Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα Ευάκι!!! Εισαι καλα;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλησπερα Μαρουλινο μου καλα ειμαι κι εγω εδω σπιτι αραχτη και λαιτ:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Εσυ πως εισαι με το κρυωμα σου ?????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μου πέρασε και ετοιμάζομαι να εκδράμω σε καμια ωρίτσα!!!!
Καλή ξεκούραση :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
χαλαρώνεις σήμερα ευάκι, σπιτι?

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
καλα και εγώ, σκέφτομαι είτε να πάω σινεμά να δω τίποτα, ή να δω τίποτα από αυτά που έχω κατεβάσει...με συνοδεύεις σινεμά? :)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλα και εγώ, σκέφτομαι είτε να πάω σινεμά να δω τίποτα, ή να δω τίποτα από αυτά που έχω κατεβάσει...με συνοδεύεις σινεμά? :)

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:Σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν εχω διαθεση για εξοδο σημερα  :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ειμαι στης κλειστες μου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

υπόσχομαι βεβαια για καποια αλλη μερα να παμε για σινεμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
μην τάζεις κατι που δεν θα κάνεις ελπιζω....αυτό που λένε μην τάξεις σε άγιο κερί κ σε παιδί παιχνίδι :):):):)
Αν πάντως ψήνεσαι το κάνουμε κ αύριο το σινεμά γιατί τώρα που έπιασε βροχή με χάλασε λίγο...

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
μην τάζεις κατι που δεν θα κάνεις ελπιζω....αυτό που λένε μην τάξεις σε άγιο κερί κ σε παιδί παιχνίδι :):):):)
Αν πάντως ψήνεσαι το κάνουμε κ αύριο το σινεμά γιατί τώρα που έπιασε βροχή με χάλασε λίγο...

Αυτο δεν το ξερεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μπορει τοτε να μην μπορουσα  ;) ;)  ;)
Επιασε βροχη ??????????????? εδω παντως μια χαρα ειναι ακομα βεβαια ο καιρος  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Τι εργο εχεις κατα νου??????????? :think:

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
χμ...σκεφτόμουνα είτε το Burn after reading με George Clooney & Brad Pitt που άκουσα καλές κριτικές είτε το Righteous Kill -Al Paccino & Robert De Niro που δε χρειάζεται να διαβάσεις και κριτικές για να πας να δεις τέτοια μεγαθήρια. Αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αν έχεις κάτι άλλο κατα νου. Δεν εχω δει τι παίζει σε όλα. Συν΄θηως πάω κ διαλέγω εκείνη την ώρα

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
σου έστειλα κ ΠΜ πριν λίγο.το πήρες?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
χμ...σκεφτόμουνα είτε το Burn after reading με George Clooney & Brad Pitt που άκουσα καλές κριτικές είτε το Righteous Kill -Al Paccino & Robert De Niro που δε χρειάζεται να διαβάσεις και κριτικές για να πας να δεις τέτοια μεγαθήρια. Αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αν έχεις κάτι άλλο κατα νου. Δεν εχω δει τι παίζει σε όλα. Συν΄θηως πάω κ διαλέγω εκείνη την ώρα

Burn after reading με George Clooney & Brad Pitt,,,,, ΜΜΜ αυτο πρεπει να ειναι καλο  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Παιζει ο αντρας τον ονειρων μου  :) :) :) :) :) Αχ Βρε George :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
αν όντως ψήνεσαι κοίτα το προφίλ μου κ θα δεις το email μου. στείλε ένα email να τα πούμε ή κανα MSN

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
και να κοιτάς κ τα πμ σου....ατακτη :):):):)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom