Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες ειμαι πελατης της ευας και συνιστω σε ολους τρεξτε να προλαβετε η κοπελα ειναι σουπερ  ευα εισαι θεαααααα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα Εύα. Δεν έχω καταλάβει γιατί η συνονόματή σου και ηρωίδα του αριστουργήματος της ακαταμάχητης (κοινωνικά ευαίσθητης-όταν ήταν στο Γιοχάνεσπεργκ τη δεκαετία του 80 συνηδειτοποίησε ότι οι μαύροι καταπιέζονται και βέβαια μέχρι εκεί έφτασε η ευαισθησία της, δεν είχε άλλωστε πολύ χρόνο να αφιερώσει γιατί έκανε ψώνια και πήγαινε σε σουαρέ, επαναστάτριας και χωρίς μικροαστικές προκαταλήψεις-δεκαετίες μπροστά από εμάς τους υπόλοιπους αδαείς κοινούς θνητούς) ιπτάμενης γκαρσόνας οδηγήθηκε πρώτα στα ναρκωτικά και κατόπιν στην αυτοκτονία.  Η ηρωίδα ήταν σπουδασμένη, εύπορη και είχε ανθρώπους που την αγαπούσαν και την υποστήριζαν. Τι άλλο ήθελε; Ο "αγνός" χωρικός που δεν μπόρεσε να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ αιδοίου γίδας και αιδοίου γυναίκας, θα μπορούσε εύκολα να αντικατασταθεί από έναν λιγότερο "αγνό" χωρικό ή κάποιον άλλον τέλος πάντων. Άλλωστε, αν κάθε φορά που κάποιος ή κάποια έχει μια ερωτική απογοήτευση αυτοκτονούσε, τότε ο πληθυσμός της ελλάδας θα ήταν κατά το 50% μικρότερος. Σοβαρός λόγος, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει για να οδηγηθεί κανείς στην αυτοκτονία.  Επειδή η ταλαντούχα συγγραφέας θεωρεί τον ευατόν της κοινωνικά ευαίσθητη θα μπορούσε να δόσει μια άλλη λογική διέξοδο και όχι αυτή της φυγής. Αλλά βλέπεις η ιπτάμενη γκαρσόνα, και ελληνική εκδοχή του Μπαλζάκ, ήθελε να δόσει ένα μελοδραματικό τέλος για να κάνει το βιβλίο της ευπώλητο. Εάν θέλεις να διαβάσεις ένα ενδιαφέρον βιβλίο για την αλλαγή φύλων, σου προτείνω το "Ορλάνδο" της Βιρτζίνια Γουλφ.  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :* :* :* :* :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

TEO@.

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα Ευουλα
δουλευεις σημερα?
στην Ελλη?  :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
καλημερα ευα!!!!!!!!!
θα ερθεις στη συγκεντρωση της παρασκευης????
θα χαρουμε να σε δουμε κι εσενα!!!!

ΥΓ.παρε να διαβασεις τα μπλε καστορινα παπουτσια!
πολυ καλο μυθιστορημα με ιστοριες απο το 60
με το κλαμπ χαβαι στο μεταξι!!!

TEO@.

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχεις φτασει στη δουλεια Ευακι να κατεβω τωρα?
οσο για το που ολα οκ. Αγκυρας  :smitten: :smitten: :smitten:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα ευα!!!!!!!!!
θα ερθεις στη συγκεντρωση της παρασκευης????
θα χαρουμε να σε δουμε κι εσενα!!!!

ΥΓ.παρε να διαβασεις τα μπλε καστορινα παπουτσια!
πολυ καλο μυθιστορημα με ιστοριες απο το 60
με το κλαμπ χαβαι στο μεταξι!!!

ευχαρηστω για την προσκληση αλλα δε ξερω για ποια συγκεντρωση μιλας???????????????? :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ευακι δες λιγο τα pm . ευχαριστώ .

SMART30

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εβακι γιατι δεν απαντασ στον κοσμο?

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοπελαρα μου τη κανεις καλα εισαι?? σε χασαμε και πικραθικαμε ερχομουν στην αχαρνων και δεν σε εβρισκα και τρελενομουν τωρα που εμαθα που εισαι σου ερχομαι

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κοπελαρα μου τη κανεις καλα εισαι?? σε χασαμε και πικραθικαμε ερχομουν στην αχαρνων και δεν σε εβρισκα και τρελενομουν τωρα που εμαθα που εισαι σου ερχομαι

Καλα ειμαι γλυκε μου Τασμανουλη  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

εσυ καλα εισαι ?????????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

SMART30

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εμενα δεν απαντισεσ?δεσ λιγο σε παρακαλο

Επισκέπτης
ευχαρηστω για την προσκληση αλλα δε ξερω για ποια συγκεντρωση μιλας???????????????? :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

γιαυτη τη συγκεντρωση αναφερομαι!!!!      θα ερθεις κιεσυ κουκλα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom