Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

SMART30

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι κανεισ καβλιαρα εβα? εισαι μονο για κσιλο αλλα διαφορετικο,απο αθτο ποθ σοθ αρεσει

SMART30

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οτι και να σοθ πει κανεισ ειναι περιτο.μονο απο κοντα πρεπει να σοθ τα ποθμε καβλα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.439
Πόντοι
12.056
Καλησπερα Θεα.... :boobies: :boobies:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε SMART30, δεν εχεις βαρεθει να διαγραφονται τα ποστ σου επειδη γραφεις greeklish ????  :uglystupid: :uglystupid:

ολα σου τα ποστ, εκτος τριών, εχουν διαγραφει. εισαι μελος περιπου ενα χρονο..

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
Iσως και να μην είναι τόσο SMART. :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
Εύα θεά δώσε και άλλα αρκούδια στον λαό. Μωρό μου τί πλάσμα είσαι εσύ; ΑΛΟΓΟ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: Θές να γίνω ό γητευτής σού; :cool2: :cool2: :cool2:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εύα θεά δώσε και άλλα αρκούδια στον λαό. Μωρό μου τί πλάσμα είσαι εσύ; ΑΛΟΓΟ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: Θές να γίνω ό γητευτής σού; :cool2: :cool2: :cool2:

Μωρο μου εσυ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Θελω να εισαι ο αγριος Καβαλαρης :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ελπιζο να με φτανης μονο γιατη ειμαι ψιλο αλογο 1.82 :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

SMART30

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε παπ χαλαρωσε λιγο,μην βαρας,αρε εβα τι μας κανεισ με τα καλι σου

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
Μωρο μου εσυ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Θελω να εισαι ο αγριος Καβαλαρης :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ελπιζο να με φτανης μονο γιατη ειμαι ψιλο αλογο 1.82 :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Η αλήθεια είναι ότι πέντε ποντάκια μου τα ρίχνεις. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μωρό μου θα είσαι η ΦΟΡΑΔΑ ΜΟΥ και γω ό Τζόκεϋ σου και θα είμαι ο καβαλάρης σου και θα κάνουμε ατελείωτες ιππασίες!!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι ότι πέντε ποντάκια μου τα ρίχνεις. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μωρό μου θα είσαι η ΦΟΡΑΔΑ ΜΟΥ και γω ό Τζόκεϋ σου και θα είμαι ο καβαλάρης σου και θα κάνουμε ατελείωτες ιππασίες!!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Αχ Τζων Γουην μου εσυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
Αχ Τζων Γουην μου εσυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μου αρέσει ο Τζων Γουέην , ήταν πολύ αμερικλανιάς. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μωρό μου γουστάρω να σε καβαλάω πισωκολλητό και να ρίχνω καμτσικιές στα καπούλια σου και να χλιμιντράς σαν ΦΟΡΑΔΑ.

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν και με χάλασες με το 1,82 , υπάρχει περίπτωση να κανονίσουμε να βρεθούμε εκτός χώρου εργασίας;

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν και με χάλασες με το 1,82 , υπάρχει περίπτωση να κανονίσουμε να βρεθούμε εκτός χώρου εργασίας;

Αφου σε χαλαει το υψος μου τοτε γιατη να βρεθουμε??????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom