ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καυλα μου εσυ :-*
μεγάλος ντόρος γύρω από την κα Εύα, άρα πρέπει να είσαι ξεχωριστή. δουλεύεις σήμερα και μέχρι τι ώρα; Η διεύθυνση που αναφέρεις είναι κοντά στην πλατεία Βικτωρίας ή σε άλλη περιοχή;
οποιες κανουν καλη δουλεια και σεβονται τους πελατες φαινεται...
ευα και δαναη ειναι κορυφη εδω στο σαιτ
Kοπελια με αυτο το τροπο νομιζεις πως κανεις διαφιμιση;το μονο που κανεις ειναι να υποβιβαζεις τον εαυτο σου ως Ιεροδουλη και προς εμας.Αυριο μεθαυριο τι θα εχεις να μας δειξης πια, θα ξεφουσκωση κιολας και; τι θα εχεις κερδισει; Αν νομιζεις οτι αυτο θα σου εφερνε δουλεια, τωρα θα ησουν με πελατες και οχι εδω οπως δεν εχεις φυγει στιγμη, απο την ωρα που μπηκες.Αυτη λες??????
Kοπελια με αυτο το τροπο νομιζεις πως κανεις διαφιμιση;το μονο που κανεις ειναι να υποβιβαζεις τον εαυτο σου ως Ιεροδουλη και προς εμας.Αυριο μεθαυριο τι θα εχεις να μας δειξης πια, θα ξεφουσκωση κιολας και; τι θα εχεις κερδισει; Αν νομιζεις οτι αυτο θα σου εφερνε δουλεια, τωρα θα ησουν με πελατες και οχι εδω οπως δεν εχεις φυγει στιγμη, απο την ωρα που μπηκες.
Ωραια εσεμας να βαλουμε και την φαντασια μας και να ερθουμε . Και καταντας γραφικη να απαντας σε ολους και να κανεις σαν απελπισμενη , για να μαζευτη κανενας απο εμας εκει.Εμενα με εχεις κουραση ΙΔΗ.1ον δεν περειμενω δουλεια απο εδω μεσα ;) ;) ;) ;) ;) ;) Στ ;)το μαγαζη που ειμαι εχει πελατεια ;) ;) ;) ;) ;)
2ον δεν κανω διαφιμιση ,,, κι αν διαβασες το θρεντ μου απο την πρωτη σελιδα δεν το ανοιξα εγω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
3ον αν υποβιβαζω το ατομο μου η οχι ασε να το κρινο εγω κι οχι εσυ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
και
4ον οσο για το αν ειμαι ολη μερα στο ιντερνετ κι οχι στο δωματιο εγω θα σου ελεγα να ερθεις απο εδω να δεις ταυτοχρονα τι γυνετε???????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ωραια εσεμας να βαλουμε και την φαντασια μας και να ερθουμε . Και καταντας γραφικη να απαντας σε ολους και να κανεις σαν απελπισμενη , για να μαζευτη κανενας απο εμας εκει.Εμενα με εχεις κουραση ΙΔΗ.
Ωραια εσεμας να βαλουμε και την φαντασια μας και να ερθουμε . Και καταντας γραφικη να απαντας σε ολους και να κανεις σαν απελπισμενη , για να μαζευτη κανενας απο εμας εκει.Εμενα με εχεις κουραση ΙΔΗ.
Και εσυ πιος εισαι ρε φιλε; κανενας νταβας της;και εσυ εμας
Και εσυ πιος εισαι ρε φιλε; κανενας νταβας της;
Δεν ειναι παραξενια, απλα τις ειπα οτι ετσι χανει.Kαλη αναρωση..ρε συ δε σε αναγκαζει κανεις να βλεπεις το thread,ουτε εγω γουσταρω και δε το βλεπω,τι παραξενιες ειναι αυτες?
Πειναλα, αντε να κανεις καμια πιπα στην Ομονοια τωρασεχει φορμαρει νταβας?