sleepless32
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καποια φωτο της Ευας υπαρχει ?
η εύα είναι ότι πιο εκπληκτικό και έκφυλο έχω γαμήσει.απίστευτη συμμετοχή γούσταρε τρελά.έχει κανείς νέα της;
Αφου οντως αφησε το Αλκιβιαδου 16Γ', που προκειται να παει ? Νεωτερα εχουμε ?Η ευα εχει γυρισει και σε λιγες μερες αφου ετοιμασει τα γυναικια χαρτια της επιστρεφει δυναμικα!
Με δικο της μπουρδελο
μια SLK 200 ασημί του 2000
συναγωνιστη δεν εχω καμια σχεση με τρανς και τα συναφη.αλλα επεσε το ματι μου στο στουντιο της Αχαρνων 106.Εκει εχω γαμησει προσωπικα πανω απο 20 φορες.ολες ηταν γυναικες κανονικες τσεχες,ρωσιδες,ουκρανες,ρουμανες,αλβανιδες,τσιγγανες και λοιπα.μηπως της προεδρου το μαγαζι ειναι το διπλα στο 104 που ανεβαινεις τις σκαλες με την κοκκινη αποχρωση? γιατι επαναλαμβανω το αχαρνων 106 αποκλειεται να ειναι.Υπομονη...Συντομα η Ευα στο μαγαζι της προεδρου ΑΧΑΡΝΩΝ 106 για αρχη γιατι πρεπει να προσεχει φρεσκοχειρουργημενη και ετσι δεν θα μπορει καθημερινα να παιρνει πολλους πελατες και αμεσως μετα η ΕΥΑ στο ΣΑΡΡΗ(ιδιοκτησια της ΑΛΙΚΗΣ πλεον αφου αγοραστηκε απο την Γιωτα εναντι 60000 ευρω)
Σωστότατος...της προέδρου είναι το 104!συναγωνιστη δεν εχω καμια σχεση με τρανς και τα συναφη.αλλα επεσε το ματι μου στο στουντιο της Αχαρνων 106.Εκει εχω γαμησει προσωπικα πανω απο 20 φορες.ολες ηταν γυναικες κανονικες τσεχες,ρωσιδες,ουκρανες,ρουμανες,αλβανιδες,τσιγγανες και λοιπα.μηπως της προεδρου το μαγαζι ειναι το διπλα στο 104 που ανεβαινεις τις σκαλες με την κοκκινη αποχρωση? γιατι επαναλαμβανω το αχαρνων 106 αποκλειεται να ειναι.
Σωστότατος...της προέδρου είναι το 104!