για να δουμε αν θα χαλάσει και εσένα;Αφου σε χαλαει το υψος μου τοτε γιατη να βρεθουμε??????????? :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
Την Τριτη μωρο μου πρωι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σημερα απογευμα ? μετα της 18.00 ?
σημερα απογευμα ? μετα της 18.00 ?
Μετα της 17.00 ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
george1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μορακι δεσ λιγο τα πμ............εισε καυλα.......
Καλησπέρα ψηλό και καθαρόαιμο(;) άλογο!!! Πήρες τα σχόλια μου για το βιβλίο;
Αν όχι, θα σου τα ξαναστείλλω.
Ένα μόνον έχω να πω, προς το παρόν. Μέσα από το βιβλίο μου χάρισες 3 ώρες γέλιου με τον απίστευτο τρόπο που αναλύει μια πολυπράγμονας και αμόρφωτη αεροσυνοδός (δηλαδή, μια ιπτάμενη γκαρσόνα) ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό θέμα.
Η κοπέλλα αξίζει το βραβείο Πούλιντζερ ανοησίας και το βραβείο ανερχόμενης φιλοσόφου, εφάμιλλης του Αριστοτέλη (φιλοσόφου που ίδρυσε τις περισσότερες των επιστημών και ενός από τους σημαντικότερους όλων των εποχών).
Ελπίζω να μην ταυτιστείς με τη συνονόματη ηρωίδα και αποπειραθείς να κάνεις κάποιο απονενοημένο διάβημα.
Αν όχι, θα σου τα ξαναστείλλω.
Ένα μόνον έχω να πω, προς το παρόν. Μέσα από το βιβλίο μου χάρισες 3 ώρες γέλιου με τον απίστευτο τρόπο που αναλύει μια πολυπράγμονας και αμόρφωτη αεροσυνοδός (δηλαδή, μια ιπτάμενη γκαρσόνα) ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό θέμα.
Η κοπέλλα αξίζει το βραβείο Πούλιντζερ ανοησίας και το βραβείο ανερχόμενης φιλοσόφου, εφάμιλλης του Αριστοτέλη (φιλοσόφου που ίδρυσε τις περισσότερες των επιστημών και ενός από τους σημαντικότερους όλων των εποχών).
Ελπίζω να μην ταυτιστείς με τη συνονόματη ηρωίδα και αποπειραθείς να κάνεις κάποιο απονενοημένο διάβημα.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Tι εγινε πηγες Σ/Κ για μπανιο και μαυρισμα ?Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους
Μετα της 17.00 ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
μολις γυρισα , δευτερος στιν βαρδια , απιστευτη επαγγελματιας , υπεροχο ατομο , με το χαμογελο μπαινει , με το χαμογελο βγαινει , B R A V O EUAKI
το κλιματιστικο το ανοιξες ?
Επισκέπτης
Φόρα τα μαυρα τα εσωρουχα ρε Ευακι σήμερα ...Ελαααα
Φόρα τα μαυρα τα εσωρουχα ρε Ευακι σήμερα ...Ελαααα
Καλημερα μωρο μου ετσι κι αλλιως τα μαυρα σημερα φοραω
Εγω λέω να βάλεις το τιγρε το σετάκι ειναι πιο καλό
εγω λεω να φοραω μονο τα πεδιλα μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K