Ναι, διαβαζω ενα βιβλιο, και ακουω μουσικουλα ,και ριχνω και κλεφτες ματιες στο pc μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εσυ καλα εισαι ?????
Μη μου πεις οτι διαβάζεις βιβλίο της περίφημης αεροσυνοδού!!!
Ναι, διαβαζω ενα βιβλιο, και ακουω μουσικουλα ,και ριχνω και κλεφτες ματιες στο pc μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εσυ καλα εισαι ?????
Μη μου πεις οτι διαβάζεις βιβλίο της περίφημης αεροσυνοδού!!!
Καλό μεσημέρι Ευάκι!!!
Μην ξεχνας ότι το πραγματικό επάγγελμά της είναι αεροσυνοδός και από ό,τι φαίνεται, λογω επικείμενης διάλυσης της Ολυμπιακής, όχι για πολύ ακόμα. Σίγουρα είναι πιο προνοητική από άλλες, αφού είναι και συγγραφέας, και από αυτά που μου είπε η ιδιοκτήτρια ενός βιβλιοπωλείου είναι αρκετά δημοφιλής :o :o :o :o :o
Δεν εκπλήσσομαι από τον τίτλο. Ποιος ή ποια αυτοκτόνησε αυτή τη φορά;;;;
Όταν βρω χρόνο θα το διαβάσω
Αμαρτωλή Εύα πότε θα παύσεις να διαβάζεις τις νουβέλες της τρισκατάρατης αεροσυνοδού και θα επιστρέψεις στο δρόμο του Θεού διαβάζοντας κάθε βράδυ πριν την κατάκλισιν το Ευαγγελιο του Κυρίου;;;
Καλό απόγευμα κόρη του Εωσφόρου!!! Η εψιμυθιωμένη αεροσυνοδός, φωτογραφία της οποίας κοσμεί το εξώφυλλο του τελευταίου της πονήματος, ασκεί κακήν επιρροήν επάνω σου. Ναι, συμφωνώ μαζί σου καιρός είναι να κάψεις όλα τα βιβλία της και να αρχίσεις την ανάγνωσην των αγίων Ευαγγελιων ώστε να εξαγνισθεί η αμαρτωλή σου ψυχή. Αν δε δεις οτι δεν εξαγνίζεται κατά αυτόν τον τρόπον, υπάρχουν και άλλαι μέθοδοι τας οποίας θα σου υποδείξω όταν έρθεις να εξομολογηθείς στον ναό του Αγίου Λουκά ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Πίστευε και μη ερεύνα απολωλός πρόβατο Εύα
Γεια σου Εύα μου...!!
Ομολογώ οτι ίσως είσαι η μόνη που θα μπορούσες να με κάνεις να αισθανθώ άντρας..!!
Και μερικάς εξ ημών αδελφάς ψυχάς!!!!
Κύριε πρόσχομεν και διάγομεν τον βίον ημών ανευ αμαρτιών και σεξουαλικών ανωμαλιών
εισαι συγουρος??????????
καλημερα και απο εμενα .ευα δουλευις σημερα ?αλλα χωρισ πονοκεφαλο .πιστευω να καταλαβενεις τι λεω