You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλησπέρα Ευάκι!!! Εισαι καλα;;;;
Καλησπερα Μαρουλινο μου καλα ειμαι κι εγω εδω σπιτι αραχτη και λαιτ
Εσυ πως εισαι με το κρυωμα σου ?????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μου πέρασε και ετοιμάζομαι να εκδράμω σε καμια ωρίτσα!!!!
Καλή ξεκούραση :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Να εισαι καλα μωρο μου ....καλα να περάσεις
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
χαλαρώνεις σήμερα ευάκι, σπιτι?
Ναι, διαβαζω ενα βιβλιο, και ακουω μουσικουλα ,και ριχνω και κλεφτες ματιες στο pc μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εσυ καλα εισαι ?????
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
καλα και εγώ, σκέφτομαι είτε να πάω σινεμά να δω τίποτα, ή να δω τίποτα από αυτά που έχω κατεβάσει...με συνοδεύεις σινεμά?
Σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν εχω διαθεση για εξοδο σημερα
Ειμαι στης κλειστες μου
υπόσχομαι βεβαια για καποια αλλη μερα να παμε για σινεμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
μην τάζεις κατι που δεν θα κάνεις ελπιζω....αυτό που λένε μην τάξεις σε άγιο κερί κ σε παιδί παιχνίδι
Αν πάντως ψήνεσαι το κάνουμε κ αύριο το σινεμά γιατί τώρα που έπιασε βροχή με χάλασε λίγο...
Αυτο δεν το ξερεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μπορει τοτε να μην μπορουσα ;) ;) ;)
Επιασε βροχη ??????????????? εδω παντως μια χαρα ειναι ακομα βεβαια ο καιρος
Τι εργο εχεις κατα νου???????????
χμ...σκεφτόμουνα είτε το Burn after reading με George Clooney & Brad Pitt που άκουσα καλές κριτικές είτε το Righteous Kill -Al Paccino & Robert De Niro που δε χρειάζεται να διαβάσεις και κριτικές για να πας να δεις τέτοια μεγαθήρια. Αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αν έχεις κάτι άλλο κατα νου. Δεν εχω δει τι παίζει σε όλα. Συν΄θηως πάω κ διαλέγω εκείνη την ώρα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
χμ...σκεφτόμουνα είτε το Burn after reading με George Clooney & Brad Pitt που άκουσα καλές κριτικές είτε το Righteous Kill -Al Paccino & Robert De Niro που δε χρειάζεται να διαβάσεις και κριτικές για να πας να δεις τέτοια μεγαθήρια. Αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αν έχεις κάτι άλλο κατα νου. Δεν εχω δει τι παίζει σε όλα. Συν΄θηως πάω κ διαλέγω εκείνη την ώρα
Burn after reading με George Clooney & Brad Pitt,,,,, ΜΜΜ αυτο πρεπει να ειναι καλο
Παιζει ο αντρας τον ονειρων μου Αχ Βρε George
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
και να κοιτάς κ τα πμ σου....ατακτη
Μαστιγωσεμε για να μην το ξανα κανω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82