You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ξερει κανεις που δουλευει η κελλυ που ηταν στο κολωνου 30β?περασα και η τσατσα μου ειπε οτι σταματησε απο κει,και δενξερει που δουλευει..
Τι ώρες παίζει?
Η Ευα στο Αχαρνων 104 παιδες.....
Οσοι θυμουνται τις σελιδες απο το ΒΗΜΑMAGAZINO,με φωτογραφιες της, στην εσωτερικη πορτα της Αλκιβιαδου 16Γ',να επισημανω οτι η φωτογραφιση ειχε γινει στην Αχαρνων 104.Τι ώρες παίζει?
Ξέρεις ποιές μέρες και ώρες είναι εκεί?
Οσοι θυμουνται τις σελιδες απο το ΒΗΜΑMAGAZINO,με φωτογραφιες της, στην εσωτερικη πορτα της Αλκιβιαδου 16Γ',να επισημανω οτι η φωτογραφιση ειχε γινει στην Αχαρνων 104.
Μιας και ξεκινησα το thread αυτο Ιανουαριο 2007, νομιζω οτι θα ηταν σκοπιμο να σημανω και το τελος του, κατα συμπτωση, στην εκπνοη σχεδον του ετους. Οπως πληροφορησε ηδη ο συναγωνιστης cgboy, η Ευα, ανευ υδραυλικων πλεον, δουλευει στην Αχαρνων 104.Κατα κριτικη του συναγωνιστη frappes, ο οποιος την πηρε χθες το πρωι , ηταν εξαιρετικης αποδοσης.
Ευα welcome back !!!
OVER AND OUT
Ευα welcome back !!!
OVER AND OUT
copy...OVER AND OUT
dinamyte....πες μας και που σε βρισκουμε...+ωρες και μερες...Τρελά αγόρια με ανακαλύψατε!
Επέστρεψα "ανανεωμένη" και ξαναμένη, αλήθεια πως με βλέπετε στη φώτο?
Περιμένω τα σχόλια σας από κοντά.
Φιλάκια
sorry baby δεν το ειδα...να σαι καλα!Ρε αγόρια, αφού φαίνεται στην υπογραφή μου σε κάθε post.
Αλλά το γράφω άλλη μια φορά Δευτ-Τετ (πρωί) και Πεμπ-Παρ (όλη μέρα)
Αχαρνών 104.
Φιλάκια πολλά σε όλους.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αλ αγόρι μου όρμηξες μου φαίνεται....άντε βρε καλό βόλι...Τιμοκαταλογο ξερουμε???
ειναι αναρτημενος μολις μπεις δεξια...χχαχχαχαχααχΤιμοκαταλογο ξερουμε???
Υγ πρεπει να αλλαξει τιτλο το θρεντ σε "Τρανς Αγαπη τελος-Τωρα Ευα" !!!!
Μωρακια μου ειμαι αρκετα καβλωμενη και θελω αρκετο σκισιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας περιμενω καβλωμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS:Συμφωνώ πρέπει οι administrators, να αλλάξουν το τίτλο του thread πλέον σε
EVA is back and hot
Σας περιμενω καβλωμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS:Συμφωνώ πρέπει οι administrators, να αλλάξουν το τίτλο του thread πλέον σε
EVA is back and hot
ειναι αναρτημενος μολις μπεις δεξια...χχαχχαχαχααχ
Υγ πρεπει να αλλαξει τιτλο το θρεντ σε "Τρανς Αγαπη τελος-Τωρα Ευα" !!!!
επειδή σε πάω αν και είσαι γαύρος το άλλαξα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K