Φιλαράκι,
δν ξέρω αν στα σοβαρά θες μία αξιόπιστη συμβουλή κ ήρθες εδώ μέσα για να την πάρεις. Οι περισσότεροι από όσους μιλάνε εδώ είναι θεωρητικοί. Πρακτικά, όπως σου είπα, ο καθένας μπορεί να πει εκ των υστέρων ότι θέλει. Συμβουλέψου κ τον ασφαλιστή σου.
Εμένα πάντως μία θεία που με είχε χτυπήσει από πίσω κ μετά το έπαιζε κινέζα, έλεγε πάνω κάτω, αυτά που λένε κ οι διάφοροι εδώ μέσα κ σηκώθηκε κ έφυγε. Αφού έγιναν διάφορα κ η ασφαλιστική της δν δεχόταν τίποτα ότι αυτή έφταιγε ή ότι με χτύπησε, πήγα στην ασφαλιστική κ με γράψανε στα αρχίδια τους.
Ξαναπήγα με τον δικηγόρο μου κ τελικά το θέμα λύθηκε εξώδικα κ μάλιστα επιτόπου. Η θεία έκανε δήλωση κ η ασφάλεια με πλήρωσε.
Επίσης, σε άλλη φάση που ένας μηχανόβιος έπεσε πάνω στον καθρέφτη μου κ στη συνέχεια σούπωσε, αναγκάστηκα κ έκανα δήλωση χωρίς να φταίω γιατί με συμβουλέψανε ότι θα μπορούσε να ισχυριστεί διάφορα κ να έχω μεγαλύτερα τραβήγματα.
Επομένως, κανείς δν θα σου πει με αξιοπιστία τι να κάνεις, γιατί είναι προσωπικό σου θέμα. Πάντως, μην νομίζεις ότι αν κινηθεί αυτή νομικά, ότι θα βγεις τελείς "αθώος". Ακόμα κ συνυπαιτιότητα να βγει, πάλι θα κληθείς να αποζημιώσεις εν μέρει, αν κ δν είναι σύνηθες να πηγαίνουν στα δικαστήρια μικρές υποθέσεις.
Πάντως σου ξαναλέω, συμβουλέψω κ κάποιον πιο ειδικό, αν πράγματι σε απασχολεί το θέμα.
Φιλικά!