Νέα

Τρακάρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lastmoican
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατί ρε μόρτη το παίζεις εξυπνάκιας, αφού είναι φανερό ότι δν ξέρεις τι σου γίνεται. Είπα εγώ για αστικό; Είπα, ότι σε περίπτωση που δν κάνει δήλωση κ ο αντίδικος πάει στο δικαστήριο για απλές βλάβες, τότε θα κληθεί να πληρώσει (το πιο πιθανό)..
και με τι απόδειξη θα πάρει χρήματα από εμένα ή από την εταιρία λήζινγκ;;
Πώς θα αποδείξει πως ήτανε από εμένα; Και με ποια ιδιότητα εσύ είσαι τόσο σίγουρος για αυτά που λες; Δικαστικός ή ασαλιστής είσαι; Ξέρεις καμιά ασφαλιστική που να πληρώνει την ΜΗ επαφή;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί ρε μόρτη το παίζεις εξυπνάκιας, αφού είναι φανερό ότι δν ξέρεις τι σου γίνεται. Είπα εγώ για αστικό; Είπα, ότι σε περίπτωση που δν κάνει δήλωση κ ο αντίδικος πάει στο δικαστήριο για απλές βλάβες, τότε θα κληθεί να πληρώσει (το πιο πιθανό)..
για ποιές βλάβες;
και ποιός θα πληρώσει;
το ασφαλιστήριό σου συμβόλαιο το έχεις δει ποτέ;
σου έχουν κάνει ποτέ αγωγή για τρακάρισμα χωρίς σωματικές βλάβες;
η αστική ευθύνη των 500000 χιλιάδων που σε καλύπτει η ασφαλιστική θα καλύψει το πλαστικό που έφυγε από τη μη σύγκρουση;

ρε τι λένε ρε εδω μέσα ρε.............

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αφού δεν πήγε αμέσως στην τροχαία να δηλώσει ότι την χτύπησες κι έφυγες,δίνοντας όλα τα στοιχεία,δεν θα σου κάνει τίποτα.Αν είναι έτσι,ο καθένας που έχει χτυπήσει στο παρκάρισμα το αμάξι του,θα βρίσκει έναν μαλάκα και θα του φορτώνει τις ζημιές.Κι εγώ πριν 2 χρόνια περίπου,πήγα να περάσω με τη μηχανή ανάμεσα σε παρκαρισμένο αμάξι και σταματημένο στην κίνηση,και ο μαλάκας που είχε παρκάρει,δεν είχε ισιώσει το τιμόνι,και βρήκε το πόδι μου-με 5χαω πέρναγα-και για να μην πέσω,ακούμπησα στο καπό του αυτοκινήτου αριστερά μου.Ο οδηγός ήθελε να του κάνω δήλωση επειδή είχε ένα γδάρσιμο στο μπροστά μέρος του φτερού,και του είπα οκ,αλλά περίμενε να έρθει η τροχαία.Άρχισε το παραμύθι ότι πήγαινε τη γυναίκα του στο νοσοκομείο,ενώ προηγουμένως με απειλούσε ότι έχει νομική προστασία και μαλακίες.Τελικά δεν έκανε απολύτως τίποτα.Απλώς νόμιζε πως θα βρει κορόιδο να του πληρώσει τη ζημιά.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Πρέπει να έχει γραφεί το ατύχημα στα βιβλία συμβάντων της τροχαίας.Αλλιώς δεν υπάρχει ατύχημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πώς θα αποδείξει πως ήτανε από εμένα; Και με ποια ιδιότητα εσύ είσαι τόσο σίγουρος για αυτά που λες; Δικαστικός ή ασαλιστής είσαι; Ξέρεις καμιά ασφαλιστική που να πληρώνει την ΜΗ επαφή;

άκου ρε μοικάνε για να τελειώνουμε με τους προζάκους όλους....
Ο,τι και να γίνει σε ένα τρακάρισμα που φταις τα πληρώνει όλα η ασφαλιστική (υλικές ζημιές).
Εάν υπάρχει τραυματισμός, ή θάνατος πάλι η ασφαλιστική πληρώνει την αστική ευθύνη με μέγιστο όριο αποζημίωσης τα 500 χιλιάρικα ευρώ..... Εκτός εάν σκοτώσεις καμμιά δεκαριά παραβιάζοντας στοπ και πάνω από τα 500 πάλι η ασφαλιστική θα πληρώσει και για τα υπόλοιπα θα κινηθεί έναντίον σου για να τα πάρει πίσω.
Αυτό είναι το κομμάτι της αστικής ευθύνης.
Η ποινική ευθύνη δεν έχει να κάνει με αποζημίωση, αλλά με παραβίαση του Νόμου και βάσει των άρθρων του ΚΠΔ που παραβίασες θα περάσεις από πλημελλειοδικείο και μόνο εάν έρθει το ΤΟΤΑ και γίνει καταγραφή συμβάντος.
Ακόμα και οι απλοί μπάτσοι απλά καταγράφουν το σημείο της σύγκρουσης. Δεν αποφαίνονται για τον φταίχτη... Μόνο το ανακριτικό αποφαίνεται για αυτό (το ΤΟΤΑ) και μόνο όταν υπάρχει τραυματισμός).
Τελεία και πήγαινε διακοπές.....
Ασε τους προζάκους να συνεχίσουν την αγωγή τους.

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775

φιλε με βασει τα οσα εχεις πει εως τωρα για το συμβαν μιλαμε στα   Χ Α Ρ Τ Ι Α επισημα δεν υπαρχει τιποτα........

εδω ΘΑ επρεπε να εχουμε να κανουμε με 1 καθαρα [size=14pt]Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο[/size]  γεγονος και εσυ καθεσαι και ασχολεισαι με αν πρεπει να

ασχολεισαι.....

ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορει να σου κανει μηνυση εχει το δικαιωμα ΑΛΛΑ πρεπει να το αποδειξει και τοτε.......... :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε με βασει τα οσα εχεις πει εως τωρα για το συμβαν μιλαμε στα   Χ Α Ρ Τ Ι Α επισημα δεν υπαρχει τιποτα........

εδω ΘΑ επρεπε να εχουμε να κανουμε με 1 καθαρα [size=14pt]Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο[/size]  γεγονος και εσυ καθεσαι και ασχολεισαι με αν πρεπει να

ασχολεισαι.....

ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορει να σου κανει μηνυση εχει το δικαιωμα ΑΛΛΑ πρεπει να το αποδειξει και τοτε.......... :jerking:
ρε θα βάλει τα γέλια ο διοικητής αν πάει να του κάνει μήνυση η γκόμενα.......
θα την βάλουν στο περιπολικό και θα την πάνε στο Αιγινήτειο για εξετάσεις.......

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Περσονα, πραγματικά ελπίζω να είναι έτσι γιατί βαριέμαι να μπλεχτώ σε μαλακίες χωρίς να φταίω.
Από την άλλη δεν ξέρω τι έκανε μετά η κυρία, ούτε καν αν χτύπησε με τν μπροστινό της. Είδα μόνο πως σταμάτησαν και οι δύο. Δεν ξέρω αν κάλεσε τροχαία, τίποτα. Μόνο πως πήγε το αυτοκίνητό της στο Γιαννίτσα.
Τώρα τα υπόλοιπα, αν το συνεχίσει....λυπάμαι αλλά ας προσπαθήσει να με βρει ανάμεσα στα ταξίδια μου. Πάνω από 2 μέρες στην Αθήνα θα καθήσω το Νοέμβριο πια...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Υπόψην, υποστηρίζει πως της έριξα ένα πλαστικό από πίσω (δεν ξέρω τι σκατά μπορεί να εννοεί με αυτό το πλαστικό). ΔΕΝ την ακούμπησα!
πες της να βαλει το πλαστικο στον πατο της :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μην ασχολεισαι φιλε.το πολυ πολυ να σε παρουν απο την ασφαλιστικη σου να σε ρωτησουν τι εγινε.ΑΝ γινει αυτο πες οτι δεν υπηρξε τρακαρισμα και ασε τη βλαμμενη να λεει οτι θελει

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να σημειώσω πως μου είπανε από τη leesing να κάνω μια δήλωση πως δεν τη χτύπησα και τους είπα πως δεν κάνω καμία δήλωση. Θα έκανα αν είχε συμβεί το παραμικρό έστω. Αλλά όχι να πάει να μου φορτώσει τις ζημιές της.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσονα, πραγματικά ελπίζω να είναι έτσι γιατί βαριέμαι να μπλεχτώ σε μαλακίες χωρίς να φταίω.
Από την άλλη δεν ξέρω τι έκανε μετά η κυρία, ούτε καν αν χτύπησε με τν μπροστινό της. Είδα μόνο πως σταμάτησαν και οι δύο. Δεν ξέρω αν κάλεσε τροχαία, τίποτα. Μόνο πως πήγε το αυτοκίνητό της στο Γιαννίτσα.
Τώρα τα υπόλοιπα, αν το συνεχίσει....λυπάμαι αλλά ας προσπαθήσει να με βρει ανάμεσα στα ταξίδια μου. Πάνω από 2 μέρες στην Αθήνα θα καθήσω το Νοέμβριο πια...
και με μερσεντέ η κυριούλα;
πες της να πάει και να γαμηθεί... Μην ασχολείσαι άλλο.
στο είπα απ την αρχή.........
Δεν έχει καμμιά τύχη.....
Και συ ορθώς δεν έκανες καμμιά δήλωση στην εταιρεία.
Ούτως, ή άλλως στα λήζινγκ υπάρχει νομική προστασία και θα ασχοληθεί ο δικηγόρος της ασφαλιστικής.
Το μόνο που σου προτείνω..... Ετσι για το γαμώτο....
Τράβα μια φωτό στο κινητό με ημερομηνία και γράψε την κάργια στ αρχίδια σου.......

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
και με μερσεντέ η κυριούλα;
πες της να πάει και να γαμηθεί... Μην ασχολείσαι άλλο.
στο είπα απ την αρχή.........
Δεν έχει καμμιά τύχη.....
Και συ ορθώς δεν έκανες καμμιά δήλωση στην εταιρεία.
Ούτως, ή άλλως στα λήζινγκ υπάρχει νομική προστασία και θα ασχοληθεί ο δικηγόρος της ασφαλιστικής.
Το μόνο που σου προτείνω..... Ετσι για το γαμώτο....
Τράβα μια φωτό στο κινητό με ημερομηνία και γράψε την κάργια στ αρχίδια σου.......

η φωτογραφια να εχει για φοντο μια ΣΗΜΕΡΙΝΗ εφημεριδα ωστε να αποδειξεις την ημερομηνια ληψης ........... :sunglasses:

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πρέπει να έχει γραφεί το ατύχημα στα βιβλία συμβάντων της τροχαίας.Αλλιώς δεν υπάρχει ατύχημα.

Αλήθεια;; ΄Τι είναι αυτά που λέτε ρε;; Δηλ. αν ο άλλος σηκωθεί κ φύγει δν υπάρχει ατύχημα;; Κ τι νομίζεις πως θα έκανε η τροχαία αν πήγαινε; Απλά θα κατέγραφε ένα περιστατικό σύμφωνα με τις αφηγήσεις των εμπλεκομένων.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλήθεια;; ΄Τι είναι αυτά που λέτε ρε;; Δηλ. αν ο άλλος σηκωθεί κ φύγει δν υπάρχει ατύχημα;; Κ τι νομίζεις πως θα έκανε η τροχαία αν πήγαινε; Απλά θα κατέγραφε ένα περιστατικό σύμφωνα με τις αφηγήσεις των εμπλεκομένων.
εχεις τρακάρει με τοίχο εσύ.............
ρε διάβασες τι είπε ο άνθρωπος;;;;;;
σε ποια γλώσσα θες να στο γράψει;
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝ ΕΠΑΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Ομως τότε θα χρειαζόταν Αντίγραφο του Βιβλίου Συμβάντων... και αν υπήρχε στην συγκεκριμένη περίπτωση η δικαιούχος εταιρεία θα είχε ΗΔΗ κινηθεί δικαστικά μέσω του αρμόδιο νομικού τμημάτός της...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ομως τότε θα χρειαζόταν Αντίγραφο του Βιβλίου Συμβάντων... και αν υπήρχε στην συγκεκριμένη περίπτωση η δικαιούχος εταιρεία θα είχε ΗΔΗ κινηθεί δικαστικά μέσω του αρμόδιο νομικού τμημάτός της...
δεν παλεύεται ντούρασελλ...... αστο.......

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι,

δν ξέρω αν στα σοβαρά θες μία αξιόπιστη συμβουλή κ ήρθες εδώ μέσα για να την πάρεις. Οι περισσότεροι από όσους μιλάνε εδώ είναι θεωρητικοί. Πρακτικά, όπως σου είπα, ο καθένας μπορεί να πει εκ των υστέρων ότι θέλει. Συμβουλέψου κ τον ασφαλιστή σου.

Εμένα πάντως μία θεία που με είχε χτυπήσει από πίσω κ μετά το έπαιζε κινέζα, έλεγε πάνω κάτω, αυτά που λένε κ οι διάφοροι εδώ μέσα κ σηκώθηκε κ έφυγε. Αφού έγιναν διάφορα κ η ασφαλιστική της δν δεχόταν τίποτα ότι αυτή έφταιγε ή ότι με χτύπησε, πήγα στην ασφαλιστική κ με γράψανε στα αρχίδια τους.

Ξαναπήγα με τον δικηγόρο μου κ τελικά το θέμα λύθηκε εξώδικα κ μάλιστα επιτόπου. Η θεία έκανε δήλωση κ η ασφάλεια με πλήρωσε.

Επίσης, σε άλλη φάση που ένας μηχανόβιος έπεσε πάνω στον καθρέφτη μου κ στη συνέχεια σούπωσε, αναγκάστηκα κ έκανα δήλωση χωρίς να φταίω γιατί με συμβουλέψανε ότι θα μπορούσε να ισχυριστεί διάφορα κ να έχω μεγαλύτερα τραβήγματα.

Επομένως, κανείς δν θα σου πει με αξιοπιστία τι να κάνεις, γιατί είναι προσωπικό σου θέμα. Πάντως, μην νομίζεις ότι αν κινηθεί αυτή νομικά, ότι θα βγεις τελείς "αθώος". Ακόμα κ συνυπαιτιότητα να βγει, πάλι θα κληθείς να αποζημιώσεις εν μέρει, αν κ δν είναι σύνηθες να πηγαίνουν στα δικαστήρια μικρές υποθέσεις.

Πάντως σου ξαναλέω, συμβουλέψω κ κάποιον πιο ειδικό, αν πράγματι σε απασχολεί το θέμα.

Φιλικά!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[youtube=425,350]fr_Pl_uU37c[/youtube]

δεν περιγράφω άλλο....................
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
[youtube=425,350]fr_Pl_uU37c[/youtube]

δεν περιγράφω άλλο....................
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Πάλι θα πεις την μαλακία που πιπιλάς τόση ώρα κ δν σου απαντάω .. ότι "δν υπήρχε επαφή".. Κ που το ξέρεις εσύ ρε παίκτη, εκεί ήσουνα;; Λέει ο άλλος "παρά τρίχα" κ καλά. Τι σημαίνει το παρά τρίχα;; Γουρουνότριχα ή αρχιδότριχα;;  Μπορεί k να βρήκε κ λιγάκι κ να μην το κατάλαβε κ καλά. Αλλά κ να μην βρήκε, το παρά τρίχα, μπορεί η θεία να πει ότι την βρήκε κανονικά. Είναι ο λόγος του ενός απέναντι στο λόγο του άλλου.

Καταλαβαίνεις λοιπόν τι λέω τόση ώρα ή κοροϊδευόμαστε;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάλι θα πεις την μαλακία που πιπιλάς τόση ώρα κ δν σου απαντάω .. ότι "δν υπήρχε επαφή".. Κ που το ξέρεις εσύ ρε παίκτη, εκεί ήσουνα;; Λέει ο άλλος "παρά τρίχα" κ καλά. Τι σημαίνει το παρά τρίχα;; Γουρουνότριχα ή αρχιδότριχα;;  Μπορεί k να βρήκε κ λιγάκι κ να μην το κατάλαβε κ καλά. Αλλά κ να μην βρήκε, το παρά τρίχα, μπορεί η θεία να πει ότι την βρήκε κανονικά. Είναι ο λόγος του ενός απέναντι στο λόγο του άλλου.

Καταλαβαίνεις λοιπόν τι λέω τόση ώρα ή κοροϊδευόμαστε;;

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom