Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα Εύα. Καλό σαββατοκύριακο και αν ληπάσε μερικούς, μερικούς, μην βάζεις άλλες φωτο (η καρδιακή προσβολή είναι πιθανότατα επικείμενη):smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
euara tsek τα πμ σου... αναστεναξε ολο το σαιτ μαυτες τις φωτο  :boobies:  :rockon: :rockon:

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
κι εγω δες πως θα σε περειμενω οταν ερθεις για (καφε) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ρε ευάρα τι μούναρος είσαι εσύ;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Θα μας τρελάνεις τελείως εδώ μέσα. Με την πρώτη επίσκεψη που θα κάνω στην Αθήνα (και θα είναι σύντομα) θα έρθω για να κάνουμε πολλά  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
ΠΑΙΔΕΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΝΣ Ή ΟΧΙ Η ΕΥΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ!

Ευτυχώς φίλε μου που μας το είπες εσυ γιατι δεν το ξεραμε ...
Ξερεις και κατι άλλο δεν είναι απλα κορυφη ειναι και ενα απο τα πιο ξηγημενα και ντομπρα ατομα που εγω τουλαχιστον εχω γνωρίσει ...

α και πουσε παλικαρι , γραφε με μικρα ( διορθωσε το ) γιατι θα σβηστει το post ( κανονας του site )

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τα κεφαλαια μου δηλώνουν έμφαση, και τα κεφαλαία γράμματα είναι αρκεί να χρησιμοποιούνται σωστά και εγώ θεώρησα ότι σε αυτό που έγραψα χρειάζονται. Δε θέλω να τα αλλάξω

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα κεφαλαια μου δηλώνουν έμφαση, και τα κεφαλαία γράμματα είναι αρκεί να χρησιμοποιούνται σωστά και εγώ θεώρησα ότι σε αυτό που έγραψα χρειάζονται. Δε θέλω να τα αλλάξω

Μ αρεσουν τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ  μωρο μου ..........

δεν μου λετε πως το βλεπετε το αρκουδακι μου ???????? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
τρελα λεμε......!!!!!!!!!!  για πολυ ξυλο το μωρο..   

ποιο αρκουδακι?? χαχα

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ορθια διπλα απο το αρκουδακι ησουν που γδυνοσουν κ ηρθα ηδη γυμνος διπλα σου με το καυλι μου εξω...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

ποιο αρκουδακι??

Καλά ρε φιλαράκο , ολόκληρο αρκούδι δίπλα ακριβως στο κρεβάτι , κραταει και μια καρδούλα
δεν το βλέπεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Που κοιτας εσυ ?
:think: :think: :think: :think:

Θες οφθαλμίατρο μου φαινεται  :S :S :S :S :S :S :S

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
klaps...  στειλε μου πμ... θελωκι εγω να ρθωνα δω το αρκουδακι απο κοντα...!!

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ορθια διπλα απο το αρκουδακι ησουν που γδυνοσουν κ ηρθα ηδη γυμνος διπλα σου με το καυλι μου εξω...

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ φτιαξεμε κι αλλο  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τι αλλο μου εκανες?????????????????/ :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
σου εγλειψα τις ρογες μετα με ξαπλωσες κ με εγλυφες, μετα μου στηθηκες στα 4 κ οταν αρχισα να τον χωνω εκανες σαν τρελλη, αρχισες να λες καυλολογα σου ειπα οτι θα με κανεις να χυσω, γυρισες με τα ποδια ψηλα και χυσαμε μαζι...
ήουν ό,τι καλύτερο αν και συντομο, ελπιζω το επομενο μιας και σε ξερω τωρα, να κρατηθω καμια ώρα στο πρωτο να σε απολαυσω.
Ασχετο, ξέρεις πόσες φορές έχω χύσει με την ανάμνησή σου, και όχι μόνο με μαλακία αλλά και όταν γάμαγα

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
στα ειπα βεβαια με μεγαλη συντομια ολα, το καθενα πηρε την ωρα του, μην πω και ολες τις λεπτομερειες...

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
Καλά ρε φιλαράκο , ολόκληρο αρκούδι δίπλα ακριβως στο κρεβάτι , κραταει και μια καρδούλα
δεν το βλέπεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Που κοιτας εσυ ?
:think: :think: :think: :think:

Θες οφθαλμίατρο μου φαινεται  :S :S :S :S :S :S :S

φιλεδεν το βλεπω :P  :P    τι να πω, μαλλον θελω γιατρο

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
φιλεδεν το βλεπω :P  :P    τι να πω, μαλλον θελω γιατρο

Αγκυρας 1 και Αχαρνων Γωνία εχει ενα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΥΛΟ Να πας να σε κοιταξει

( Μετα δεν θα βλεπεις καθολου )  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Stories

Νέο!