Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ναι, διαβαζω ενα βιβλιο, και ακουω μουσικουλα ,και ριχνω και κλεφτες ματιες στο pc μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εσυ καλα εισαι ????? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Μη μου πεις οτι διαβάζεις βιβλίο της περίφημης αεροσυνοδού!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλό μεσημέρι Ευάκι!!! :) :) :) :) :)
Μην ξεχνας ότι το πραγματικό επάγγελμά της είναι αεροσυνοδός και από ό,τι φαίνεται, λογω επικείμενης διάλυσης της Ολυμπιακής, όχι για πολύ ακόμα. Σίγουρα είναι πιο προνοητική από άλλες, αφού είναι και συγγραφέας, και από αυτά που μου είπε η ιδιοκτήτρια ενός βιβλιοπωλείου είναι αρκετά δημοφιλής :o :o :o :o :o

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλό μεσημέρι Ευάκι!!! :) :) :) :) :)
Μην ξεχνας ότι το πραγματικό επάγγελμά της είναι αεροσυνοδός και από ό,τι φαίνεται, λογω επικείμενης διάλυσης της Ολυμπιακής, όχι για πολύ ακόμα. Σίγουρα είναι πιο προνοητική από άλλες, αφού είναι και συγγραφέας, και από αυτά που μου είπε η ιδιοκτήτρια ενός βιβλιοπωλείου είναι αρκετά δημοφιλής :o :o :o :o :o

Παντως δεν ειναι κακη συγγραφεας....Εμενα προσωπικα μου αρσει αρκετα απο καποιους αλλους,,, οχι βεβαια οτι δεν υπαρχουν και καλυτεροι  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Απλα μου αρεσει ο τροπος της σε αυτα που γραφει...
Το τελευταιο της βιβλιο αυτο το οποιο μολις τελειωσα Σουιτα στον Παραδεισο μου αρεσε αρκετα ,,,,,,,, Ισως να σου αρεσει κι εσενα  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν εκπλήσσομαι από τον τίτλο. Ποιος ή ποια αυτοκτόνησε αυτή τη φορά;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όταν βρω χρόνο θα το διαβάσω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αμαρτωλή Εύα πότε θα παύσεις να διαβάζεις τις νουβέλες της τρισκατάρατης αεροσυνοδού και θα επιστρέψεις στο δρόμο του Θεού διαβάζοντας κάθε βράδυ πριν την κατάκλισιν το Ευαγγελιο του Κυρίου;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αμαρτωλή Εύα πότε θα παύσεις να διαβάζεις τις νουβέλες της τρισκατάρατης αεροσυνοδού και θα επιστρέψεις στο δρόμο του Θεού διαβάζοντας κάθε βράδυ πριν την κατάκλισιν το Ευαγγελιο του Κυρίου;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kαλημερα Πατερ μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αν ειναι αμαρτια το βιβλιο της αεροσυνοδου τοτε θα το πεταξω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα μου εισαι ??????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλό απόγευμα κόρη του Εωσφόρου!!! Η εψιμυθιωμένη αεροσυνοδός, φωτογραφία της οποίας κοσμεί το εξώφυλλο του τελευταίου της πονήματος, ασκεί κακήν επιρροήν επάνω σου. Ναι, συμφωνώ μαζί σου καιρός είναι να κάψεις όλα τα βιβλία της και να αρχίσεις την ανάγνωσην των αγίων Ευαγγελιων ώστε να εξαγνισθεί η αμαρτωλή σου ψυχή. Αν δε δεις οτι δεν εξαγνίζεται κατά αυτόν τον τρόπον, υπάρχουν και άλλαι μέθοδοι τας οποίας θα σου υποδείξω όταν έρθεις να εξομολογηθείς στον ναό του Αγίου Λουκά ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Πίστευε και μη ερεύνα απολωλός πρόβατο Εύα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλό απόγευμα κόρη του Εωσφόρου!!! Η εψιμυθιωμένη αεροσυνοδός, φωτογραφία της οποίας κοσμεί το εξώφυλλο του τελευταίου της πονήματος, ασκεί κακήν επιρροήν επάνω σου. Ναι, συμφωνώ μαζί σου καιρός είναι να κάψεις όλα τα βιβλία της και να αρχίσεις την ανάγνωσην των αγίων Ευαγγελιων ώστε να εξαγνισθεί η αμαρτωλή σου ψυχή. Αν δε δεις οτι δεν εξαγνίζεται κατά αυτόν τον τρόπον, υπάρχουν και άλλαι μέθοδοι τας οποίας θα σου υποδείξω όταν έρθεις να εξομολογηθείς στον ναό του Αγίου Λουκά ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Πίστευε και μη ερεύνα απολωλός πρόβατο Εύα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα με εξομολόγησης  μαζι με την Ελενη Λουκα στον Ναο του Αγιου Λουκα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ Πατερ θα μας Παρεξηγησουνε παλι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η εξομολόγησις τέκνο μου Εύα γίνεται για να μπορέσεις να ομολογήσεις τας ποικίλας αμαρτίας σου εις τον Ιησούν τον Ναζωραίον ή Χριστόν, τον μαραγκόν και ουχι το συνονόματο πλουσιόπαιδο που μπορούσε να διαβάσει και να αποστηθίσει τη φιλοσοφικήν άποψιν του Αριστοτέλη περί ψυχής και του διαχωρισμού μεταξύ κινήσεως και ηρεμίας, και να λάβεις παρ' ημίν συγχώρεσιν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευλογητός ο Θεός ειρήνη πάσι. :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

allakse_me

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου Εύα μου...!!
Ομολογώ οτι ίσως είσαι η μόνη που θα μπορούσες να με κάνεις να αισθανθώ άντρας..!!

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και μερικάς εξ ημών αδελφάς ψυχάς!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κύριε πρόσχομεν και διάγομεν τον βίον ημών ανευ αμαρτιών και σεξουαλικών ανωμαλιών

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• niaoy69.JPG
    niaoy69.JPG
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 44

DIMIS916

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και απο εμενα .ευα δουλευις σημερα ?αλλα  χωρισ πονοκεφαλο .πιστευω να καταλαβενεις τι λεω

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλημερα και απο εμενα .ευα δουλευις σημερα ?αλλα  χωρισ πονοκεφαλο .πιστευω να καταλαβενεις τι λεω

Καλησπερα μωρο μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κανονικα στης 5.00 το απογευμα και χωρις πονοκεφαλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• niarrrrrrrrrrrrrr.JPG
    niarrrrrrrrrrrrrr.JPG
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 26

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θεέ και δημιουργέ των πάντων,ορατών και αοράτων, βοήθησέ με τη δύσκολη τούτην ώρα και διώξε τας πονηράς σκέψεις από το νουν μου!!!!
Τέκνο μου Εύα γνωρίζεις τι ποιείς ενώπιον Θεού και Διαδικτύου;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom