Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

nikosathens

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
prin 10-12 χρονια η κουμαριανου μου ειχε κανει το τελειοτερο γαμησι. κολαρα στα 4 γυμνασμενη, συμετειχε το γουσταρε. ημουν και πιτσιρικασ τοτε γυρω στα 20. τρελη κολαρα με λαδια πανο τρελα. τοσο πολυ χαλασε τςρα ρε παιδια?

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Η Ευα της Αλκι΄βιάδους καμία σχέση δεν έχει με την Ευα Κουμαριανου. Προκειται για δυο μδιαφορετικες τρανς με απλη συνωνυμια στο μικρό ονομα. Η Ευα της αλκιβιαδου, ειχε μπουρδελο εκει που σωστα αναφερεται πιο πανω οτι πλεον εχει πουληθει. Η κουμαριανου εμφανιζεται Συγγρού πολυ σπάνια. Οποιος εχει πληροφοριες για την ΕΥΑ την μονδικη της Αλκιβιαδου, να τισ δωσει δημοσια γιατι προκειται περι τρανσ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ!!!!

Asbette

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια, καλη αυτη η Ευα??? ακουω πολυ καλα λογια...
που βρισκεται τωρα? οποις ξερει pm παρακαλω!

SUPERBUS

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Συμφωνα με πληροφοριες, η μοναδικη και αξεπεραστη τρανς ΕΥΑ δουλευει κατα διαστηματα επαρχια, αλλα και με ραντεβου και εχει αλλαξει το κινητο της.
Ελπιζω συντομα να εχω περισσοτερες λεπτομερειες.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Συμφωνα με πληροφοριες, η μοναδικη και αξεπεραστη τρανς ΕΥΑ δουλευει κατα διαστηματα επαρχια, αλλα και με ραντεβου και εχει αλλαξει το κινητο της.
Ελπιζω συντομα να εχω περισσοτερες λεπτομερειες.

περιμενουμε με αγωνια ............ :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Asbette

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
περιμενουμεεεεε..............
με πολυ αγωνια...............

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μιπως ειναι απο χαλκιδα αυτη η Ευα????? :bottom: :bottom: :bottom:

SUPERBUS

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ξερω από που καταγεται, ομως εμενε (πιθανον να μενει ακομα) στο Περαμα.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Εχει μετακινηθει απο κει προς το Μεγαλο Πευκο, μαλλον δουλευει μονον με ραντεβου πλεον.

kourtinas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εμαθα σημερα, πηγαινωντας απο Αλκιβιαδου 16Γ', οτι η περιφημη και κορυφαια trans Ευα δεν δουλευει πλεον εκει. :headbang:
Στην θεση της, Αγαπη, Ανατολικη,μεσηλιξ, μεγεθους σωματος και βυζων μαλλον προς XXL, η οποια κανει διαφορα και ακαπωτα, απ'οτι ειπε ο τσατσος :idiot:

Oχι ρε γαμωτο και ειχα σκοπο να  κατεβασω μια καρτελα αρνταν για να γαμησω τραβελι...φτου γκαντεμια

SUPERBUS

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ως γνωστον η ΕΥΑ ειναι κατι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ, οσοι την εχουν δοκιμασει καταλαβαινουν!!!
Δυσκολα θα βρεθει καποιο υποκαταστατο της.
Πρεπει να εντεινουμε τις προσπαθειες μας για να την εντοπισουμε.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ως γνωστον η ΕΥΑ ειναι κατι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ, οσοι την εχουν δοκιμασει καταλαβαινουν!!!
Δυσκολα θα βρεθει καποιο υποκαταστατο της.
Πρεπει να εντεινουμε τις προσπαθειες μας για να την εντοπισουμε.
Παρασκευή....''Φώς στο Τούνελ'' από την Αγγελική Νικολούλη.....

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
που ναι η ΕΥΑ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟ????????
Η Ευα γουσταρε με τρελα αυτο που εκανε!!! Ειχε την καυλα μεσα της! Επαγγελματιας αλλα το γουσταρε τοσο που στο εδειχνε. αμα δεν σε ηθελε δεν ειχε προβλημα να το πει. πηδιοτανε μονο με οσους πραγματικα ηθελε!!!!!!!!!!!!!
αχχχχχχχχχχ ΕΥΑ..........

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Προσοχη...ΣΕΞ με την Ευα με διπλο
Οποιος καταλαβε...
Παλιοτερα με το ιδιο προβλημα ηταν και καποια Κριστιν την οποια εστειλαν και αυτη.
ΠΡΟΣΟΧΗ παιδια (καλο το πολυ μεγαλο για τους πολυ "αντρες" αλλα θελει και προσοχη)

petros010203

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχει μετακινηθει απο κει προς το Μεγαλο Πευκο, μαλλον δουλευει μονον με ραντεβου πλεον.

Αν είναι αυτή, την έχω πετύχει στο zoo.gr με nick evita_trans. Μου είχε ανοίξει κάμερα 2-3 φορές και είχα πάθει πλάκα. Έχει περισσότερη θηλυκότητα κι από γυναίκα. Απλά απίστευτη....

specialguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Προσοχη...ΣΕΞ με την Ευα με διπλο
Οποιος καταλαβε...
Παλιοτερα με το ιδιο προβλημα ηταν και καποια Κριστιν την οποια εστειλαν και αυτη.
ΠΡΟΣΟΧΗ παιδια (καλο το πολυ μεγαλο για τους πολυ "αντρες" αλλα θελει και προσοχη)

Τι ενοεις καλο το πολυ μεγαλο???

SUPERBUS

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Η ΕΥΑ εντοπίσθηκε. Μενει στο Μεγαλο Πευκο (εξοδος ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ μετα απο διοδια Ελευσινας) και δεχεται στο σπιτι η και παει ραντεβου, μονο για ατομα που ξερει καλa.
Τη συναντησα εξω και πηγαμε σε δικο μου χωρο. Περιττο κα σας πω οτι
ηταν εκπληκτικη εμπειρια, καλυτερα από παλια.
Εχω το κινητο και το email της.Θα τη βρειτε και στο zoo.gr ως
evita_trans.

petros010203

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η ΕΥΑ εντοπίσθηκε. Μενει στο Μεγαλο Πευκο (εξοδος ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ μετα απο διοδια Ελευσινας) και δεχεται στο σπιτι η και παει ραντεβου, μονο για ατομα που ξερει καλa.
Τη συναντησα εξω και πηγαμε σε δικο μου χωρο. Περιττο κα σας πω οτι
ηταν εκπληκτικη εμπειρια, καλυτερα από παλια.
Εχω το κινητο και το email της.Θα τη βρειτε και στο zoo.gr ως
evita_trans.

Για την ταρίφα δεν ανέφερες τπτ....

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΥΑ.....
Ευχομαι να ειναι καλα και να γυρισει υγιης, αλλά σορρυ εγω δεν θα συνησφερω αφου την προτιμουσα γιαυτο που ηταν. γιαυτο που εγινε βρισκω και πραγματική γυναικα. Παντως μακαρι να μην μετανοιωσει ποτε.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ευχομαι να ειναι καλα και να γυρισει υγιης, αλλά σορρυ εγω δεν θα συνησφερω αφου την προτιμουσα γιαυτο που ηταν. γιαυτο που εγινε βρισκω και πραγματική γυναικα. Παντως μακαρι να μην μετανοιωσει ποτε.
+ 1000 !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom