Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Ευακι τι ωρα δουλευεις σημερα????

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Οπως εσυ προτιμάς Σούλα Τσιουάουα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι μαζη με τον Στελιο Τον Κανης κανουμε και ντουετο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στο ασμα (αν δεν μ αγαπας τον κολο σου να φας ))

Αχ Μαρουλινο μου εισαι φοβερος ειλικρινα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ποος είσαι εσύ που δεν δέχεσαι, ο αδόλφος Χίτλερ;;;;

Δεν είμαι ο χίτλερ την αποψή μου γράφω και θα έπρεπε οι κύριοι διαχειριστές όπως προβλέπουν την απαγόρευση δημοσίευσης προσώπων που δεν είναι δημόσια εκτιθέμενα να είχαν μεριμνήσει και για κάτι ανάλογο σχετικά με τις Θρησκείες και περί
ελάχιστου σεβασμού αυτών ανεξάρτητα αν πιστεύουν ή όχι οι ίδιοι.
Μην τα ισοπεδώνετε όλα έλεος πια.............................

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν γράφεις την άποψή σου, εκτός και να δε θυμάσαι τι έγραψες πριν από λίγα λεπτά!!!
Τέλος πάντων, ως εδώ και μη παρέκει.

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
τοτε θεα μου θα τα πουμε απο κοντα..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν γράφεις την άποψή σου, εκτός και να δε θυμάσαι τι έγραψες πριν από λίγα λεπτά!!!

Μαρουλινο μου τοση ωρα προσπαθω να αλλαξω αυτη την κουβεντα με διαφορες μαλακιες για να γελασουμε αλλα και να σταματησει εκει το θεμα περι θρησκειας ...... Ελεος :headbang: :headbang: :headbang:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Συνέχισε το θεάρεστο έργο σου γελειοποιώντας τα Θεία με την ανοχή των διαχειριστών.
Κατά τα άλλα τα off topic τους νοιάζει και η παροχή προστασίας σε μερικά μέλη(δεν αναφέρομαι σε εσένα)
παρά τις συνεχείς προκλήσεις τους.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Οκ τέλος το θέμα μην γράφουμε και off topics!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πολύ καλά κάνεις Εύα. Απο οτι βλέπεις και εγώ το ίδιο προσπαθώ να κάνω!!!
Έλεος, φτάνει πια όχι άλλη διαστρέβλωση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Έλα ντε, ποτε;;;
Προτιμάς Ζυρίχη ή Μπάντεν-Μπάντεν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ζυριχη Μαρουλια μου  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Αντε και θα σου βρω εκει και τα καλυτερα cyti tours :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Τα κορίτσια του city tours  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: έχουν σπουδάσει ξεναγοί και γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης;
Πάντως είναι κρίμα που δεν θα κάναμε τουρισμό μαζί :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Τελικά ίσως θα πρέπει να δούμε me συμπάθεια και κατανόηση την εμμονή του μέλους "pater-georgios" να σατυρίζει τόσο πολύ την εκκλησία. Ο άνθρωπος μάλλον έχει σοβαρό πρόβλημα.Το να σατυρίσει η Εύα το θέμα αυτό, το καταλαβαίνω.Κι αυτό γιατί και η Εκκλησία έχει παρωπίδες και δεν δέχεται εύκολα κάποιους ανθρώπους σαν τις transexual,gay,λεσβίες κλπ. Και εκτιμώ την Εύα σ' αυτό γιατι ποτέ δεν ξεκίνησε να κοροϊδεύει τέτοια θέματα.Τώρα για την καημένο φίλο μας, μόνο αυτό έχει να επιδείξει...Άρχισε τις ίδιες βλακείες.Είσαι για λύπηση ρε φίλε.Εφόσον δεν σου αρέσει κάτι και δεν το ασπάζεσαι, μην ασχολείσαι μαζί του. Τουλάχιστον σεβάσου κάποιους που μπορεί να έχουν μια στάλα πίστης μέσα τους.Δεν είσαι πιο μάγκας από όλους εμάς τους "φλώρους" που μπορεί να μην πηγαίνω εκκλησία, αλλά δεν την βρίζω κιόλας.Τη σέβομαι.Και μη μου πεις ότι δεν έχεις πάει σε κάποιον γάμο ή κηδεία αγαπημένου σου προσώπου. Εκεί να σε δω όμως ψευτόμαγκα. Εκεί να πας να πουλήσεις ειρωνεία και κοροϊδία. Την ώρα που παντρεύεται φίλος σου να πας και να κοροιδεύεις αυτά που ψάλλουν οι παπάδες. Από εδω, μέσα σε ένα σαιτ, όλοι είναι πολύ μάγκες ρε παιδί μου. Πολύ "γαμάω κι έτσι". Δεν έχετε άλλο θέμα να αντλήσετε "χιούμορ" εκτός από την Εκκλησία? Κρίμα...Ευάκι δεν τα 'χω μαζί σου. Είναι και η θέση σου δύσκολη. Και δεν είναι θέμα έλλειψης χιούμορ.Είναι θέμα έλλειψης παιδείας και αγωγής.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ποιος έχει έλλειψη παιδείας και αγωγής αυτό φαίνεται από το προσβλητικό σου κείμενο.
Αν διάβασες καλά ο πάτερ Γεώργιος δεν χλευάζει κανέναν και κανένα θρησκευτικό δόγμα. Αυτό που λέει είναι απλό, τα δόγματα βάζουν παρωπίδες!!!!

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
ευάκι που ήσουν το Σάββατο και σε περίμενα να κανονίσουμε εκείνο το σινεμα? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom