g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
ευα μωρο μου μην ασχολεισαι εσυ εχεις τον λαο σου που σε λατρευει
Παιδια προς τι ο πανικος η ευα δεν εκρυψε το επαγγελμα της οσο για σενα φιλε μου φαινεσαι σαν να θιγεται η οικονομικη σου υποσταση και προσπαθεις να της κανεις δυσφημιση .Τελικα τι παιζει με σενα........................
καλο σου βραδυ κουκλα , τωρα που σε ξαναειδα (φωτο ) , μπορω να κοιμιθω .......... αχ .......... αχ .......... ααχ.....
ναι θιγετε γιατι εχω το απεναντι μαγαζι και θελω να βαλω για τσατσα τον τυπο με το master τον tonik21 και για να σφουγγαριζει και να μαζευει τις καποτες τον vizolagno.οσο για τον μαρουλια θα τον στειλω σχολειο να μαθει καποιες λεξεις γιατι του λειπουν βασικες και πολλες.ελπιζω να σας απαντησα στις αποριες σας.η ευα απαλλασετε γιατι θελει laptop και δεν εχει τελειώσει ουτε το δημοτικό(αν εκανες καμια πιπα πανεπιστήμιο θα ειχες τελειωσει,αλλα που μυαλο)και τωρα ignore(άνοιξε λεξικο για να μαθεις τι σημαίνει αυτο ευα) μαλακες αυτου το topic αρκετα ασχολήθηκα μαζι σας και σας εδωσα και αξια απαντώντας σας.το επιπεδο σας ειναι το ιδιο με ενος οχετού(επισης λεξικό ευα).τωρα γραψτε οτι θελετε δεν προκειται να ξαναδιαβασω το topic αυτο.σκατα στα μουτρα σας...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.............
Μην βρίζεις και μην το διαβάζεις εαν σε θίγει.
δηλαδή αυτός δεν βρίζει? άφησε το μηνυμά μου και αν τον θίγει μην το διαβάσει και αυτός...
δεν κόβεις την πίτα στην μέση ... ελπίζω εκ παραδρομής
120 κιλά και 1,90cm που είμαι, συνήθως την τρώω όλη........ ;)
Γεια σου Ευάρα είμαι νέος στο forum αλλα διάβασα τα καλύτερα για σένα μωρό μου και θα ήθελα να σε δοκιμάσω !!!! Να σε ρωτήσω ρε μωρό σύχναζες στο paparazzi ?
Καλημέρα Εύα!!! (Εύα your back-Μήπως θα θελες να στην ξύσω;) Η πανεπιστημιακή μόρφωση απο μόνη της δεν αποτελεί κριτήριο ούτε κόσμιας συμπεριφοράς ούτε κοινωνικής παιδείας. Επειδή κάποιος ξέρει να γράφει και να διαβάσει, δεν σημαίνει ότι ξέρει και να σκέφτεται (Κάντιος-καλό ε;). Άρα μη στενοχωριέσαι για τον χθεσινοβραδινό ανόητο.Καλημερα
Καλημέρα Εύα!!! (Εύα your back-Μήπως θα θελες να στην ξύσω;) Η πανεπιστημιακή μόρφωση απο μόνη της δεν αποτελεί κριτήριο ούτε κόσμιας συμπεριφοράς ούτε κοινωνικής παιδείας. Επειδή κάποιος ξέρει να γράφει και να διαβάσει, δεν σημαίνει ότι ξέρει και να σκέφτεται (Κάντιος-καλό ε;). Άρα μη στενοχωριέσαι για τον χθεσινοβραδινό ανόητο.