Νέα

Τρακάρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lastmoican
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny:  :2funny:  :2funny: πως και δεν ρωτησες τι προελευση ειναι τα αμαξια να στησουμε κανα ματσακι παλι;  :)
τώρα που το λες ...
ρε μοικάνε άμα η γκόμενα έχει τζαπανιζέ και της έφυγε πλαστικό πες της να το πετάξει..... δε φτιάχνει.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τώρα που το λες ...
ρε μοικάνε άμα η γκόμενα έχει τζαπανιζέ και της έφυγε πλαστικό πες της να το πετάξει..... δε φτιάχνει.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1.καλά ...μην αγχώνεστε...μια 40άρα χοντρούλα ήταν όπως την έκοψα από απόσταση περίπου 30 μέτρα.
2. το αμάξι είναι με λήζινγκ όπως είπα. Οπότε προφανώς πρέπι αυτή να μιλήσει με τη λήζινγκ, να βρει πρώτα άκρη και μετά να μιλήσουνε ξανά με μένα κοκ. Αυτή είπε στην λήζινγκ την εταιρία μου πως την χτύπησα και έφυγα. Και με πήρε ο υπάλληλος της λήζινγκ, όχι αυτή, να διασταυρώσει αν όσα έλεγε αυτή ήταν αλήθεια....
Τώρα τι μπορεί να κάνει και τι θέλει, τι παπαριά είχε πίσω πλαστική και της ξεκόλλησε από το φίλημα με τον μπροστινό της ή όποτε, δεν ξέρω. Αλλά με σύγχισε, αυτό είναι σίγουρο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1.καλά ...μην αγχώνεστε...μια 40άρα χοντρούλα ήταν όπως την έκοψα από απόσταση περίπου 30 μέτρα.
2. το αμάξι είναι με λήζινγκ όπως είπα. Οπότε προφανώς πρέπι αυτή να μιλήσει με τη λήζινγκ, να βρει πρώτα άκρη και μετά να μιλήσουνε ξανά με μένα κοκ. Αυτή είπε στην λήζινγκ την εταιρία μου πως την χτύπησα και έφυγα. Και με πήρε ο υπάλληλος της λήζινγκ, όχι αυτή, να διασταυρώσει αν όσα έλεγε αυτή ήταν αλήθεια....
Τώρα τι μπορεί να κάνει και τι θέλει, τι παπαριά είχε πίσω πλαστική και της ξεκόλλησε από το φίλημα με τον μπροστινό της ή όποτε, δεν ξέρω. Αλλά με σύγχισε, αυτό είναι σίγουρο.
ξεκόλλα ρε αφού με λήζινγκ είναι.....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σε εσωσε τυχερε, αντε τα λεμε το προγραμμα λεει γυμναστηριο μετα ρετσινες (οτι χανουμε να το αναπληρωνουμε) και μετα ΘΕΟΣ τα μελε αυριο
σόρρυ, αλλά μου βγήκε το ξανθωπό μου...τι αννοά ο ποιητής; ποια η διαφορά για το λήζινγκ;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αλλο εννοουσα θα σε απαντησω αυριο

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πλερώνεις ποτέ με λήζινγκ;
γιατί εγώ όλα τζάμπα τα έχω......
πρόσεξε...η εταιρία αμερικάνικη ...και το γραφείο μου στο Βέλγιο. Το αυτοκίνητο εταιρικό, με λήζινγκ. Εγώ δεν πληρώνω τίποτα αλλά αναρωτιέμαι τι μπορεί να κάνει αυτή. Επίσης μου έκανε εντύπωση...γιατί με πήρανε τηλέφωνο μετά από μισή ώρα (άμεσα δηλαδή).

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
γιατί ρε φίλε να της κάνω δήλωση; Αφού δεν την χτύπησα!!
ένας λόγος παραπάνω...θα την τραβήξω δικαστήρια αν θέλει μόνο και μόνο επειδή έχει άδικο. Αν γουστάρει να κάνει έξοδα και να μην πάρει και τίποτα ....δικαίωμά της. Υπόψην, υποστηρίζει πως της έριξα ένα πλαστικό από πίσω (δεν ξέρω τι σκατά μπορεί να εννοεί με αυτό το πλαστικό). ΔΕΝ την ακούμπησα!

Ντάξει, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δν έχει κ πολύ σημασία ποιος έχει δίκιο, γιατί αυτά αποφασίζονται εκ των υστέρων.
Επίσης, δν έχει σημασία τι θα πει η ασφαλιστική, εσύ έχει σημασία τι θα πεις. Αν δε, η υπόθεση πάει στο δικαστήριο, το πιο πιθανό είναι να την χάσεις γιατί είναι η φάση τέτοια που ήσουν από πίσω κ δικαιολογείται...

OP
OP
Lastmoican

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ντάξει, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δν έχει κ πολύ σημασία ποιος έχει δίκιο, γιατί αυτά αποφασίζονται εκ των υστέρων.
Επίσης, δν έχει σημασία τι θα πει η ασφαλιστική, εσύ έχει σημασία τι θα πεις. Αν δε, η υπόθεση πάει στο δικαστήριο, το πιο πιθανό είναι να την χάσεις γιατί είναι η φάση τέτοια που ήσουν από πίσω κ δικαιολογείται...
Και τί πάει να πει αυτό;; Αφού δεν την ακούμπησα, γιατί να δικαιολογείται; Δηλαδή αυτή παίρνει λεφτά μόλις κάποιος πάει από πίσω της;; (ελεύθερα οι προεκτάσεις σας...)
Σοβαρά τώρα...δηλαδή όποτε γίνει ατύχημα μπροστά μας πρέπει να πληρώσουμε εμείς; πού το λέει αυτό;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

καλά έσυ έχεις φτάσει στο δικαστήριο.....
ρε μάγκα δεν υπάρχει επαφή και συ έχεις σχηματίσει δικογραφία;
Η δε διαβάζεις τι γράφει ο άνθρωπος, ή απλά λες μια μαλακία για να περάσει η ώρα........

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλά μωρή..... μέχρι και στο μπουρδέλα μπήκες για να σου φτιάξουν το αυτοκίνητο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι μόρτη, γιατί κυκλοφορεί πολύ μαλακία τώρα τελευταία κ κουράζομαι να ακούω αρχιδιλίκια.. Όποιος είναι μάγκας κ του κάτσει ποτέ φάση κ ψιλοτρακάρει ή δν τρακάρει ακριβώς αλλά ακουμπήσει ή για τρίχα κ καλά δν ακουμπήσει κ αρχίδια μάντολες κ είναι από πίσω, ας αποδείξει μετά ότι δν είναι ελέφαντας. Κι όταν φάει την πούτσα, τότε τα λέμε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και τί πάει να πει αυτό;; Αφού δεν την ακούμπησα, γιατί να δικαιολογείται; Δηλαδή αυτή παίρνει λεφτά μόλις κάποιος πάει από πίσω της;; (ελεύθερα οι προεκτάσεις σας...)
Σοβαρά τώρα...δηλαδή όποτε γίνει ατύχημα μπροστά μας πρέπει να πληρώσουμε εμείς; πού το λέει αυτό;
μην ασχολείσαι ρε....δεν υπάρχει σύγκρουση, δεν υπάρχει θέμα.

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλά έσυ έχεις φτάσει στο δικαστήριο.....
ρε μάγκα δεν υπάρχει επαφή και συ έχεις σχηματίσει δικογραφία;
Η δε διαβάζεις τι γράφει ο άνθρωπος, ή απλά λες μια μαλακία για να περάσει η ώρα........

Δε μου λες ρε συ, εχθές γεννήθηκες ή είσαι απλά αντιδραστικός;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι μόρτη, γιατί κυκλοφορεί πολύ μαλακία τώρα τελευταία κ κουράζομαι να ακούω αρχιδιλίκια.. Όποιος είναι μάγκας κ του κάτσει ποτέ φάση κ ψιλοτρακάρει ή δν τρακάρει ακριβώς αλλά ακουμπήσει ή για τρίχα κ καλά δν ακουμπήσει κ αρχίδια μάντολες κ είναι από πίσω, ας αποδείξει μετά ότι δν είναι ελέφαντας. Κι όταν φάει την πούτσα, τότε τα λέμε!
εσύ εφαγες τέτοια πούτσα;
εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά μας στην κωλοχώρα όταν μας έχουν κάνει τ αυτοκίνητο κώλο..... χωρίς επαφή θα τα πάρεις εσύ ; Είσαι καλά ή να βάλω τις φωνές;

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κ εν πάσει περιπτώσει, εγώ δν του λέω τι να κάνει, ας κάνει ότι θέλει, αλλά επειδή ξέρω τι πουσταράδες κυκλοφορούν κ τι αδικίες γίνονται κ τι παπαριές λέγονται στις ασφαλιστικές κ εν συνεχεία στα δικαστήρια γιαυτό το λέω..

Δηλαδή δν έχει σημασία αν έχεις δίκιο ή όχι, σημασία έχει αν μπορείς να το αποδείξεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε μου λες ρε συ, εχθές γεννήθηκες ή είσαι απλά αντιδραστικός;
μάλλον εσύ εχεις γεννηθεί σε άλλη χώρα....
τι να διεκδικήσει ρε ;
από αστικό; από ποιόν;
πλάκα κάνεις ή το παίζεις έξυπνος;
χωρίς τραυματισμό και ΤΟΤΑ και καταγραφή συμβάντος τι θα ζητήσει ;
λεφτά για ηθική βλάβη;
ρε τι ακούμε δω μέσα....
ενφό έκανα λάθος πάλι παραβίασα τον κανόνα......

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εμενα μ τυχε να ειμαι με ενα φιλο μου με ενα audi tt  και να βγαινουμε απο ενα παρκινγκ και ενας μ@@λακας με ενα nissan xtrail να λεει οτι τον χτυπησαμε και τον γρατζουνισαμε...φυσικα ελεγε ψεματα και μας παροτρυνε να κανουμε μια φιλικη δηλωση και να τελειωνουμε χωρις να μπλεκουμε..φυσικα πηρε τα @@δια μας.η πλακα ειναι οτι η γρατζουνια του ηταν στο 1.30 μετρο και το audi ειχε υψος ολο και ολο τοσο!!εψαχνε να φτιαξει το αυτοκινητο του ο τυπος....
ηθελε τις κλωτσιες του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κ εν πάσει περιπτώσει, εγώ δν του λέω τι να κάνει, ας κάνει ότι θέλει, αλλά επειδή ξέρω τι πουσταράδες κυκλοφορούν κ τι αδικίες γίνονται κ τι παπαριές λέγονται στις ασφαλιστικές κ εν συνεχεία στα δικαστήρια γιαυτό το λέω..

Δηλαδή δν έχει σημασία αν έχεις δίκιο ή όχι, σημασία έχει αν μπορείς να το αποδείξεις.
ρε δεν ξανααπαντάω......
τι να αποδείξεις και σε ποιόν;

ΝΑι γεια σας με χτύπησε ο ενφό με το αυτοκίνητο του και θέλω 4 χιλιάρικα....
Δικαστής:
Μισό λεπτό... Ενφό κόψε μια επιταγή στον κύριο.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε δεν ξανααπαντάω......
τι να αποδείξεις και σε ποιόν;

ΝΑι γεια σας με χτύπησε ο ενφό με το αυτοκίνητο του και θέλω 4 χιλιάρικα....
Δικαστής:
Μισό λεπτό... Ενφό κόψε μια επιταγή στον κύριο.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Γιατί ρε μόρτη το παίζεις εξυπνάκιας, αφού είναι φανερό ότι δν ξέρεις τι σου γίνεται. Είπα εγώ για αστικό; Είπα, ότι σε περίπτωση που δν κάνει δήλωση κ ο αντίδικος πάει στο δικαστήριο για απλές βλάβες, τότε θα κληθεί να πληρώσει (το πιο πιθανό)..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom