σενα........................ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ?????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
καλο σου βραδυ κουκλα , τωρα που σε ξαναειδα  (φωτο ) , μπορω να κοιμιθω .......... αχ .......... αχ .......... ααχ.....

Maounakos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κουκλαρα μου δες τα πμ σου!!!!φιλακια!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ναι θιγετε γιατι εχω το απεναντι μαγαζι και θελω να βαλω για τσατσα τον τυπο με το master  τον tonik21 και για να σφουγγαριζει και να μαζευει τις καποτες τον vizolagno.οσο για τον μαρουλια θα τον στειλω σχολειο να μαθει καποιες λεξεις γιατι του λειπουν βασικες και πολλες.ελπιζω να σας απαντησα στις αποριες σας.η ευα απαλλασετε γιατι θελει laptop και δεν εχει τελειώσει ουτε το δημοτικό(αν εκανες καμια πιπα πανεπιστήμιο θα ειχες τελειωσει,αλλα που μυαλο)και τωρα ignore(άνοιξε λεξικο για να μαθεις τι σημαίνει αυτο ευα) μαλακες αυτου το topic αρκετα ασχολήθηκα μαζι  σας και σας εδωσα και αξια απαντώντας σας.το επιπεδο σας ειναι το ιδιο με ενος οχετού(επισης λεξικό ευα).τωρα γραψτε οτι θελετε δεν προκειται να ξαναδιαβασω το topic αυτο.σκατα στα μουτρα σας...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.............

Μην βρίζεις και μην το διαβάζεις εαν σε θίγει.

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν κόβεις την πίτα στην μέση ... ελπίζω εκ παραδρομής

johnvais

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου Ευάρα είμαι νέος στο forum  αλλα διάβασα τα καλύτερα για σένα μωρό μου και θα ήθελα να σε δοκιμάσω !!!! Να σε ρωτήσω ρε μωρό σύχναζες στο paparazzi ?

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου Ευάρα είμαι νέος στο forum  αλλα διάβασα τα καλύτερα για σένα μωρό μου και θα ήθελα να σε δοκιμάσω !!!! Να σε ρωτήσω ρε μωρό σύχναζες στο paparazzi ?

καλος ειρθες μωρο μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

οχι δεν ειχα παει ποτε μου εκει αν και μου αρεση που καποια χρονια πριν τραγουδαγε η αγαπημενη μου Τζενη Βανου αλλα παντα κατι μου τυχενε και δεν πηγα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

[/quote]
Καλημέρα Εύα!!! (Εύα your back-Μήπως θα θελες να στην ξύσω;) Η πανεπιστημιακή μόρφωση απο μόνη της δεν αποτελεί κριτήριο ούτε κόσμιας συμπεριφοράς ούτε κοινωνικής παιδείας. Επειδή κάποιος ξέρει να γράφει και να διαβάσει, δεν σημαίνει ότι ξέρει και να σκέφτεται (Κάντιος-καλό ε;). Άρα μη στενοχωριέσαι για τον χθεσινοβραδινό ανόητο. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα Εύα!!! (Εύα your back-Μήπως θα θελες να στην ξύσω;) Η πανεπιστημιακή μόρφωση απο μόνη της δεν αποτελεί κριτήριο ούτε κόσμιας συμπεριφοράς ούτε κοινωνικής παιδείας. Επειδή κάποιος ξέρει να γράφει και να διαβάσει, δεν σημαίνει ότι ξέρει και να σκέφτεται (Κάντιος-καλό ε;). Άρα μη στενοχωριέσαι για τον χθεσινοβραδινό ανόητο. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Παντου και παντα υπαρχουν πικροχολη ανθρωποι  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Αλλα και τι να κανο εγω??????? μπορο εγω να αλαξω τον κοσμο ?????
και ποια ειμαι εγω για να το κανο αυτο ??? η και γιατη να το κανο ????????Μαρουλια μου ας ειναι καλα ο Κυριος αυτος και ευχωμαι ολοψυχα να μην περαση αυτα που περασα εγω :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: Ελπιζω να εισαι καλα κι εσυ μετα το ταξιδη σου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom