You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Οπως εσυ προτιμάς Σούλα Τσιουάουα
Ναι μαζη με τον Στελιο Τον Κανης κανουμε και ντουετο
Στο ασμα (αν δεν μ αγαπας τον κολο σου να φας ))
Αχ Μαρουλινο μου εισαι φοβερος ειλικρινα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Ποος είσαι εσύ που δεν δέχεσαι, ο αδόλφος Χίτλερ;;;;
Δεν είμαι ο χίτλερ την αποψή μου γράφω και θα έπρεπε οι κύριοι διαχειριστές όπως προβλέπουν την απαγόρευση δημοσίευσης προσώπων που δεν είναι δημόσια εκτιθέμενα να είχαν μεριμνήσει και για κάτι ανάλογο σχετικά με τις Θρησκείες και περί
ελάχιστου σεβασμού αυτών ανεξάρτητα αν πιστεύουν ή όχι οι ίδιοι.
Μην τα ισοπεδώνετε όλα έλεος πια.............................
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δεν γράφεις την άποψή σου, εκτός και να δε θυμάσαι τι έγραψες πριν από λίγα λεπτά!!!
Τέλος πάντων, ως εδώ και μη παρέκει.
Μαρουλινο μου τοση ωρα προσπαθω να αλλαξω αυτη την κουβεντα με διαφορες μαλακιες για να γελασουμε αλλα και να σταματησει εκει το θεμα περι θρησκειας ...... Ελεος
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Δεν γράφεις την άποψή σου, εκτός και να δε θυμάσαι τι έγραψες πριν από λίγα λεπτά!!!
Τέλος πάντων, ως εδώ και μη παρέκει.
Συνέχισε το θεάρεστο έργο σου γελειοποιώντας τα Θεία με την ανοχή των διαχειριστών.
Κατά τα άλλα τα off topic τους νοιάζει και η παροχή προστασίας σε μερικά μέλη(δεν αναφέρομαι σε εσένα)
παρά τις συνεχείς προκλήσεις τους.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Οκ τέλος το θέμα μην γράφουμε και off topics!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Πολύ καλά κάνεις Εύα. Απο οτι βλέπεις και εγώ το ίδιο προσπαθώ να κάνω!!!
Έλεος, φτάνει πια όχι άλλη διαστρέβλωση
Λοιπον ακουω ποτε θα με πας ζυριχη?????????????
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Έλα ντε, ποτε;;;
Προτιμάς Ζυρίχη ή Μπάντεν-Μπάντεν
Ζυριχη Μαρουλια μου
Αντε και θα σου βρω εκει και τα καλυτερα cyti tours
allakse_me
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Λες να ειναι η πρωτη μου φορα?????????
Εύα μου στο λεσβιακό που θα κάνουμε, μπορούμε να έχουμε και κάποιον άντρα ανάμεσα μας για να μας θοπεύσει..??
Τα κορίτσια του city tours έχουν σπουδάσει ξεναγοί και γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης;Ζυριχη Μαρουλια μου
Αντε και θα σου βρω εκει και τα καλυτερα cyti tours
Πάντως είναι κρίμα που δεν θα κάναμε τουρισμό μαζί
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Τα κορίτσια του city tours έχουν σπουδάσει ξεναγοί και γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης;
Πάντως είναι κρίμα που δεν θα κάναμε τουρισμό μαζί
Δεν πειραζει μωρο μου
Τελικά ίσως θα πρέπει να δούμε me συμπάθεια και κατανόηση την εμμονή του μέλους "pater-georgios" να σατυρίζει τόσο πολύ την εκκλησία. Ο άνθρωπος μάλλον έχει σοβαρό πρόβλημα.Το να σατυρίσει η Εύα το θέμα αυτό, το καταλαβαίνω.Κι αυτό γιατί και η Εκκλησία έχει παρωπίδες και δεν δέχεται εύκολα κάποιους ανθρώπους σαν τις transexual,gay,λεσβίες κλπ. Και εκτιμώ την Εύα σ' αυτό γιατι ποτέ δεν ξεκίνησε να κοροϊδεύει τέτοια θέματα.Τώρα για την καημένο φίλο μας, μόνο αυτό έχει να επιδείξει...Άρχισε τις ίδιες βλακείες.Είσαι για λύπηση ρε φίλε.Εφόσον δεν σου αρέσει κάτι και δεν το ασπάζεσαι, μην ασχολείσαι μαζί του. Τουλάχιστον σεβάσου κάποιους που μπορεί να έχουν μια στάλα πίστης μέσα τους.Δεν είσαι πιο μάγκας από όλους εμάς τους "φλώρους" που μπορεί να μην πηγαίνω εκκλησία, αλλά δεν την βρίζω κιόλας.Τη σέβομαι.Και μη μου πεις ότι δεν έχεις πάει σε κάποιον γάμο ή κηδεία αγαπημένου σου προσώπου. Εκεί να σε δω όμως ψευτόμαγκα. Εκεί να πας να πουλήσεις ειρωνεία και κοροϊδία. Την ώρα που παντρεύεται φίλος σου να πας και να κοροιδεύεις αυτά που ψάλλουν οι παπάδες. Από εδω, μέσα σε ένα σαιτ, όλοι είναι πολύ μάγκες ρε παιδί μου. Πολύ "γαμάω κι έτσι". Δεν έχετε άλλο θέμα να αντλήσετε "χιούμορ" εκτός από την Εκκλησία? Κρίμα...Ευάκι δεν τα 'χω μαζί σου. Είναι και η θέση σου δύσκολη. Και δεν είναι θέμα έλλειψης χιούμορ.Είναι θέμα έλλειψης παιδείας και αγωγής.
Ποιος έχει έλλειψη παιδείας και αγωγής αυτό φαίνεται από το προσβλητικό σου κείμενο.
Αν διάβασες καλά ο πάτερ Γεώργιος δεν χλευάζει κανέναν και κανένα θρησκευτικό δόγμα. Αυτό που λέει είναι απλό, τα δόγματα βάζουν παρωπίδες!!!!
Αν διάβασες καλά ο πάτερ Γεώργιος δεν χλευάζει κανέναν και κανένα θρησκευτικό δόγμα. Αυτό που λέει είναι απλό, τα δόγματα βάζουν παρωπίδες!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K